eactiecode.com
Home Winkels Telenet Kortingscode
Ontvang 55% Telenet Kortingscode & Promotiecode December 2022
> > Bezoek telenet.be

Profiteer als volgt van de beste Telenet Korting & Actiecode om tot 55% korting te krijgen op uw bestelling in December 2022. Telenet Promotiecode zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus bespaar nu en koop uw favoriete artikelen voor de laagste prijs. Volg ons vandaag als een van de eerste om te horen over nieuwe productlanceringen, plus Telenet geldbesparende aanbiedingen en Aanbiedingen.

  • Alle
  • Deals

ADVERTENTIE

Probeer alle Telenet-codes bij het afrekenen met één klik.

Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

Geverifieerd

Recensie van Telenet

Dave van den Acker
2020-11-16 16:50:11

Verhuizing telenet

Wij hebben voor ons verhuis een nieuw aansluitpunt nodig. Deze zijn ze vandaag aan komen sluiten (na erg lang te moeten wachten). Normaal moet er dan weer iemand langskomen om de buiten aansluiting te voorzien en daarna kan pas de binnen aansluiting geregeld worden. Nu belde ik telenet en kreeg Kris aan de lijn (die alles oplost). Zij was erg behulpzaam en heeft samen met de Engie werkvoorbereider kunnen regelen dat de aansluiting buiten meteen uitgevoerd zou worden. Zonder de inspanning van beide moest ik tot januari wachten en nu heb ik volgende week internet. Ik wil hun bedanken en beide bedrijven mogen trots zijn op deze toppers!!!!

Jan
2016-08-18 16:00:04

Degelijk internet en digitale tv maar te weinig GB voor mobiel.

Degelijk internet en digitale tv maar te weinig GB voor mobiel. Bij het WIGO abonnement zijn 5 mobiele abonnementen inbegrepen om samen 8 GB per maand verbruiken. Dit is meestal onvoldoende, waardoor na 3 weken de data op is, en je moet bijbetalen. Voor zulk duur abonnement zou 15 GB voor 5 GSM abonnementen meer realistisch zijn.

Crus ader
2019-10-22 18:33:04

Reis wekelijks voor mijn werk meestal…

Reis wekelijks voor mijn werk meestal in Europa en soms ook buiten en kijk graag naar mijn favoriete programma's 's avonds. Meestal lukt dit vrijwel goed maar helaas eens buiten Europa is het gedaan met kijken zelfs je reeds opgenomen filmen of programma's wat zeer jammer is. Live tv kan ik nog begrijpen wegens de rechten maar opnames niet. Voor de rest ben ik vrijwel tevreden enkel dat het schandalig duur allemaal is en dat het jaarlijks duurder wordt en voor wat? Om de zakken te vullen van het management? Als er veel meer aanbod was dan zou ik wel overwegen om te veranderen. Afwachten is de boodschap.

Veerle Van espen
2021-08-03 14:09:41

Cindy van de klantendienst

Vandaag naar de klantendienst gebeld en kreeg mevr. Cindy aan de lijn. Hoe zij mij geholpen heeft is fenomenaal. Ja goei dingen mogen ook gezegd worden. Geen enkel vraag was teveel, begreep ik het ni, legde zij mij het terug uit. En dit op altijd een heel vriendelijke manier. Echt waar, Cindy jij bent een goeie aanwinst voor de klantendienst. Door u blijf ik voor altijd bij Telenet. Groetjes Van Espen Veerle

Frederic
2020-06-06 21:34:45

Ik ben zeer tevreden over de services…

Ik ben zeer tevreden over de services van Telenet. De internetverbinding heeft een lage latency en behoorlijk wat bandbreedte. Het enige wat eventueel beter zou kunnen is de bandbreedte voor upload, maar dat geldt voor alle providers. Meer bandbreedte voor upload is geen overbodige luxe als je bijvoorbeeld remote gamestreaming vanaf je thuiscomputer wilt opzetten.Voor een tijd heb ik de speedboost van Telenet uitgetest om 1Gbps te halen. Die speedboost ging behoorlijk goed, maar voor mij was het interessantste daar de toename van de uploadsnelheid. Ik kon erg hoge download snelheden behalen, maar zonder 10Gbps networking (of andere oplossingen zoals link aggregatie) is het moeilijk om die download snelheid volledig te benutten.Ik zie hier veel slechte reviews staan die schijnbaar uit frustratie gepost zijn en hoewel ik daar begrip voor heb, lijkt me dat niet geheel terecht. (Bovendien kan een leesteken hier een daar ook geen kwaad.) De quality-of-service (QoS) bij Telenet lijkt me niet noodzakelijk beter of slechter dan bij een andere provider. Ik heb al met behoorlijk veel providers ervaring en wat me vooral opvalt is dat de klantendienst bij Telenet over het algemeen beter lijkt dan bij vele andere providers. Een eventuele enkele slechte ervaring lijkt me niet echt een goed beeld te geven van de dienstverlening van Telenet (of andere provider) en dus ook geen reden om een slechte review achter te laten. Technologie is niet onfeilbaar en met uitgebreide kennis over het onderwerp kan ik met zekerheid zeggen dat ook niet elke slechte ervaring met internettoegang enkel en alleen te wijten kan zijn aan de provider. Aangezien dat klachten een grotere aanleiding zijn om een review achter te laten, wil ik toch eventjes ook die reviews uitbalanceren met een goede review.Het lijkt me dat Telenet behoorlijk goed op weg is en ik hoop dat we in de nabije toekomst nog meer technologische verbeteringen zien opduiken zodat we kunnen concurreren met andere landen die erg vooruitstaand zijn op het vlak van internet toegang.

