eactiecode.com
Home Winkels Temper Kortingscode
Top 12 Temper Korting en Coupon Januari 2023
> > Bezoek temper.works

Temper online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Temper Korting geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Temper Kortingscode & Promotiecode gebruiken om grote besparingen tot 55% te krijgen.

  • Alle
  • Deals

ADVERTENTIE

Probeer alle Temper-codes bij het afrekenen met één klik.

Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

Geverifieerd

Recensie van Temper

Vera Bonten
2019-03-07 11:21:29

Temper is een heel mooi nieuw concept…

Temper is een heel mooi nieuw concept voor horecamedewerkers. Ik werk nu al een aantal maanden voor Temper en heb het erg naar me zin, de betalingen gaan goed ook zie ik heel veel verschillende bedrijven wat erg leuk is.Ik heb een tijdje terug bij een opdrachtgever gewerkt waar we beiden tevreden waren over de samenwerking. Helaas heeft die opdrachtgever mij per ongeluk een te laat melding gegeven. Wij hebben hier over gehad met Temper om te proberen om dit te veranderen. Ondanks dat wij onze gezamenlijke actie als werkgever en werknemer valt dit helaas niet te veranderen waardoor ik nu een negatieve op tijd rating heb gekregen. Als gevolg merk ik dat ik veel minder aangenomen door andere opdrachtgevers omdat mijn profiel niet meer onberispelijk is.Ik hoop dat dit nog in het systeem van Temper veranderd kan worden. Zeker omdat je als werknemer niet kan zien op het moment dat je de shift bevestigd dat de werkgever je als te laat heeft gemarkeerd. Ik hoop nog steeds dat dit opgelost wordt en ik de rating krijg die ik verdien.

Jelmer Spiessens
2018-10-29 16:17:00

Erg tevreden over werken via Temper het…

Erg tevreden over werken via Temper het verdient goed en je wordt erg goed geholpen bij onduidelijkheden.

Karin van de Ven
2021-11-10 06:18:14

Super goed platform

Super goed platform, zit goed in elkaar.Duidelijk overzicht, alles prima geregeld.Alleen een minpuntje, duurt dagen soms langer dan een week voordat je antwoordt krijgt op je mail.Persoonlijk contact via telefoon is niet mogelijk.Ook de beloning die je krijgt als je een nieuwe collega werft vind ik niet oké. Het ligt voor de hand, vooral in de horeca, dat het vast personeel overgehaald wordt om voor Temper te werken. Je wordt niet voor niets ingehuurd door een bedrijf dus die zitten niet op te wachten dat je hun personeel 'wegkaapt' voor Temper. Bovendien gooi je eigen ruiten in. Hoe meer Tempers, hoe minder kans op een shift.

Sanne
2021-12-14 20:23:45

Handig platform als freelancer

Handig platform als freelancer! Wanneer ik wat extra geld wil verdienen, staan er genoeg klussen online. Platform is makkelijk om mee te werken en er staat altijd hulp voor je klaar.

Willem Lange
2022-03-03 08:41:53

Makkelijk en snel.

Makkelijk en snel.Via app kan je makkelijk inschrijven voor verschillende shifts. Makkelijk aan te melden en wat ook fijn is dat je kan kiezen om je shift binnen 3 dagen uitbetaald te krijgen. Als je van flexibel houdt of af en toe wat extra wil verdienen dan is dit de manier.

Famke
2018-07-06 06:09:43

Temper is een makkelijk en handig bedrijf

Temper is een makkelijk en handig bedrijf waardoor ik verschillende opdrachtgevers een handje kan helpen bij uitval van medewerkers of drukke dagen. Temper controleert goed of de opdrachtnemer wel geschikt is voor de aangeboden opdracht door opdrachtgevers de mogelijkheid te geven om zelf eisen en vaardigheden te stellen. Al met al ervaar ik Temper als plezierig.

robbert
2017-08-21 09:58:45

het is fijn dat je zelf klussen kunt …

het is fijn dat je zelf klussen kunt aanklikken en daar staat alle informatie. Graag zou ik nog wel een soort agenda functie willen hebben waar overzichtelijker in staat wanneer je ingepland bent. Ook is er een paar keer gebeurd dat er stond bij een kklus waar ik me voor had ingeschreven dat er opeens stond: ZELF GEANNULEERD. terwijl ik zeker niet de klus geannuleerd had.

Mo
2021-12-01 08:33:43

Relaxed bedrijf snelle uitbetalingen en…

Relaxed bedrijf snelle uitbetalingen en erg flexibel

Donau Lang
2021-11-30 16:38:00

Super

Heel makkelijk, en ook betrouwbaar!

Ed Veldman
2018-06-20 18:34:38

Een uitkomst voor de ZZP-er die iets extra's wil.

Vooral voor de ZZP-ers die graag extra inkomsten willen genereren, op een andere manier met mensen bezig willen zijn én weer eens ergens bij willen horen, is Temper een uitkomst.

FAQ for Temper

Hoe lang gaat Temper Coupon mee?

Klanten van Temper kunnen de corresponderende vervaltijd en het bereik van producten die kunnen worden gebruikt op de onderste plaats van Temper Korting controleren. om niet elke aanbieding te missen die gunstig voor u is, stelt Temper voor dat u uw Temper Kortingscode op tijd gebruikt om te voorkomen dat u deze niet meer kunt gebruiken nadat deze is verlopen.

Hoe contact opnemen met Temper?

U kunt de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" die wordt aangeboden door Temper gemakkelijk vinden door op de homepage van temper.works en alle gedetailleerde pagina's te bladeren. Aarzel niet en klik op deze knop om met de klantenservice van Temper te praten en uw problemen tijdens het winkelen op te lossen.

hoeveel kan ik besparen bij Temper?

Volgens de feitelijke bestelgegevens van consumenten, kunnen consumenten van Temper -producten vanaf Januari gemiddeld €17 -kortingen krijgen. Elk jaar biedt Temper klanten een groot aantal promoties, net als Koop Temper Producten Op Aliexpress + Geniet Van Kortingen. Temper Kortingscode kan meer orderbedragen besparen op evenementen en seizoensmarketing!

Heeft Temper korting voor nieuwe klant?

Ja. Maar deze korting wordt door Temper specifiek voor de nieuwe klanten ingesteld. Als je al een bestedingsgeschiedenis hebt in Temper, kun je meer speciale kortingen van Temper voor je vinden op eactiecode.com. ga naar het eactiecode.com en bespaar 55% voor je Temper -aankoop!

doet Temper doen zwarte vrijdag ?

Ja. Elke fan van Temper kijkt uit naar de Zwarte Vrijdag. De missie van eactiecode.com is om klanten alle voorkeursinformatie te geven, en Coupon van Temper zal ook aan fans worden verstrekt tijdens het 2023 Black Five Carnival, dus houd het in de gaten!

Heeft Temper Cyber Monday?

Ja, klanten de ultieme winkelervaring bieden is altijd de missie van Temper geweest. Het[Cyber ​​Monday] -evenement wordt gehouden zoals gepland in temper.works in 2023. Tijdens deze actieperiode zal Temper veel populaire producten met korting verkopen. U geniet van winkelen!

Beoordeling
3.3 / 720 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Temper nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!