eactiecode.com
Home Winkels Felyx promocode
Felyx promocode + promotiecode van 50% Oktober 2022
> > Bezoek felyx.nl

Het is niet nodig om met het budget rekening te houden bij het winkelen voor Felyx artikelen, omdat we u elke dag de nieuwste Felyx promocode en coupon bieden om u te helpen geld te besparen op uw favoriete Felyx producten. Ons professionele personeelsteam kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Coupons
  • Deals

Recensie van Felyx

Reda A
2021-05-16 16:18:27

Ongelukje snel geholpen

Heb een ongelukje gehad met een van de scooters en was heel erg bang voor de kosten maar de klantenservice heeft me hier goed bij geholpen en me hier over gerustgesteld verder heb ik veel bewondering over de scooters ze rijden gemakkelijk had 1 keer een scooter met een lekke band en gelijk gemeld in de app ik raad elke felyx gebruiker schade vooraf te melden mvg reda

Bjorn
2020-10-22 17:19:07

Hele fijne service

Hele fijne service

Anna de Marco
2020-10-28 19:20:28

De app is top

De app is top. Werkt makkelijk, is goedkoop, geen credit card nodig. Is altijd een scooter in de buurt en de chat functie in de app onder de knop help, is de snelste en beste chat die ik heb meegemaakt. Meteen antwoord en opgelost. Alles is top

casper feijs
2021-04-21 11:25:22

Super goede klantenservice!

Super goede klantenservice!Echt zeer prettige ervaring met de klantenservice van Felyx. Hebben mijn probleem enorm goed afgehandeld. In tegenstelling tot een Sharenow of een soortgelijk platform. Chapeau!!

epiphone77
2022-01-18 22:11:49

Iedereen heeft het hier over de…

Iedereen heeft het hier over de klantenservice en hoe slecht deze wel niet is.. Ik heb vandaag twee keer de klantenservice gebeld, beide keren binnen één minuut contact en écht heel goed geholpen!!

Hendrik
2021-05-16 23:17:59

Gratis genieten

Meld je nu aan bij felyx en ontvang 30 gratis rijminuten! Gebruik hiervoor mijn promocode 34iAANy2 in de felyx app.

Kevin
2021-05-16 16:11:48

Wat een klantenservice

De klantenservice is echt dagelijk beschikbaar een heel fijne service felyx is me vaste vervoer en heb er geen enkel last van gehad ik wil jullie allemaal erg bedanken voor jullie moeiten en mvg Kevin

FAQ for Felyx

Hoe lang gaat Felyx promotiecode mee?

Je kunt je account invoeren om al je Felyx coupon te zien, elk zal de overeenkomstige vervaltijd onderaan weergeven. Vergeet niet om Felyx promocode te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, en dan kun je 50% korting krijgen. ook kunt u uw Felyx kortingscode niet langer gebruiken als u de vervaldata mist.

Hoe contact opnemen met Felyx?

Als u behoefte heeft om te communiceren met Felyx, kunt u gedetailleerde en effectieve contactgegevens vinden op elke pagina van de felyx.nl -pagina. u kunt de methode kiezen die u bij felyx.nl handig vindt en contact opnemen met de klantenservice met Felyx om in contact te komen en te communiceren met het personeel van het merk.

hoeveel kan ik besparen bij Felyx?

Door een verscheidenheid aan speciale kortingen, promoties en activiteiten met volledige korting op felyx.nl, kunnen klanten 50% besparen. Klanten kunnen €49 besparen op Felyx, door promocode te gebruiken van Felyx en door deel te nemen aan de kortingsactiviteiten. Over het algemeen hangt de hoeveelheid besparing bij Felyx af van de welzijnspromotie-activiteiten op dat moment.

Heeft Felyx korting voor nieuwe klant?

Ja. Felyx heeft zijn eigen voorkeurssysteem en biedt exclusieve voordelen voor de nieuwe klanten via het Felyx speciale kortingssysteem. je hoeft alleen maar door de Felyx promocode pagina op eactiecode.com te bladeren en op de corresponderende promocode te klikken om te genieten van 50% bij het afrekenen.

Beoordeling
3.8 / 532 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Felyx nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!