eactiecode.com
Home Winkels Toy Champ Kortingscode
Toy Champ Kortingscode + Promotiecode van 70% Augustus 2022
> > Bezoek toychamp.nl

Het is niet nodig om met het budget rekening te houden bij het winkelen voor Toy Champ artikelen, omdat we u elke dag de nieuwste Toy Champ Kortingscode en Korting bieden om u te helpen geld te besparen op uw favoriete Toy Champ producten. Ons professionele personeelsteam kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Toy Champ

M
2021-08-03 13:33:29

Heel tevreden!

Zeer snelle levering, op maandag begin van de middag besteld, op dinsdagochtend al voor half 10 in huis, vanuit België naar NL. En de lego was goedkoper dan elders. Heel tevreden!

Christiaan Wesche
2021-06-20 19:27:50

Nette service.

Ik lees veel negatieve reacties m.b.t. een slechte service.Ik heb echter het tegenovergestelde ervaren met een hele nette communicatie en service.Door een eigen fout bij een bestelling waar ik 'ophalen' had aangeklikt i.p.v. 'bezorgen' hebben ze mijn pakket die klaar lag in Bergen op Zoom toch geannuleerd en het geld terug gestort.Erg netjes en een groot compliment naar Toy Champ m.b.t. de afhandeling van deze situatie.Mvg,Chris

Milo Willemse
2022-06-04 15:58:13

LEGO

goede lego allen een beetje aan de prijs vooral de speciale LEGO is duur. maar het gaat best lang mee

Laura
2021-01-05 14:13:16

Geweldige service!

Lego set bestelt.Deze set is online uitverkocht, aangezien deze uit de handel gaat. Toychamp Kerkrade had de set nog in haar assortiment. Gisterenavond besteld, op website stond aangegeven dat bestellingen bezorgd worden wanneer deze binnen een straal van 5km van de winkel vandaan liggen, anders dient de bestelling na het vervallen van de Lockdown afgehaald te worden. Wij wonen een stuk verder dan 5km vandaan...Nou zojuist ging de bel en daar was de bestelling! Geheel onverwachts, zo blij verrast! Chapeau wat een service!

Chantal Fens-De Vries
2020-10-25 16:38:22

Vandaag zijn wij naar de Toycamp in…

Vandaag zijn wij naar de Toycamp in groningen geweest,hier aangekomen word er door het personeel ons gevraagd om een karretje of een mandje mee te namen, dit is uittraad geen probleem, maar de gingen net mensen uit, hier wilde ze ons het mandje geven ZONDER deze schoon te maken, ik zeg netjes tegen dezen meneer van deze is niet schoon gemaat, waarop deze meneer zegt DAAR DOEN WIJ NIET AAN!toen hebt ik gezegt van dat ze deze of zelf moeten schoonmaken of hier desinfectie spullen voor neer zetten moesten dat vond deze man niet nodig, dit gaf ons wel een raar iets dat een winkel zo omdar met de maatregelen die zijn MOETEN volgen van het RIVM<dit maakte wel uit dat we een raar gevoel deze winkel voor het eerst in zijn geweest, erg ammer dat ze zo omgaan met de corona maatregels

Manon
2020-06-03 20:11:19

Snelle verzending

Goede producten, leuke kortings acties. Fijne medewerkers

Simon
2021-11-12 00:31:47

Goede ervaring met toy champ…

Goede ervaring met toy champ Amersfoort. Ook de klantenservice heeft mij goed geholpen met het vervangen van een defect product.

FAQ for Toy Champ

Hoe lang gaat Toy Champ Coupon mee?

Toy Champ zal inderdaad een geldigheidsduur instellen voor hun Korting. Zolang u uw Toy Champ Kortingscode gebruikt voordat deze verloopt, krijgt u natuurlijk een overeenkomstige korting. als de Toy Champ Coupon die je wilt gebruiken verloopt, kun je ook meer verschillende Toy Champ aanbiedingen bekijken op eactiecode.com.

Hoe contact opnemen met Toy Champ?

Toy Champ heeft speciaal een speciaal klantenservicekanaal geopend voor klanten om het gewenste probleem op deze manier op te lossen. U kunt de knop vinden door op een willekeurige pagina van toychamp.nl te bladeren en contact op te nemen met de klantenservice. Toy Champ lost het probleem de eerste keer voor u op.

Hoeveel kan ik besparen bij Toy Champ?

Toy Champ biedt zijn klanten af en toe promoties aan om wat geld te besparen met een verscheidenheid aan promoties en aanbiedingen. In Augustus heeft Toy Champ 16 promoties en 1 Kortingscode. Bespaar extra geld voor uw bestellingen met deze Toy Champ Actiecode, promoties en kortingen.

Heeft Toy Champ korting voor nieuwe klant?

Ja. Gezien het feit dat Toy Champ zich momenteel in de merkpromotieperiode bevindt, heeft Toy Champ speciaal nieuwe klantvoordelen geformuleerd. U kunt door toychamp.nl bladeren om de exclusieve Kortingscode te krijgen. presenteer Toy Champ Korting bij het afrekenen om te profiteren van kortingen voor Toy Champ nieuwe klanten

Beoordeling
4.8 / 563 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Toy Champ nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!