eactiecode.com
Home Winkels Roedeshop Kortingscode
Tot 70% Roedeshop Kortingscode en Actiecode Augustus 2022
> > Bezoek roedeshop.nl

Roedeshop is een toonaangevend merk dat synoniem staat voor hoogwaardige producten en klantvriendelijke service. Aarzel nooit om de beste Roedeshop items te kopen met de nieuw bijgewerkte Roedeshop Kortingscode & Aanbiedingen voor maximaal 70% besparingen. Bespaar geld door uw online producten via deze pagina te bestellen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste Roedeshop Promotiecode.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Roedeshop

Marieke Boeters
2021-01-06 11:15:34

Goede service

Telefonisch prettig geholpen door Julian, en snel antwoord op mijn vraag. Fijne en snelle service.Dank is groot!

Roelie Pol
2020-01-01 12:22:03

Blijf respectvol ook als het een keer tegen zit!!

Deze week hebben we voor de tweede keer gordijnrails besteld bij de Roedeshop. De eerste keer liep de levering niet geheel vlekkeloos echter het kwam goed. Daarna bleek dat een van de rails was beschadigd. Prima opgelost een nieuwe ontvangen. De bestelling deze week liep geheel vlekkeloos. Complimenten! Voor de mensen met een negatieve ervaring. Soms heb je pech maar dat kan je overal gebeuren. Ervaring is als je zelf respectvol en begripvol bent dan kun je heel veel bereiken!

Charlotte
2021-11-16 15:00:57

Super blij met de goede service van…

Super blij met de goede service van roedeshop!Wij bestelden een aantal rails die helaas beschadigd aankwamen. De volgende dag kregen we al nieuwe toegestuurd. Thanks voor de goede service!

Jeanine de Koning
2021-07-26 12:29:39

Top service!

Super goede en snelle service. Je wordt goed geholpen als je er niet uitkomt. Top bedrijf, een echte aanrader!

Jasmijn
2020-07-04 10:47:18

Fantastische service

Fantastische service! Verkeerde maat ingevoerd van een ander raam en toen hebben we kosteloos een nieuwe rails ontvangen. Ontzettend dankbaar en ik zou er zo weer een bestelling plaatsen. Levering en hulp bij het monteren is ook zeer goed.

Karin Ott
2021-11-16 15:43:32

Maart 2021 roede gekocht

Maart 2021 roede gekocht. Super blij ermee. Afgelopen dagen de klantenservice gesproken over een onderdeel. En ik ben zeer goed geholpen. De services is top, mensen denken mee en ik ben een hele tevrede blij klant. Uiteindelijk met veel denk werk van de beide medewerkers alle hulp gehad en opgelost. Dus dikke 10

Katja Schmidtpott
2021-04-22 10:21:57

Goede en aardige service bestaat nog!

Bij het andere bedrijf van Roedeshop.nl (Budgetroedes) een uitschuifbare rail besteld. (2,5 tot 5 m). Het duurde lang voordat deze bezorgd werd en toen hij er was, bleek hij beschadigd te zijn geraakt bij het transport (verbogen). Contact opgenomen met Roedeshop. Ze waren heel vriendelijk en zouden zorgen dat er een andere werd gestuurd. Dit duurde wederom heel lang. Weer contact opgenomen.Ze vonden het zelf ook veel te lang duren en deden daarom een voorstel om een rail op maat te kopen, van 4,80 lang. Deze is ook van aanzienlijk betere kwaliteit. Ze stelden een offerte op. Maar voor de kamer waar hij voor bedoeld was, vond ik dat toch teveel geld, en dat was oorspronkelijk ook niet mijn bedoeling geweest. Contact opgenomen en dit uitgelegd en gevraagd hoe we dit konden oplossen.Uiteindelijk bood Roedeshop aan om de rail zonder extra kosten te leveren, omdat ze zelf vonden dat het allemaal niet goed verlopen was. In goede zin verbijsterd, en heel erg blij natuurlijk met deze oplossing. Het bestaat dus nog, hele goede service!

TM
2017-10-16 13:23:10

Uitstekende service en erg mooie roede …

Uitstekende service en erg mooie roede ontvangen. Erg blij met de manier waarop ze communiceren en hun servicegerichte houding. Zeker een aanrader!

Sander van Berkel
2021-02-10 19:12:00

Goede service

Hele nette en correcte service. Goede producten

Ruben
2018-09-01 19:30:39

Uitstekende service

Uitstekende service. Wij hadden de gordijnrails DS besteld. Helaas was de rail beschadigd bij levering. Wij hebben zonder problemen een nieuwe rail ontvangen. Snelle levering.

FAQ for Roedeshop

Hoe lang gaat Roedeshop Promotiecode mee?

U kunt Roedeshop Kortingscode kiezen die geschikt zijn voor uw bestelling, en ze gebruiken volgens de geldigheidsperiode die wordt weergegeven op Roedeshop Korting. Probeer Roedeshop Coupon te kiezen met de grootste kortingen en binnen de geldigheidsperiode om 70% te sparen voor je aankoop.

Hoe contact opnemen met Roedeshop?

Als u tijdens het winkelproces contact wilt opnemen met de klantenservice van Roedeshop, kunt u een bericht naar de klantenservice sturen door op de overeenkomstige knop \"Contact\" of \"Online contact\" te klikken in Roedeshop. Over het algemeen staat deze knop onder aan roedeshop.nl.

hoeveel kan ik besparen bij Roedeshop?

Vanuit het perspectief van klanten biedt Roedeshop consumenten van Roedeshop een groot aantal voordelen en is het handig door Roedeshop Kortingscode te gebruiken. het wordt sterk aanbevolen dat u de Roedeshop Korting verkrijgt op eactiecode.com, en dan kunt u producten kopen bij Roedeshop, en u kunt €42 per bestelling besparen.

Heeft Roedeshop korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden om te winkelen bij Roedeshop en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Roedeshop speciale kortingen om nieuwe klanten te helpen 70% te besparen. Natuurlijk zijn er nog vele andere Roedeshop Coupon, die u kunt kiezen op basis van uw behoeften op eactiecode.com.

Beoordeling
4.0 / 61 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Roedeshop nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!