eactiecode.com
Home Winkels Europarcs actiecode
Nieuwste Europarcs actiecode en kortingsbon van 30% Januari 2023
> > Bezoek europarcs.nl

Het is tijd om uw favoriete dingen te winkelen met de nieuwste Europarcs actiecode en kortingscode voor grote voordelen. Pas gewoon Europarcs kortingsbon toe op uw bestelling en betaal tegen een gereduceerde prijs. Ontdek verschillende hoogwaardige Europarcs items uit uitgebreide categorieën in de officiële Europarcs online winkel.

  • Alle
  • Coupons
  • Deals

ADVERTENTIE

Probeer alle Europarcs-codes bij het afrekenen met één klik.

Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

Geverifieerd

Recensie van Europarcs

Chantal Couwenbergs
2022-04-05 08:51:24

Wij hebben fijne begeleiding gehad bij…

Wij hebben fijne begeleiding gehad bij het aankoopproces van de aankoop afgelopen maart. Na de koop een heerlijk eerste weekend doorgebracht op het park Hoge Kempen in België.

R.
2022-05-16 16:35:38

Onvriendelijke organisatie

Onvriendelijke organisatie. Ze verschuilen zich achter voorwaarden en procedures. De klant zelf is totaal uit het oog verloren. Erg jammer. Ik snap dat er regels zijn, maar ieder bedrijf kan coulance verschaffen. Ik werk zelf ook voor een organisatie en er is altijd iets wat je kunt doen voor de klant. Europarcs raakt op deze manier klanten kwijt.Europarcs heeft inderdaad een oplossing en excuses aangeboden. Bedankt.

Arnold van der Veen
2022-05-02 11:02:48

Europarcs geeft coulance naar de klant.

Europarcs geeft aan het op te gaan lossen

Anne
2022-05-17 12:08:18

Park zag er netjes uit

Park zag er netjes uit. Accommodatie waar we verbleven was nieuw en allemaal top in orde. Genoten van de omgeving!

J.g. van de Velde
2022-01-28 19:41:49

Goede begeleiding

Eind 2021 een recreatiewoning bij EuroParcs in Biddinghuizdn gekocht. Netjes begeleid in het traject. Recent is de woning opgeleverd. Tot nu toe zeer goede ervaring gehad.

Marije
2022-05-12 06:33:13

Verdrietig

Inmiddels keurig opgelost!--------------Wij hebben alleen nog maar gereserveerd maar ik ben nu al verdrietig hoe dit allemaal verloopt. Wij hebben heel gericht naar een accomodatie gezocht omdat wij de eerste vakantie met onze jonge baby willen vieren. Na de datum te hebben ingevuld, hebben we aangevinkt dat we iets zoeken voor twee volwassenen en 1 baby.Hier kwamen verschillende beschikbare accomodaties uit en we hebben er hier 1 van gereserveerd. Hier stond op de website niet bij dat dit een accomodatie betreft waar géén campingbedje in past. Hierop heb ik met Europarcs heen en weer gemaild hoe wij dit kunnen oplossen, want ik heb toch echt aangevinkt dat er een baby bij is, maar deze kan hier dus niet logisch slapen... én kosteloos annuleren kon niet meer (terwijl ik dus iets geboekt heb waarbij de verwachting totaal anders is door het ontbreken van de juiste informatie op jullie website). Beste oplossing: downgrade van het type huisje. Want daar staat geen stapelbed in, dus plek voor een campingbedje. Prima.Ik krijg een nieuwe bevestiging van de reservering binnen en ik zie dat ik nog steeds hetzelfde bedrag moet betalen. Nog mooier: ik kijk op de website en zie dat als ik opnieuw wil reserveren voor een van de twee accomodaties ik sowieso minder betaal (zelfde datum en aantal personen).Weer aangegeven dat ik graag kosteloos wil annuleren. Kon niet, maar verschil zou berekend worden. Oke, nou, prima, wil wel van dit gezeik af zijn, want heb er al bijna geen zin meer in...Nu krijg ik net de nieuwe bevestiging binnen en WEER geen verschil berekend.Waar gaat dit in hemelsnaam mis?!? Ik ben al langer bezig om jullie fouten te herstellen dan dat ik straks op vakantie ben.

