eactiecode.com
Home Winkels Brico.be Kortingscode
Ontvang 55% Brico.be Kortingscode & Promotiecode Februari 2023
> > Bezoek brico.be

Profiteer als volgt van de beste Brico.be Korting & Actiecode om tot 55% korting te krijgen op uw bestelling in Februari 2023. Brico.be Promotiecode zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus bespaar nu en koop uw favoriete artikelen voor de laagste prijs. Volg ons vandaag als een van de eerste om te horen over nieuwe productlanceringen, plus Brico.be geldbesparende aanbiedingen en Aanbiedingen.

  • Alle
  • Deals

ADVERTENTIE

Probeer alle Brico.be-codes bij het afrekenen met één klik.

Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

Geverifieerd

Recensie van Brico.be

Ann Herssens
2021-09-26 08:43:38

We waren op zaterdag 25/9 naar Brico in…

We waren op zaterdag 25/9 naar Brico in Dendermonde geweest.We hadden daar een medewerkster aangesproken om ons te helpen zoeken naar het juiste vijsje . Deze persoon heeft allerlei vijsjes uitgehaald om ons het gepaste kunnen mee te geven . Ze was super gedienstig. Wij waren zeer blij hoe ze ons geholpen hebben .

Michel C.
2020-02-13 09:37:25

Brico Anspach

Ik ben al verschillende keren naar de Brico Anspach in Brussel getrokken. Het personeel aldaar is wel het Nederlands niet machtig MAAR ze helpen met raad en daad. Zelfs voor een prulletje van enkele euro's nemen ze de tijd om alle vragen te beantwoorden en deskundige uitleg te geven. Ze hebben mij zelfs al goedkopere alternatieven voorgesteld. Intelligente commerciële politiek. Ik blijf daar gaan.

Lorette Vermeulen
2021-05-20 07:14:46

top goed geholpen

top goed geholpen

Doeterniettoe
2018-09-17 20:56:59

Breuk bij levering goed aangepakt!

2 tuintafels besteld met 12 stoelen, bijbetaald voor levering aan huis. Levering was mooi op tijd, je kan dit ook volgen in de app zodat je niet de hele dag moet thuisblijven. Helaas... bij het uitpakken van een tafel bleek de zijkant gebroken te zijn. Allicht met een heftruck tegen gereden. Ik belde de klantendienst, deze maken een dossiertje op en zouden terugbellen. Je kan al raden, nooit teruggebeld. Toen ik een week later terugbelde om te vragen hoe het nu eigenlijk zat met mijn klacht zei de dame aan de telefoon. Weet u, meneer, we gaan gewoon een nieuwe tafel sturen. En die kapotte mag je houden, misschien handig voor in de garage. Een dag later een nieuwe tafel geleverd gekregen! Dat is wel service!

Bart De Meyer
2020-07-15 18:43:27

Vandaag ga ik in Brico Oostakker.

Vandaag ga ik in Brico Oostakker.Er staat een winkelbediende te werken en tegen klanten bezig maar zonder mondmasker aan.Ik vraag hem of hij geen mondmasker moet dragen waarop hij prompt zei , het is niet uw zaak en ik betaal de boete wel.Ik antwoord hem dat het toch niet om die boete gaat maar dat het een verplichting is voor klanten en ook voor hen. Ik ga naar de verantwoordelijke en die zegt dat hij weet wie het is en dat hij het hem nog eens zal zeggen.Ik zeg hem dat ik in de winkel ben en als ik hem nog zonder zie rondlopen een klacht zal neerleggen.Hij zegt dat hij het begrijpt maar op herhaaldelijke weigering stuit.Hij doet het niet en we kunnen van Brico uit niet veel doen want hij wil de boete zelf betalen.Hij zegt dat de regiomanager er momenteel was en dat die er hem eens gaat op aanspreken maar dat het niet veel zal uithalen.Ook is er de vakbond die de werknemer ondersteund volgens hem.Daarop bel ik met de klantendienst.Dus bij een wettelijke verplichting kan een werknemer gewoon weigeren en je baas staat machteloos..Beetje zwak toch !

Jean Paul
2021-06-23 13:37:02

Topservice bij Brico Sint Kruis Brugge !

Vandaag 23 juni 2021 nog eens een ouderwetse topservice ervaren bij Brico sint Kruis Brugge.Mijn robotmaaier had het opgegeven en was na een herstelling niet helemaal ok. De verantwoordelijke vd tuinafdeling heeft naar mijn probleem geluisterd, direct actie ondernomen en dezelfde dag nog het probleem opgelost. Echte topservice!

