eactiecode.com
Home Winkels Ryanair Cadeaubon
Ryanair Cadeaubon Augustus 2022
> > Bezoek ryanair.com

Bekijk de nieuwste Ryanair Kortingscode en Korting op deze pagina. Versla de menigte en begin met besparen met 14 actief Coupon en Promotiecode. Besteed veel minder met deze geverifieerde Ryanair Cadeaubon en promoties. Verspil nooit een pond wanneer u 70% korting kunt krijgen met Ryanair Korting.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Ryanair

David Verheye
2015-04-08 20:17:00

prijs/ kwaliteit perfect in orde

Ze zijn een low budget maatschappij maar dit merk je dus niet. Zorg ervoor dat je vooraf de tickets afdrukt en dat de namen juist gespeld zijn. Ze vliegen zeer stipt en het personeel is vriendelijk. Volgende keer weer ryanair.

Rud
2022-05-21 17:02:28

Vliegen al meer dan 10 jaar jaarlijks 5…

Vliegen al meer dan 10 jaar jaarlijks 5 a 6 keer Nog NOOIT probleem gehad , en altijd de goedkoopste maatschappij

Joep
2022-05-06 17:28:22

Vele negatieve reacties gelezen maar zeer positief verrast

Vele negatieve reacties gelezen, toch geboekt ivm gunstige vluchttijden en de prijs, maar onze ervaringen met Ryanair zijn meer dan prima. Vooraf ruim van te voren online in kunnen checken, op luchthaven Brussel-Zaventem zonder wachtrij onze bagage (family plus; 1 koffer van 20 kg, 10 kg p.p. ruimbagage + 1x handbagage p.p.) af kunnen geven, vliegtuig vertrok netjes op tijd. Koffers waren er binnen paar minuten na landing.Op de luchthaven in Barcelona stond op de terugreis een rij bij de bagage drop-off. Alles bij elkaar een kwartier moeten wachten, prima dus. Ook deze keer weer op tijd vertrokken volgens schema en ook weer snel de koffers gekregen.Al met al erg tevreden en voor wat betreft deze ervaring zeker voor herhaling vatbaar!

Jan Coenders
2022-05-30 09:45:34

Positieve ervaringen Ryanair

Ik heb nu voor het eerst in heel wat jaren 2 positieve ervaringen bij ryanair. Het is flauw er zijn er natuurlijk meerdere .Ze waren optijd en de vluchttijden waren super. Ik kon het niet geloven. Maar het is echt waar.:)Afgelopen weekend terug geloven vanuit Marrakesh. Heenweg de app gebruikt voor de boadrding pass en inchecken. Maar op terugweg in taxi kwamen we achter dat we voor terugreis de boarding pass moesten uitprinten. Op luchthaven geen printer gevonden. Dus naar de balie van ryanair. We dachten daar gaan we weer flink betalen... maar we hoefde niets te betalen.We waren bang dat we het vliegtuig zouden missen. Er stond een maga langen rij bij de pas controle. Zo veel chaos heb ik nog nooit mee gemaakt. Hebben 1.5 uur in de rij gestaan. En de tijd begon te dringen. Maar het vliegtuig wachten tot dat iedereen erin zat. In het vliegtuig wilde we een flesje water kopen onze betaalpas werkte niet en ze namen geen casch geld . Dus de fles ging terug. Later kwam er een lieve mannelijke steaweard en gaf ons een flesje water . Super aardig!!!!Als alles goed gaat tijdens de reis is ryanair een prima maatschappij. De vluchttijden waren perfect de prijs was beter. Daarom deze keer met ryanair Maar als het fout gaat zijn ze er niet .Ik heb heb ook een waslijst met negatieve ervaringen tijdens andere reizen met Ryanair maar zal ze besparen.

Victorien
2022-02-21 15:49:55

Staat bekend als een bak ellende, maar is niks mee!!

Staat bekend als een bak ellende, maar om eerlijk te zijn was onze ervaring erg positief! Je vliegt voor een appel en een ei en daarom verwachten wij misschien niet de wereld. Wij gaan in ieder geval vaker met ryanair!

Kees Jongejan
2022-06-03 22:16:32

Prima ervaring met Ryanair.

