eactiecode.com
Home Winkels Telenet Kortingscode
Ontvang 50% Telenet Kortingscode & Promotiecode Maart 2023
> > Bezoek telenet.be

Profiteer als volgt van de beste Telenet Korting & Actiecode om tot 50% korting te krijgen op uw bestelling in Maart 2023. Telenet Promotiecode zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus bespaar nu en koop uw favoriete artikelen voor de laagste prijs. Volg ons vandaag als een van de eerste om te horen over nieuwe productlanceringen, plus Telenet geldbesparende aanbiedingen en Aanbiedingen.

  • Alle
  • Deals

ADVERTENTIE

Probeer alle Telenet-codes bij het afrekenen met één klik.

Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

Geverifieerd

Recensie van Telenet

MarcVI
2014-12-08 14:19:13

Een verademing in zijn sector

Technisch zeer stabiel voor alle diensten die ze aanbieden: Internet, vaste en mobiele telefonie, digitale TV. Niet goedkoop maar (op Belgisch niveau vergeleken) zeker zijn prijs waard. Internet is bliksemsnel. Telefonie klaar en duidelijk. Digitale TV ruim aanbod en storingsvrij. Ik denk dat ik in de vele jaren als klant ooit slechts één keer een storing op de lijn heb gehad. Klantendienst is top. In een ver verleden was dat soms eens anders, maar daar is duidelijk aan gewerkt. ALTIJD krijg je een correcte oplossing voor je problemen of een antwoord op je vragen. Wat meer concurrentie op de kabel zou Telenet wellicht nog meer doen investeren in de service want NIET IEDEREEN is daar blijkbaar even gelukkig mee. Hier alvast een zeer tevreden klant.

yilmaz tayfun
2020-09-28 15:43:48

Goed geholpen

28 september 2020. Chris van Eisden dorp aan de lijn gehad. Ik heb me aangesloten bij Telenet. Hij heeft uitstekend geholpen. Alles was duidelijk uitgelegd. Chris verdiend een 10/10 van mij. Dank u Chris.

Jo
2020-10-09 17:11:21

Snelle service

Ik heb de klantendienst gecontacteerd om mijn abonnement aan te passen en dit werd heel snel (onmiddellijk) in orde gebracht. Bij vroegere problemen met digitale tv werd ik ook al zeer snel geholpen door de technieker die ter plaatse kwam. Niet alle contact is al even vlot verlopen (ook de website vind ik minder gebruiksvriendelijk, vooral traag) en ik vind dat je toch wel veel betaalt, maar over het algemeen ben ik tevreden over de producten en service.

christophe jacobs
2021-01-18 18:10:29

Al meer dan 10 jaar klant

Ik ben al meer dan 10 jaar klant en behalve jaren geleden een klein probleempje met een adreswijziging nooit miserie mee gehad. Levert hetgeen ik nodig heb en gaf me de beste promotie.

Cherissa
2022-01-18 14:42:44

Deze keer heb ik echt een positieve…

Deze keer heb ik echt een positieve ervaring gehad.De afspraak staat vast op Dinsdag 21/12De technieker komt tussen 12:30 en 18:00. Een tijdje terug is er een technieker langs gekomen en heeft daar lang gewerkt om het toch mogelijk te maken het internet van het gezin. Aanvankelijk was er geen voorbereiding dus getrokken kabels, NICO jonge man heeft deze getrokken, geboord, geinstalleerd, ladder verplaatst met nog alle materialen, het waren toch bijna 2 uren. Dit verdiend vanuit de werkgever een mooi verdiensten aan deze man. ik was er aanwezig als begeleidster vanuit de begeleiding in dat gezin. En was nu eens blij dat iemand met het bellen met zijn baas Michel op één lijn en dacht dit is een mooi prestatie, zo konden de kinderen 3 weken tijdens de kerstvakantie toch nog internet genieten. DANK JE WEL , ik hoop dat het hem toekomt!!!!!!

Wilfried Van de Moer
2018-06-07 13:42:59

telenet biedt via wigo een mooi aanbod…

telenet biedt via wigo een mooi aanbod aan. voldoende gb om op internet te gaan en veel inzicht via hun app. mooi en overzichtelijk. hun service is gemakkelijk bereikbaar en ook op de winkel punten in onze buurt heel behulpzaam

Laurens J
2021-04-23 18:28:01

Tevreden van Telenet

Tevreden van Telenet

Jolanda Van Ham
2020-10-19 12:17:47

Superservice door medewerker Telenet Bree

Ik ben zeer goed geholpen geweest in Telenet winkel Bree. Had een probleem met de folie die ze geplaatst hadden op mijn nieuwe smartphone.Onmiddellijk verholpen en supervriendelijke medewerker. TOP!!!

Steven
2021-04-12 09:04:58

Tevreden met kwaliteit netwerk laatste maanden

Om te beginnen: Telenet is duur en je kan best hopen dat je de klantenservice nooit nodig hebt. Maar ze hebben wel het beste netwerk waar ik woon, de geadverteerde snelheden worden met gemak gehaald, de gehaalde snelheid bij de concurrentie is maar een kwart van deze snelheid. Ik heb wel al de meest verschrikkelijke klantenservice gehad bij telenet. Typische problemen zijn hun routers die regelmatig herstarten door onderhoud of storingen op het net, maar de laatste maanden hebben ze hun zaakje op orde gekregen. Vandaar deze gemixte review, als het goed is moet het ook gezegd worden.Tip: laat je niet te hard verleiden als je zoekt om je internet te upgraden omdat je veel van thuis werkt door de lockdown, daarvoor is de uploadsnelheid het belangrijkst. Deze zijn niet in verhouding met de downloadsnelheden en zijn het meest belangrijk voor videocalls, het uploaden van foto's, backups en gaming. Je kan op de website van elke provider de reëel verwachte snelheid opzoeken op jouw adres.

