eactiecode.com
Home Winkels Veepee kortingscode
Top 17 Veepee coupon en kortingscodes September 2022
> > Bezoek veepee.nl

Veepee online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Veepee coupon geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Veepee kortingscode & voucher gebruiken om grote besparingen tot 70% te krijgen.

  • Alle
  • Coupons
  • Deals

Recensie van Veepee

Ria Bauhofer
2021-06-07 09:44:46

GEWELDIG!

Ik koop al jaren bij Veepee en ben er heel blij mee. Vooral omdat er altijd andere merken aangeboden worden. Nederlandse kleding is niet zo mijn ding en vaak past het ook niet goed. Dan komt Veepee reuze handig van pas met Spaanse, Italiaanse en Franse kleding. En als je van anders houd is het zowiezo een geweldige site. Je komt er van alles tegen, meubels, Levensmiddelen, Schoenen, Beauty enzovoort. En de service is GEWELDIG!!

Iwona
2022-02-08 17:43:50

Betaald, maar besteling niet afgerond

Hetzelfde ervaring als M.de Vries. Geld afgeschreven, maar de bestelling is niet afgerond. Contact opgenomen via contact formulier.... nog geen reactie. Nooit eerder problemen gehad... pas nu na de introductie van de nieuwe platform

Maritta Drooghmans
2021-07-02 14:31:56

Tevreden klant !

Bestelling kleding Marie Méro: 2 heel mooie bloezen in katoenen uitvoering en design in België! Zeer aantrekkelijke prijzen. Ik ben fan en ook van Veepee!

Tiziana Langone
2021-06-07 09:41:17

Altijd leuk!

Ik heb al een aantal keren bij Veepee besteld, en altijd heel tevreden geweest.Veel keuze, en leuke koopjes, en soms is de verleiding veel te groot op te weerstaan!Ook toen ik een hele tijd terug tickets had gekocht voor een verkeerde datum, kon dit onmiddellijk en zonder problemen rechtgezet worden!

Conny
2021-06-07 18:06:22

Goede online outlet

Leuke, gevarieerde aanbiedingen met snelle verwerking bij retourzending.

Corina Dalhuizen
2021-03-29 13:52:05

Prettig winkelen

Prettig winkelen, leuke prijzen voor leuke merken.

Wilfred Welten
2021-06-07 10:31:54

! Tevreden !

Ik ben tevreden of het aanbod en de levering van spullen.Ik mis wel een optie dat er bij de levering een boodschap bij gezet kan worden voor de bezorger.Sommige omschrijvingen van producten kunnen uitgebreider worden, wat al aangegeven is bij Sophie.

Geens Joris
2022-02-26 09:40:14

Bestelling niet terug te vinden

Bestelling van een zetel ter waarde van 1099 euro gedaan, geen bestellingensbevestiging gekregen of kan bestelling niet terugvinden bij mijn bestellingen. Geld is wel van rekening gegaan! Hopelijk geen frauduleuze praktijken! Gelieve zo snel mogelijk iets te laten weten.Na 14 dagen geld wel teruggestort op de rekening. Blijkbaar veel problemen door nieuwe webshop. Toch jammer dat ze niet op meerdere manieren bereikbaar zijn.

Charles
2021-06-08 09:28:49

Prettige site

Prettige site, met mooie deal. Goede service. Wel is het retourbeleid wat duurder dan de concurenten.

Christoph Mouton
2021-06-07 12:57:06

Steeds goede service

Steeds goede service, soms is het even wachten maar dat weet je op voorhand. De vooropogestelde levertermijnen worden altijd gerespecteerd.Ook bij klachten steeds vlot geholpen geweest.

FAQ for Veepee

Hoe lang gaat Veepee coupon mee?

Veepee heeft een tijdslimiet van de kortingen onderaan elke coupon. En de geldigheidsperiode van elke Veepee coupon is anders. Klanten hoeven alleen Veepee kortingscodes te selecteren met de hoogste korting tijdens de geldigheidsperiode om te gebruiken.

Hoe contact opnemen met Veepee?

Veepee stelt het klantenservicekanaal in onder aan de homepage van veepee.nl en elke gedetailleerde pagina om in contact te komen met de klantenservice. De klantenservice van veepee.nl is 24 uur per dag online en helpt u uw winkelproblemen enthousiast aan te pakken.

hoeveel kan ik besparen bij Veepee?

Volgens gegevens van eactiecode.com heeft Veepee in de afgelopen maand consumenten €30 kortingen opgeleverd en kan ze zelfs nog meer besparen met grote promoties en jaarlijkse kortingen! volg de belangrijkste mediaplatforms van Veepee voor de nieuwste activiteiten, zodat klanten van tevoren meer te weten kunnen komen over de spaargidsen van Veepee.

Heeft Veepee korting voor nieuwe klant?

Ja. Exclusieve kortingen worden verstrekt voor nieuwe klanten van Veepee. Met deze korting kunt u 70% besparen op de eerste aankoop van Veepee. natuurlijk, naast deze korting, zijn er 17 verschillende Veepee kortingscode, ga naar eactiecode.com en je kunt daar kiezen op basis van je behoeften.

Beoordeling
4.2 / 440 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Veepee nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!