Net terug uit Dublin en met het zweet in de handen voor het eerst bij Ryanair tickets geboekt. Alleen maar slechte reviews dus dat zou wat worden. Bij het boeken gewoon je hoofd erbij houden en precies doen wat gevraagd wordt. Niets meer en minder. Als je uiteindelijk op "betalen" klikt dan weet je dat je eraan vast zit en achteraf niet zeuren. Daar is de prijs naar. Had 5 sterren willen geven, ware het niet dat het personeel slecht te verstaan was. Verder alleen maar positief.

Willem
2020-09-24 09:59:57

Vliegtrip juli

Vliegtrip juli, annulering mei, refund aangegeven.3 weken terug mailtje gehad dat refund binnen 5-7 dagen uitbetaald zou worden.Is dus 3 weken geworden maar heb het idd wel op de rekening staan nu.Geduld is hier dus ook een schone zaak.

Nico Polderman
2021-02-02 15:34:11

Refund kosten vliegticket

Door mij is in januari 2020 een vliegreis geboekt naar Kreta, kosten 586,-- euro en meteen betaald. Ik heb in mei 2020 na annulering gekozen voor terugbetaling en daarna desgevraagd nog een keer in augustus 2020. In de veronderstelling verkerende dat het bedrag in januari 2021 nog niet was terugbetaald is mij via de chat (wel lastig) medegedeeld dat het al in september 2020 was teruggestort. Dat was inderdaad het geval, Maar omdat het op mijn creditcardaccount (mastercard) was bijgeboekt, heb ik dat verder niet gezien. Ik gebruik dit kaart eigenlijk nooit, ja jaarlijks een betaling aan Ryanair. Dus eigenlijk heb ik geen klagen.

Raymond Been
2022-05-01 19:10:02

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ideaal online inchecken.Alles netjes en snel geregeld.Fast-track werkt perfect.Bagage goed geregeld.Fijne vluchten gehad. Volgende keer weer met RyanAir

Pipa Boy
2021-09-09 12:12:37

Gister terug gekomen van een citytrip…

Gister terug gekomen van een citytrip naar Malaga met Ryanair. Ik moet zeggen, ik snap helemaal niks van alle slechte revieuws! Als je zelf gewoon alles op tijd goed voor elkaar hebt is er niks aan de hand. Alles verliep lekker vlotjes, prima vliegtuig Boing 737 met prima beenruimte (ik ben 188cm). De app werkt juist super goed en overzichtelijk! Ik kon op het laatste moment nog even mijn stoel aanpassen zodat ik een rij alleen voor mezelf had en via de app kon ik alles in de gaten houden. Ik had alleen handbagage, een trolley en een grote rugzak en ook dat was allemaal geen probleem. Ik zou gerust zo weer opnieuw boeken met Ryanair, lekker voordelig naar mijn volgende citytrip! :)

FAQ for Ryanair

Hoe lang gaat Ryanair Kortingscode mee?

Verschillende Ryanair Kortingscode hebben verschillende geldigheidsduur. Ga in het algemeen naar de homepage van ryanair.com en klik op My Center. Daar kunt u de specifieke gebruiksmethode, vereisten en vervaltijd van elke coupon onderaan Ryanair Korting bekijken.

Hoe contact opnemen met Ryanair?

Ryanair biedt uitgebreide adviesdiensten voor klanten en u kunt contact opnemen met de klantenservice door op de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" te klikken. Als er andere eenvoudige vragen zijn, heeft Ryanair ook een bijbehorend automatisch antwoord. u kunt de vragen kiezen die u wilt raadplegen wanneer u communiceert met Ryanair, wat handig en tijdbesparend is.

hoeveel kan ik besparen bij Ryanair?

Ryanair biedt klanten van tijd tot tijd promotionele activiteiten. Door verschillende acties en kortingen kunnen klanten gemiddeld €11 per product besparen. om 70% te besparen, zullen sociale media van Ryanair ook regelmatig Kortingscode informatie publiceren over Ryanair waarin klanten geïnteresseerd zijn!

Heeft Ryanair korting voor nieuwe klant?

Ja. Net als veel andere winkels heeft Ryanair exclusieve kortingen gecreëerd voor klanten die voor het eerst in hun winkels uitgeven. zolang u nog nooit geld hebt uitgegeven aan Ryanair, wordt Ryanair Coupon van nieuwe klanten automatisch aan u uitgedeeld voor uw gebruik.

Beoordeling
4.1 / 128 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Ryanair nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!