eactiecode.com
Home Winkels Loods 5 Gratis Verzending
Loods 5 Gratis Verzending Oktober 2022
> > Bezoek loods5.nl

We verzamelen 13 Loods 5 Korting voor u in Oktober 2022. Als u op zoek bent naar Loods 5 producten, vindt u hun promoties op onze site. Uitverkoopitems en gratis verzending kunnen u ook helpen veel te besparen. Abonneer u op hun nieuwsbrief en u kunt loyaliteit Loods 5 Gratis Verzending ontvangen en als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes over sales, nieuwe releases en meer.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Loods 5

Nyree van Splunder
2021-04-15 11:07:33

Netjes en snel geholpen na mijn telefoontje

23 maart een vloerkleed retour gebracht. Tot op heden geen geld retour ontvangen. Zojuist gebeld met loods 5, na een tijdje in de wacht te hebben gestaan werd ik heel vriendelijk en snel geholpen. Als het goed is wordt het bedrag vandaag teruggestort. Heel netjes opgepakt door loods 5!

Ingrid Hovens
2020-01-26 18:36:31

Aangepaste review

Update 29 jan 2020 vandaag een mail ontvangen dat ik óf een nieuw tapijt krijg óf het geld volledig terugkrijg. ik had al een ingebrekestelling aangetekend verzonden maar dat was achteraf wellicht niet nodig geweest. Ik vind een correctie op mijn eerdere review dan zeker gepast. Het is met mijn klacht dus goedgekomen.nu toe geef ik een cijfer 1! Ik hoop dat over een korte tijd dit kan corrigeren. 4 maanden geleden een tapijt gekocht; dit ligt na die korte tijd echt niet mooi, heel bobbelig. Zeggen ze gewoon; dit kan gebeuren, door erop te lopen, door het te stofzuigen enz enz.....normale dingen waarvoor een tapijt geschikt zou moeten zijn, niet? De meeste mensen lopen erover, ligt er niet voor de sier.....!!!! Op internet staat letterlijk: dit tapijt blijft lang mooi.... enige tijd later zeiden ze ; zou ook aan de tafel kunnen liggen omdat die zwaar zou zijn.... hoé zwaar de tafel is tja, dat hebben ze niet eens gevraagd. Die is nl heel licht!!!! Foto’s gestuurd maar ze willen dat we met het tapijt v Venlo naar Maastricht gaan omVervolgens later nog een keer terug te gaan om het tapijt weer op te halen. Wettelijke garantie zegt dat de koper zonder veel moeite het opgelost moet krijgen vanuit de verkoper!! Ze vallen steeds terug op de leverancier.... óók dat is niet toegestaan....de verkoper is verplicht het op te lossen. Ik vrees dat het een rechtsbijstand kwestie gaat worden, als ik de hoeveelheid klachten zie op deze site heb ik geen vertrouwen meer in een goede afhandeling. Ik hoop dat ik het mis heb zodat het cijfer 1 opgehoogd kan worden....ik geef dit niet op!!! Tapijt hoort langer mooi te blijven dan 4 maanden!!!! Ik geef ze nog een kans om het cijfer goed op te hogen!!!

Sterke
2021-12-14 14:38:50

Heel goede ervaring gehad met loods 5

Heel goede ervaring gehad met loods 5, hadden via een tekening van ons appartement een stoel gekocht, toen we onze sleutel kregen bleek dat we het helemaal verkeerd berekend hadden en de stoel niet konden plaatsen, loods 5 snapte het helemaal, hebben onze aanbetaling laten zitten en hoefde daarna onze stoel niet meer af te nemenDank je wel loods 5

Hester
2019-12-14 21:19:35

Geweldig

Geweldig! Vandaag bij Loods 5 in Amersfoort geweest. Twee papieren kersthangers gevonden, maar zonder verpakking. Ik was zo teleurgesteld. Zonder barcode mochten ze niet worden verkocht. Dus pech dacht ik. Ik rekende de rest af en was al buiten.De jongeman in de winkel had al in de winkel voor me gezocht. Maar hij gaf niet op. Hij ging met iemand in het systeem zoeken. En hij riep me. Zijn collega had ze in het systeem gevonden. Ik kon ze kopen. En bedenk, dit was om ong. 18.30 uur zaterdag. De winkel was al dicht aan het gaan. Fijn als mensen zo zijn. Bedankt! Jij bent een superverkoper!!!