Kris
2020-04-22 21:07:24

We zijn heel tevreden over onze…

We zijn heel tevreden over onze bestelling. We hebben een tuinstoel en een tuinslang besteld en die zijn binnen de vooropgestelde levertijd aangekomen. Super dat de omschakeling naar online bestellen zo vlot verlopen is!

Marleen
2020-04-22 20:14:41

18 houten tuintegels besteld op vrijdag…

18 houten tuintegels besteld op vrijdag en dinsdag perfect geleverd .

zjang zjong
2020-06-12 11:05:48

Prijzen zoals bij de loterij

Kocht een combinatiepakket zaagmachine en decoupeerzaag van Worx bij Brico Hasselt. Dacht eerst te bestellen via de webshop : 299€. Bedacht mij en ging naar de Brico in Hasselt waar de prijs 249€ was aangeduid. Lekker meegenomen die 50€ korting dacht ik, aan de kassa moest ik echter slechts 199€ betalen ! Ben ook eens naar de Brico webshop Nederland gaan kijken (heet daar niet Brico) en zie dat de prijzen daar 20 tot 50% lager liggen. Wij domme Belgen worden toch graag opgelicht precies ಠ︵ಠ

ISABEL
2018-02-08 04:22:17

Dat kan beter jongens!

Ik ben eigenlijk wel tevreden van Brico op zich..behalve dan van hun voorraad van de artikelen.Heb de laatste tijd al wat nodig gehad en ondanks dat er op 500m van mijn huis een Brico is ben ik al veel genoodzaakt geweest om 15km verder mijn gerief te gaan halen.Gelukkig kan je online wel zien wie er voorraad heeft en doe je geen onnodige verplaatsing, maar toch...

FAQ for Brico.be

Hoe lang gaat Brico.be Coupon mee?

Brico.be Korting wordt gemarkeerd op de introductiepagina voor klanten om te voorkomen dat ze de geldige gebruikstijd missen. Naast deze in de tijd beperkte Kortingscode, biedt Brico.be ook enkele kortingen die u kunt krijgen zonder Coupon te gebruiken die u kunt ontdekken op eactiecode.com.

Hoe contact opnemen met Brico.be?

Om klanten sneller en effectiever advies te kunnen bieden, heeft Brico.be een klantenservicekanaal geopend bij brico.be. u kunt op de knop \"Online contact\" of \"Contact opnemen\" op de officiële website van Brico.be klikken om deze specifieke diensten bij Brico.be te ontvangen, die u veel kunnen helpen.

hoeveel kan ik besparen bij Brico.be?

Brico.be biedt klanten van tijd tot tijd promotionele activiteiten. Door verschillende acties en kortingen kunnen klanten gemiddeld €27 per product besparen. om 55% te besparen, zullen sociale media van Brico.be ook regelmatig Kortingscode informatie publiceren over Brico.be waarin klanten geïnteresseerd zijn!

Heeft Brico.be korting voor nieuwe klant?

Ja. Brico.be heeft inderdaad een speciaal voorkeursbeleid om nieuwe klanten van Brico.be te helpen een betere aankoopervaring te krijgen. Zolang u geen bestedingsrecord heeft in Brico.be, kunt u deze korting krijgen. Als u echter al eerder producten van Brico.be heeft gekocht, kunt u niet opnieuw van deze specifieke korting genieten.

Doet Brico.be doen zwarte vrijdag ?

Ja. Kijk je er naar uit om op Zwarte Vrijdag in 2023 een groot aantal goedkope maar hoogwaardige producten van Brico.be te kopen? Dan moet u de informatie van eactiecode.com volgen. In Februari biedt Brico.be promotie aan Koop Brico.be Producten Op Aliexpress + Geniet Van Kortingen. Tijdens deze actieperiode krijgt u korting op een breed scala aan Brico.be -producten, zodat u heerlijk kunt winkelen!

Heeft Brico.be Cyber Monday?

Ja, Brico.be houdt een[Cyber ​​Monday] grote uitverkoop. Tijdens deze promotieperiode kunnen klanten door het gebruik van de superkrachtige Brico.be Coupon goederen kopen met een betere kwaliteit en betere kortingen, en kunnen klanten ervan genieten zonder het huis te verlaten. Daarom zal [Cyber ​​Monday] zeker een van de ultieme shopping-uitstapjes zijn van Brico.be! De details van de [Cyber ​​Monday] -aanbieding van 2023 zijn tijdens de promotieperiode te vinden in brico.be.

Beoordeling
3.3 / 224 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Brico.be nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!