Consumer
2020-10-05 07:43:17

De kraaijbergse plassen

Rustige omgeving, mooi appartement en uitstekende interieur. Er is aan alles gedacht qua bestek, borden, etc.

Anita Badenbroek
2022-05-23 13:16:29

Reactie na klacht van Europarcs.

Vorige week een klacht ingediend en vandaag antwoord gekregen met een oplossing. Ze zijn heel coulant en staan open voor de klachten. Naar mijn mening proberen ze echt wel mee te denken en zorgen ze ook wel voor een oplossing. Ik denk dat als je een probleem met ze hebt er echt wel wat aan gedaan kan worden. Mijn klacht is in ieder geval goed en zeker snel opgelost door Tessa van de klantenservice.

Peter
2022-01-28 19:38:21

Prachtige midweek gehad

Prachtige midweek gehad op resort De Zanding. Onze woning was meer dan groot genoeg voor ons gezin (2 volwassenen en 3 kinderen). De woning was ook schoon wat niet onbelangrijk is. Omgeving kunnen ontdekken en deze was geweldig. Direct opnieuw geboekt voor aankomende mei vakantie. Echt een aanrader!

Vakantieman
2022-04-03 00:50:37

Prettig aankoopproces!

Prettig aankoopproces!Ik ben totnogtoe keurig geholpen bij het gehele aankoopproces van een vakantiewoning 615 op het nieuwe park IJssel Eilanden bij Kampen. Verkoper Dave, aftersales Denise/ Simon, parkmanagers Stefanie en Wim, stuk voor stuk even correct, oplossingsgericht, hulpvaardig, transparant en helder in de communicatie.Hoe het straks in zijn werk gaat als alles eind juni is opgeleverd en wordt verhuurd kan ik nog niet beoordelen.

FAQ for Europarcs

Hoe lang gaat Europarcs kortingscode mee?

Sommige van de Europarcs kortingscode zijn lang geldig, maar sommige hebben slechts een korte vervaltijd. Voordat u de kortingsbon gebruikt, kunt u de vervaldatum van elk van uw Europarcs actiecode in uw persoonlijke account op europarcs.nl controleren.

Hoe contact opnemen met Europarcs?

Als u tijdens het winkelproces contact wilt opnemen met de klantenservice van Europarcs, zoek dan de overeenkomstige \"Contact Customer Service\" of \"Online Contact\" in Europarcs en stuur een bericht naar de klantenservice. Over het algemeen staat deze knop onder aan europarcs.nl. als u vindt dat online communicatie niet duidelijk genoeg is, kunt u er ook voor kiezen om contact op te nemen met Europarcs via telefoon, e-mail, enz.

hoeveel kan ik besparen bij Europarcs?

Europarcs biedt klanten van tijd tot tijd promotionele activiteiten en andere speciale kortingen. .klanten kunnen verschillende kortingen krijgen via Europarcs kortingscode gevonden op eactiecode.com, en bijna elke klant in Europarcs kan genieten van een korting van ongeveer €28 op elke bestelling.

Heeft Europarcs korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Europarcs de eerste aanbiedingskorting ontwikkeld voor klanten die geen winkelgeschiedenis hebben op de europarcs.nl. u kunt de exclusieve kortingsbon van Europarcs rechtstreeks gebruiken voor inhoudingen bij het afrekenen tijdens het winkelen.

Doet Europarcs doen zwarte vrijdag ?

Ja. Wilt u aan het einde van het jaar een cadeau sturen van Europarcs voor familie en vrienden? Dan mag je de Zwarte Vrijdag-uitverkoop van Europarcs niet missen! 2023 Europarcs Black Friday komt aan zoals gepland, welkom om deel te nemen.Veel Europarcs kortingsbon en kortingen wachten op je!

Doet Europarcsdoen cybermaandag ?

Ja, [Cybermaandag] is altijd een grootschalig promotie-evenement geweest waar de meeste producten naar verwachting elk jaar door klanten worden gekocht in Europarcs, en ‘Cyber ​​Monday’ is een van de grootste kortingen op Europarcs voor opruiming het jaar. Het [Cybermaandag] -evenement van 2023 zal beginnen na Thanksgiving, en tegelijkertijd zal ook de [Cybermaandag] toegewijde shopping Europarcs actiecode aan de consumenten worden aangeboden!

Beoordeling
3.9 / 714 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Europarcs nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!