Monique
2020-06-10 12:10:53

Wat een positieve wending heeft de klantenservice gemaakt!

Wat een positieve wending heeft de klantenservice van Loods-5 gemaakt. Eerder ervaringen opgedaan die niet motiveerden anderen Loods-5 aan te bevelen. Waren dan ook benieuwd hoe men zou omgaan met een bij Loods-5 gemaakte vergissing. Grote complimenten, kan niet anders zeggen. Medewerkers van de klantenservice hebben zich ingezet om dit meer dan keurig op te lossen. Investeren in een goed klantenservice is echt de moeite waard. We bevelen Loods-5 van harte aan.

Kirsten Schinkel
2021-01-30 12:00:59

Ik kreeg helemaal de stress bij het…

Ik kreeg helemaal de stress bij het lezen van alle negatieve recensies.Half oktober een bank gekocht met levertijd van 17 weken. Verliefd op het model, dus de lange levertijd waard. Afgelopen week keurig bezorgd, goede kleur, mooie bank, alles compleet. Ik ben zeer tevreden met de service van loods 5 en ik heb een prachtige grote hoekbank in mijn huis staan. Loods 5 was mijn favo winkel en blijft mijn favo winkel. Kan niet wachten om na de lockdown mooie kussens te scoren voor deze geweldig mooie bank!

richard van den berg
2020-10-15 09:48:46

Hierbij geef ik een grote pluim aan de…

Hierbij geef ik een grote pluim aan de medewerkers van locatie Sliedrecht en de klantenservice(met name Patricia) voor de uitstekend geleverde service!Ga zo door! Dankjewel!

Mw. Henriëtte Swartz B.Ed
2021-01-14 16:46:00

Kruk wit Bestelling: 14.549029 Online besteld door een geboren en getogen Rotterdamse met Indische roots( 17-10-1959) Verstuurd vanaf mijn iPhone 6 S Safari Apple ID ( iCloudMail)❤️❤️

Een wit krukje voor de badkamer online besteld. Maandag geplaatst, donderdag afgeleverd door de deelnemer Gewoonstijl. De track & trace kwam gelijk in mijn PostNL app. Goed verpakt en het krukje ziet er prima uit

gerard
2021-11-14 15:59:50

prima bedrijf

prima bedrijf. Blad van tafel was kapot kreeg een nieuw tafelblad.Probleem opgelost.

Maaike Buunders
2021-02-09 13:36:46

Verbazingwekkend goede klantenservice

Verbazingwekkend goede klantenservice! Hebben echt aandacht voor de klant, lezen echt wat je vraagt/zegt en hebben oog voor belangrijke details. Doen echt een stapje extra & houden je goed op de hoogte!

FAQ for Loods 5

Hoe lang gaat Loods 5 Coupon mee?

Sommige van de Loods 5 Coupon zijn lang geldig, maar sommige hebben slechts een korte vervaltijd. Voordat u de Korting gebruikt, kunt u de vervaldatum van elk van uw Loods 5 Kortingscode in uw persoonlijke account op loods5.nl controleren.

Hoe contact opnemen met Loods 5?

Loods 5 stelt het klantenservicekanaal in onder aan de homepage van loods5.nl en elke gedetailleerde pagina om in contact te komen met de klantenservice. De klantenservice van loods5.nl is 24 uur per dag online en helpt u uw winkelproblemen enthousiast aan te pakken.

hoeveel kan ik besparen bij Loods 5?

In de afgelopen maand hebben eactiecode.com -gebruikers gemiddeld €35 bespaard, dus winkelen bij Loods 5 kan u inderdaad veel besparen! Als u geen speciale kortingen of promotionele activiteiten op loods5.nl wilt missen, vergeet dan niet om regelmatig eactiecode.com te bezoeken!

Heeft Loods 5 korting voor nieuwe klant?

Ja. Loods 5 heeft zijn eigen voorkeurssysteem en biedt exclusieve voordelen voor de nieuwe klanten via het Loods 5 speciale kortingssysteem. je hoeft alleen maar door de Loods 5 Kortingscode pagina op eactiecode.com te bladeren en op de corresponderende Kortingscode te klikken om te genieten van 55% bij het afrekenen.

Beoordeling
4.1 / 385 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Loods 5 nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!