eactiecode.com
Home Winkels Topgeschenken Kortingscode
Shop met 70% hot Topgeschenken Coupon + Korting Augustus 2022
> > Bezoek topgeschenken.nl

Weet u niet waar u kortingen kunt vinden voor Topgeschenken? Zoek dan niet verder. Hier, Op deze pagina hebt u met slechts één klik gratis toegang tot de populairste Topgeschenken Korting & Kortingscode. Wissel vandaag nog uw Topgeschenken Actiecode in en bespaar direct op uw Topgeschenken bestelling voordat deze geweldige codes verlopen!

  • Alle
  • Deals

Recensie van Topgeschenken

albert vissers
2021-02-24 11:02:14

Felicitatieballon

Makkelijk te bestellen, perfecte levering, maar .... het lettertype op de kaart bij de verjaardagsballon mag wel uitbundiger, komt met het huidige niet lekker over.

Arina
2021-05-12 11:40:40

Hartverwarmend

Vorig jaar boeket met beer besteld bij Topbloemen.nl voor lieve schoondochter die tijdens haar hele zwangerschap sondevoeding nodig had. De beer had ook klein beertje vast: zo mooi en lief!! Deze lag direct in het wiegje!! Noah is gezond geboren, en hij kijkt altijd naar de beertjes. Dit jaar weer een boeket voor haar 1e moederdag! Hierna een review gestuurd naar Topbloemen.nl. Altijd prachtige boeketten en op tijd. Wat schetst mijn verbazing??? Van Topgeschenken een kaartje met daarop bedankje voor review en omdat kleinzoon Noah nu al wat groter is: een activity cube: prachtig!!! Zo ontzettend meelevend en verschrikkelijk lief!!In deze moeilijke tijden is dit zo hartverwarmend!!! Dikke, dikke pluim!!! Lieve groetjes, Arina

Erik Hofstede
2020-10-25 09:34:02

Prima bloemen

Prima bloemen, en gaat er iets fout.. lossen ze het op.Na een ervaring met een bloemist kreeg ik geheel onverwacht namens topbloemen een doos chocolade kado. Daar mag menig bedrijf een puntje aan zuigen.Bedankt

José
2021-05-20 06:38:26

Bij de ontvangen faktuur betreffende…

Bij de ontvangen faktuur betreffende het te leveren bloemstuk van J.L. Gennotte-Wolters, ordernr. 63637724 werd gevraagd een beoordeling te geven over deze mail.Ik weet niet of ik het goed gedaan heb maar ik ben zeer tevreden - en over deze mail - en over de afhandeling van mijn bestelling.Ik wens jullie een fijne dag,Met vriendelijke groeten,J.L. Gennotte-Wolters

Dhr. Jan Dokter
2021-01-28 16:24:12

Top service

Ik had enkele maanden geleden voor een collega die met pensioen ging een fles wijn laten bezorgen door topgeschenken. Enkele dagen geleden sprak ik deze collega en toen bleek dat de fles nooit bezorgd was . Contact gezocht met de klanten service en na enige speurwerk bleek dat de fles wijn door mijn schuld waarschijnlijk op een onjuist huisnummer was bezorg. De dame van de klanten service vond het spijtig en bood mijn aan om uit coulance op kosten van TOPGESCHENKEN de wijn alsnog op het juiste adres te bezorgen En dat is intussen ook gebeurd. Top service hier kom zeker terug.

Anouk
2021-02-13 07:28:22

Is las de recensies pas na mijn…

Is las de recensies pas na mijn aankoop, en ik werd toch een beetje zenuwachtig dat het kado of niet op tijd zou komen of helemaal niet geleverd zou worden.. Maar tegen alle verwachtingen in werd het kado keurig binnen 24 uur afgeleverd bij de jarige job. Ik ben dus erg enthousiast en vandaar ook mijn 5 sterren!

Newwie
2020-12-10 12:59:04

Fijne webshop

Al vaker besteld en zeer tevreden! Snelle levering en veel keuze!

Anna-Claire Usmany
2020-11-27 22:41:03

Kado bestelling

Per abuis verkeerd huisnummer op het bestelde pakket ingevuld. Gebeld met het bedrijf. De 'verkeerde' ontvanger mocht het pakket houden en er werd opnieuw een pakket verstuurd naar het juiste huisnr. Dus netjes opgelost.

FAQ for Topgeschenken

Hoe lang gaat Topgeschenken Korting mee?

Topgeschenken heeft gedetailleerde pagina's om u te helpen de vervaltijd van elk van uw Topgeschenken Korting te begrijpen. Naast de verschillende geldigheidsduur van de Topgeschenken Coupon, mag het toepassingsgebied niet worden gebruikt voor de producten die u wilt kopen. Denk er daarom aan om de details op topgeschenken.nl zorgvuldig te bevestigen.

Hoe contact opnemen met Topgeschenken?

Op elke pagina van topgeschenken.nl vindt u de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" die is ingesteld door Topgeschenken, klik op deze knop om online met de klantenservice te communiceren. U kunt ook de hotline van de klantenservice van Topgeschenken bellen voor advies. aarzel niet om dit te doen als u problemen ondervindt tijdens het winkelen op topgeschenken.nl

hoeveel kan ik besparen bij Topgeschenken?

Topgeschenken zal zijn klanten maximaal de beste prijs bieden, en klanten kunnen zelfs genieten van 70% van de oorspronkelijke prijs van de bestelling. De gedetailleerde winkelanalyse van eactiecode.com toont aan dat gebruikers van eactiecode.com tot €11 hebben gespaard op Topgeschenken vóór Augustus.

Heeft Topgeschenken korting voor nieuwe klant?

Ja. Maar de eerste aanbieding is alleen geldig voor de nieuwe klanten bij Topgeschenken. Topgeschenken kan automatisch via het systeem controleren of u een nieuwe klant bent. Aarzel niet om deze kosteneffectieve kans te grijpen, het gebruik van de korting op de eerste bestelling kan u gemiddeld €11 besparen.

Beoordeling
3.1 / 589 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Topgeschenken nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!