eactiecode.com
Home Winkels Toolprof kortingscode
Gratis Toolprof kortingscode & promo voor 70% Augustus 2022
> > Bezoek toolprof.nl

Vind alles wat je leuk vindt op Toolprof! Begin vandaag met besparen met exclusieve Toolprof kortingscode & deals. We hebben 23 Toolprof promo bijgewerkt om u te helpen tot 70% op te slaan in Augustus 2022. Verspil nooit een grote kans om van enorme besparingen te genieten!

  • Alle
  • Deals

Recensie van Toolprof

g.biemans
2010-07-13 15:18:47

Zeer tevreden

vreemd vind ik de vorige reactie van deze klant. Al ruim een jaar bestel ik hier regelmatig mijn gereedschap. Ik wordt hier altijd keurig en snel geholpen.ook is een omruiling nooit een probleem. Ik adviseer de vorige beoordeler in het vervolg eerst even de voorwaarden te lezen, dan voorkom je problemen zoals hij heeft ervaren. Gezien mijn goede ervaringen met di bedrijf klinkt dit tamelijk ongeloofwaardig. Het lijkt mij bijna een recentie van een concurent.....toch wel jammer! Helaas is het ruilen van artikel voor sommige mensen bijna een hobby geworden.

Henk
2020-05-14 09:41:14

Binnen 18 uur bestelde Metabo KGS254…

Binnen 18 uur bestelde Metabo KGS254 binnen. Geweldig.

Rick de Bamster
2022-05-20 14:17:37

Goed en snel !

Goed. Snel en een vriendelijke customer service.Aanrader !

Sanne Den Hertog
2021-02-04 17:48:01

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site. Ook tijdens corona snel geleverd. Bedankt !

jan.s
2010-12-14 12:35:27

goede ervaring

voor de eerste keer bij toolprof gekocht (accuboor) binnen 5 werkdagen geleverd. compleet en goed verpakt. ik ben tevreden ook over de prijzen en zal de volgende keer hier weer bestellen

Richard
2011-08-20 12:39:21

prima levering en service

Voordat ik mij order plaatste heb ik eerst even gebeld voor meer informatie. Ik moet erkennen zeer goed geholpen te zijn en wat zeker opviel was de uitermate prettige manier van converseren met hun verkoper. Nadat ik nog wat prijzen heb vergeleken en elders toch iets goedkoper terecht kon heb ik gezien mijn eerste ervaring hier toch mijn bestelling gedaan en ook hier heb ik geen spijt van.De bestelling werd de volgende middag keurig op mijn verzoek bij de buren afgeleverd. Ik vind dit bedrijf zeker een aanrader.

Tom
2013-07-12 16:25:35

Supersnel geleverd en geweldige kwaliteit!

Een tafelzaagmachine besteld en 3 dagen later in huis. Deze carat slijpt het gelijk doormidden!

Rik Boere
2017-02-07 10:32:25

Het bedrijf voor de (beginnende) doe-het-zelf'er

Echt top service, de online service kon me precies vertellen wat ik nodig had voor wat ik wilde gaan doen (keuken en badkamer) Ik zie mezelf in toekomst deze site zeker nog een aantal keer gebruiken!

j.wandelaar
2009-03-28 13:08:56

absoluut goede ervaringen

ik koop met regelmaat machines bij deze winkel en ben zeer tevreden de prijzen zijn absoluut scherp (vaak goedkoper dan bij andere aanbieders) levertijden zijn goed tot zeer goed. Je wordt absoluut keurig te woord gestaan.ik kan dit bedrijf bij eenieder aanraden

Maarten
2017-01-16 09:11:06

Groot assortiment en een snelle levering

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop op toolprof,een makita vc2510lx1 stofzuiger.

FAQ for Toolprof

Hoe lang gaat Toolprof promo mee?

Op de coupondetailpagina op toolprof.nl, zal Toolprof de geldigheidsperiode en gebruiksregels van de corresponderende promo weergeven. Het wordt aangeraden om toolprof.nl promo zo snel mogelijk te gebruiken binnen de geldigheidsperiode in om te genieten van 70% voor uw aankoop.

Hoe contact opnemen met Toolprof?

Toolprof stelt het klantenservicekanaal in op de toolprof.nl startpagina en elke gedetailleerde pagina waar het gemakkelijk is om de knop \"Contact Customer Service\" te vinden. Toolprof -klanten kunnen toolprof.nl verschillende contactmethoden vinden op toolprof.nl om met de klantenservice te communiceren.

hoeveel kan ik besparen bij Toolprof?

Vóór Augustus, volgens de gegevens van de klantenenquête op eactiecode.com, heeft de gemiddelde gebruiker van eactiecode.com €33 opgeslagen in Toolprof, door specifiek promo te gebruiken. Bovendien moeten Toolprof -klanten zich ervan bewust zijn dat hoeveel ze kunnen besparen door gebruik te maken van de speciale Toolprof kortingscode, echt afhangt van de verschillende promotionele activiteiten op toolprof.nl.

Heeft Toolprof korting voor nieuwe klant?

Ja. Toolprof heeft kortingen voor nieuwe klanten. Als u een nieuwe klant bent van Toolprof, en via het Toolprof kortingscode -systeem, wordt u herkend die nog nooit geld heeft uitgegeven in Toolprof. dan zal het systeem u automatisch Toolprof korting geven die u bij het afrekenen kunt aanvragen.

Beoordeling
3.1 / 396 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Toolprof nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!