K. N.
2020-08-11 13:43:41

Top bedrijf met super verbinding en zeer klantgericht!

Enkele maanden geleden terug overgestapt van Orange naar Telenet. Gewoon omdat Telenet interessantere internet oplossingen kon aanbieden met hogere snelheden. Installatie perfect geregeld. Vriendelijke medewerkers aan de telefoon. Vriendelijke technieker.Voor mij was het voldoende dat ik aan de telenet modem mijn laptop kon hangen en zien hoeveel er werkelijk binnen kwam op de lijn. +-900mbps bij een pakket van 1gbps is voor mij ok. Ik heb op voorhand aangegeven dat ik geen wifi wou van Telenet dus kreeg ik een modem waar die module niet op zat. Ik heb zelf mijn wifi geregeld en haal overal in huis een deftige 350mbps. Ik ben er vrij zeker van dat 90% van de klachten die je hier kan lezen te verhalen zijn bij de kennis van de klant zelf. Telenet legt je internet aan en zorgt dat dit werkt. Wat niet wil zeggen dat je af en toe eens geen probleem kan hebben met de verbinding. Maar voordat je reviews schrijft over wifi, test dan toch op zijn minst al eens het bekabeld netwerk. Indien je wifi slecht is kan het je router zijn, je home-plugs of de plaatsing van je modem/toestellen. Indien ik uit de modem van telenet een goede verbinding krijg via de kabel, dan weet ik dat ik zelf in sta voor wat er achter die kabel gebeurt. Veel mensen zien dat hier anders, alsof Telenet verplicht is ervoor te zorgen dat de Wifi continue feilloos werkt. Je kan geen telenet modem in je kelder of garage plaatsen en eisen dat je op de bovenste verdieping nog een goede wifi verbinding van Telenet hebt. Facturatie bij Telenet is ook zeer duidelijk. Komt netjes binnen via de mail. Betalen is heel gemakkelijk met bijgeleverde QR code voor Bancontact. Ook voor zakelijke klanten is Telenet een voorbeeld voor de concurrentie. We hebben al heel wat providers gehad en werken met nog andere operatoren samen voor andere oplossingen, maar Telenet laat de concurrentie ver achter zich als het gaat om support. Dus voordat je een review schrijft die 'nog geen enkele ster waard is', test eens je verbinding via een kabeltje rechtstreeks verbonden met de modem en je pc/laptop. Doe een snelheidstest op speedtest.telenet.be en oordeel dan of je verbinding van Telenet werkt. Enige negatieve punt bij Telenet is klantopvolging en proactief klanten contacteren wanneer de digicorder of de modem verouderd is voor het pakket dat de mensen betalen. Indien iemand hetzelfde betaalt en hetzelfde abonnement heeft, zou het een wereld van verschil zijn moest telenet ook dezelfde hardware verschaffen en niet de verouderde modems laten staan bij klanten die dit niet opmerken.

FAQ for Telenet

Hoe lang gaat Telenet Kortingscode mee?

Telenet Coupon kan klanten helpen om 50% in hoge mate te besparen. In dit geval is er geen reden voor klanten van Telenet om de kans om Kortingscode te gebruiken, te missen. Daarom is het belangrijk om te bevestigen wanneer Korting kan worden gebruikt op de relevante informatiepagina.

Hoe contact opnemen met Telenet?

Als u tijdens het winkelproces contact moet opnemen met de klantenservice van Telenet, zoek dan de overeenkomstige knop \"Contact Customer Service\" of \"Help\" die is ingesteld door Telenet, klik hier, er zal een overeenkomstige online klantenservice of contactgegevens zijn. Over het algemeen staat deze knop onderaan telenet.be.

hoeveel kan ik besparen bij Telenet?

Volgens de verschillende preferentiële beleidsregels en promotionele activiteiten die door Telenet worden aangeboden, kunt u veel kosten besparen in Telenet, en het enkele product kan tot €19 besparen! ga nu gewoon naar telenet.be om te zien of er korting is op uw favoriete Telenet -producten

Heeft Telenet korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten krijgen de exclusieve kortingen voor het kopen van Telenet -producten. Om specifieker te zijn: Telenet levert Kortingscode voor nieuwe klanten bij de eerste aankoop. na ontvangst van de Telenet Coupon, kunnen nieuwe Telenet -klanten genieten van kortingen direct op de afrekenpagina.

Doet Telenet doen zwarte vrijdag ?

Ja. Kijk je uit naar een groot shoppingfestival zodat je de Telenet -producten die je wilt mee naar huis kunt nemen? \"2023 Telenet Zwarte Vrijdag\" wordt zeker je favoriete shoppingfestival!Telenet Zwarte Vrijdag-evenement begint een maand voor Kerstmis, volledige verkooppromotie, volledige site kortingen en meer Kortingscode wachten op je!

Heeft Telenet Cyber Monday?

Ja, Telenet promoot de [Cyber ​​Monday] voor klanten, en eactiecode.com uploadt ook Kortingscode gepubliceerd door de handelaar tijdens het evenement in realtime. Als je je gewenste Telenet -items niet hebt gekocht op de Black Friday-feestdag, mis dan deze keer deze kans niet!

Beoordeling
3.9 / 73 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Telenet nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!

eactiecode.com gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze site bieden. Als u doorgaat, gaat eactiecode.com ervan uit dat u instemt met ons Cookiebeleid.