eactiecode.com
Home Winkels Temper Kortingscode
Top 11 Temper Korting en Coupon Augustus 2022
> > Bezoek temper.works

Temper online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Temper Korting geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Temper Kortingscode & Promotiecode gebruiken om grote besparingen tot 70% te krijgen.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Temper

Anouk
2018-10-03 09:20:39

Superfijn extra uurtjes maken naast je…

Superfijn extra uurtjes maken naast je vaste baantje, of gewoon om standaard via Temper te werken. Er is altijd wel een dienst beschikbaar op de dag dat je wilt werken. Aanrader!

Natasja Wagemakers
2018-08-30 13:19:36

Alleen maar goede ervaring met Temper

Alleen maar goede ervaring met Temper. Top communicatie, helder, duidelijk en compact. 24/7 de mogelijkheid om je vragen te stellen en je krijgt hier altijd goed antwoord op, mede door de review functie nadat je vraag behandeld is. Overzichtelijke website, werkt prettig, zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers. Heel goed geregeld allemaal, helemaal in vergelijking met soortgelijke platformen.

Arnoud van der Plas
2022-01-30 09:03:06

Goed werk!

Gaat goed app werk goed het werk is fijn. De boete clausuluse vind ik ecessief.Ik wil meer voor flink in ZOETERMEER ipv Delft. Zij betalen beter en het is 700 m van huis ipv 12 km.

Sanne
2018-03-22 09:52:39

Top platform

Top platform! Als freelancer werk ik een andere branche. Heb ik even wat minder werk in mijn branche? Kan ik gemakkelijk als ik een gaatje heb, een shifts vinden via dit platform. Vaak ook nog een dag of paar uur van te voren! Ik vind het top dat ik zelf kan kijken waar en voor hoeveel ik wil werken. Zo kan ik mij aanmelden voor wat ik aantrekkelijk vind.Daarnaast ben ik als freelancer gewend dat ik soms wel maanden kan wachten op betaling van mijn facturen. Temper biedt ook nog een optie dat je snel betaald kan worden. Super fijn dat ik dan niet de facturen in de gaten hoef te houden! Ideale uitvinding!

Afnan Jaber
2017-11-28 11:58:02

Top platform

- goed systeem- jammer dat je niet wordt uitgekozen voor bijvoorbeeld hosting als je te weinig ervaring op temper hebt opgedaan, maar op je cv wel.- makkelijk om snel, veel geld te verdienen. Aanrader voor studenten om minder studieschuld op te bouwen of voor mensen die tussen banen zitten of hun scriptie aan het schrijven zijn.

Heus Stefan
2022-03-06 13:13:47

+ Prima platform - slechte app

+ Prima platform, met goede klussen- De app werkt niet goed

Omar
2021-11-29 14:54:47

Ik zat te stoeien met mijn BTW-ID en…

Ik zat te stoeien met mijn BTW-ID en nog wat andere vragen. Ik werd geholpen door ene Amber en wat was zij snel met antwoorden zeg. Geen korte antwoorden, maar ze nam de tijd om het allemaal ook nog eens toe te lichten. Zo zie je maar weer, tijd is niet altijd geld. Een medemens helpen kan ook gratis en met liefde :D

Emrah
2017-08-16 20:43:55

Perfecte website ....

Perfecte website om snel geld te kunnen verdienen .Goed service en duidelijk uitleg . Nadeel is dat je geen trainingen cursussen kan volgen via temper . Als je (weinig) geen ervaring hebt kun je moeilijk een shift vinden .

Ahmed Ghafooryan
2021-11-19 08:43:01

Ik ben heel erg geholpen en snel ook…

Ik ben heel erg geholpen en snel ook vind het altijd fijn als direct geregeld wordt

Berend Sijm
2022-02-06 18:59:43

De app werkt slecht

De app werkt verschikkelijk, loopt altijd vast en ben ook niet de enige met dit probleem. Op de laptop werkt het wel altijd? Voor de rest is Temper top, alleen de app moet echt een update krijgen want ik en vele anderen worden hier moe van.

FAQ for Temper

Hoe lang gaat Temper Coupon mee?

Klanten van Temper kunnen de corresponderende vervaltijd en het bereik van producten die kunnen worden gebruikt op de onderste plaats van Temper Korting controleren. om niet elke aanbieding te missen die gunstig voor u is, stelt Temper voor dat u uw Temper Kortingscode op tijd gebruikt om te voorkomen dat u deze niet meer kunt gebruiken nadat deze is verlopen.

Hoe contact opnemen met Temper?

U kunt de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" die wordt aangeboden door Temper gemakkelijk vinden door op de homepage van temper.works en alle gedetailleerde pagina's te bladeren. Aarzel niet en klik op deze knop om met de klantenservice van Temper te praten en uw problemen tijdens het winkelen op te lossen.

hoeveel kan ik besparen bij Temper?

Volgens de feitelijke bestelgegevens van consumenten, kunnen consumenten van Temper -producten vanaf Augustus gemiddeld €50 -kortingen krijgen. Elk jaar biedt Temper klanten een groot aantal promoties, net als -50% De Beste Deals Van Toppy. Temper Kortingscode kan meer orderbedragen besparen op evenementen en seizoensmarketing!

Heeft Temper korting voor nieuwe klant?

Ja. Maar deze korting wordt door Temper specifiek voor de nieuwe klanten ingesteld. Als je al een bestedingsgeschiedenis hebt in Temper, kun je meer speciale kortingen van Temper voor je vinden op eactiecode.com. ga naar het eactiecode.com en bespaar 70% voor je Temper -aankoop!

Beoordeling
3.3 / 117 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Temper nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!