Kayleigh Spruce
2021-04-21 11:04:02

Super vriendelijke technieker

We hadden al enkele dagen problemen met ons interner. Eerst geprobeerd het zelf op te lossen met nieuwe modem, resetten,... telenet gebeld. 2 uur later stond er een technieker die enorm vriendelijk was, duidelijke uitleg gaf, meteen een vervolg afspraak maakte voor de volgende dag al en ons even kortdurend kon verder helpen. Topservice, toptechnieker

Manuel Younan
2020-11-21 14:25:09

Ik had een probleem met mijn wifi…

Ik had een probleem met mijn wifi boosters,En mevrouw heeft mij vriendelijk geholpen en het is inorde nu.

Axel
2020-03-23 09:21:16

Ik belde zonet naar Telenet voor het…

Ik belde zonet naar Telenet voor het opzeggen van een pakket.Ik heb nog geen 20 seconden moeten wachten en werd geholpen door een vriendelijke werkneemster.Alles was geregeld binnen de 5min!Bedankt daarvoor!

Bart Malfait
2021-04-28 18:01:46

Zeer tevreden

Zeer tevreden over telenet.

Kristof Heremans
2021-04-11 21:24:54

Snel geholpen

Snel geholpen, duidelijke en correct

FAQ for Telenet

Hoe lang gaat Telenet Kortingscode mee?

Telenet Coupon kan klanten helpen om 55% in hoge mate te besparen. In dit geval is er geen reden voor klanten van Telenet om de kans om Kortingscode te gebruiken, te missen. Daarom is het belangrijk om te bevestigen wanneer Korting kan worden gebruikt op de relevante informatiepagina.

Hoe contact opnemen met Telenet?

Als u tijdens het winkelproces contact moet opnemen met de klantenservice van Telenet, zoek dan de overeenkomstige knop \"Contact Customer Service\" of \"Help\" die is ingesteld door Telenet, klik hier, er zal een overeenkomstige online klantenservice of contactgegevens zijn. Over het algemeen staat deze knop onderaan telenet.be.

hoeveel kan ik besparen bij Telenet?

Volgens de verschillende preferentiële beleidsregels en promotionele activiteiten die door Telenet worden aangeboden, kunt u veel kosten besparen in Telenet, en het enkele product kan tot €37 besparen! ga nu gewoon naar telenet.be om te zien of er korting is op uw favoriete Telenet -producten

Heeft Telenet korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten krijgen de exclusieve kortingen voor het kopen van Telenet -producten. Om specifieker te zijn: Telenet levert Kortingscode voor nieuwe klanten bij de eerste aankoop. na ontvangst van de Telenet Coupon, kunnen nieuwe Telenet -klanten genieten van kortingen direct op de afrekenpagina.

Doet Telenet doen zwarte vrijdag ?

Ja. Kijk je uit naar een groot shoppingfestival zodat je de Telenet -producten die je wilt mee naar huis kunt nemen? \"2022 Telenet Zwarte Vrijdag\" wordt zeker je favoriete shoppingfestival!Telenet Zwarte Vrijdag-evenement begint een maand voor Kerstmis, volledige verkooppromotie, volledige site kortingen en meer Kortingscode wachten op je!

Heeft Telenet Cyber Monday?

Ja, Telenet promoot de [Cyber ​​Monday] voor klanten, en eactiecode.com uploadt ook Kortingscode gepubliceerd door de handelaar tijdens het evenement in realtime. Als je je gewenste Telenet -items niet hebt gekocht op de Black Friday-feestdag, mis dan deze keer deze kans niet!

Beoordeling
3.6 / 138 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Telenet nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!