eactiecode.com
Home Winkels Parts NL Kortingscode
Parts NL Kortingscode + Promotiecode van 70% September 2022
> > Bezoek partsnl.nl

Het is niet nodig om met het budget rekening te houden bij het winkelen voor Parts NL artikelen, omdat we u elke dag de nieuwste Parts NL Kortingscode en Korting bieden om u te helpen geld te besparen op uw favoriete Parts NL producten. Ons professionele personeelsteam kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Parts NL

Bart
2021-06-19 07:43:00

Prijzig maar snel

Aan de dure kant, maar levert volgens belofte. Had snel onderdelen nodig voor koelkast en was binnen 24 uur in huis.

Max
2020-09-11 12:06:15

Goede service

Een korf besteld voor de vaatwasser, de oude was stuk. Bij nadere beschouwing bleek er nog veel meer stuk en was het bestellen van een nieuwe korf niet meer rendabel. De volgende dag gebeld met Parts. Was geen probleem, de bestelling werd geannuleerd en het bedrag teruggestort. Stond binnen een dag weer op de rekening.

De heer PETRO
2020-01-27 14:10:07

Snelle levering van de juiste artikelen

Ernstig verlegen om onderdelen voor wasmachine. Zoekend naar de juiste onderdelen op partsnl uitgekomen. Het was zondag maar ja toch maar besteld dan had ik de onderdelen hopelijk op dinsdag. Vandaag (maandag) om 1330 TNT voor de deur met de onderdelen. Gemonteerd en weten te voorkomen dat de stapel wasgoed zich opstapelde. Dus (en nee ik ben geen aandeelhouder van parts nl) zeer snelle verzending van de juiste artikelen. Het motto "waardeer het repareer het" word perfect ondersteund door partsnl. Top!

Nick Nijdeken
2022-03-07 12:05:02

SUPER!!

SUPER!!! Stofzuiger motor besteld, was er binnen een dag. Voor een superprijs. Erg tevreden!

Alexander
2020-03-26 20:55:04

Verkeerd product afgeleverd - fout snel hersteld

Op 23 maart 2020 heb ik bij dit bedrijf o.a. een stofzuiger zuigmond gekocht. Op 26 maart jl. is de bestelling bij mij afgeleverd maar in de verpakking zit een andere product dan ik gekocht heb. Bestellingsnummer 1572744.Na wat berichten wisselen heeft PartsNL snel de fout hersteld en door mij gekochte product netjes afgeleverd. Bedankt.

Myrthe Bostelaar
2022-01-14 08:53:10

Top service!!!

Top service!!!Flessenrek voor koelkast besteld, 2 dagen erna kwam die binnen met een mega scheur erin.Direct bericht gedaan via de chat en binnen een uur was het geregeld en verzendbewijs van een nieuwe.De volgende dag binnen en ben er echt mega blij mee!!!

Yvonne Huisman
2016-08-04 13:05:07

Handig!

Een heel klein kunststof onderdeeltje van mijn afwasmachine brak af. Helaas wel een essentieel onderdeel, zonder dat viel het bovenste rek uit de machine. Omdat het een nogal onbekend merk machine is had ik er een hard hoofd in of dat wel te krijgen was. Maar gelukkig, even Googlen en toen vond ik het bij PartsNL. Besteld en de volgende dag in huis! Verzendkosten vielen ook mee dus top!

Koos de Vries
2021-02-28 20:26:36

Nette en snelle service

De onderste glasplaat in onze vrieskast was kapot. In het assortiment zaten 2 glasplaten voor deze vrieskist. Bij de ene stonden de maten erbij (groot formaat), bij de andere niet. Ik ging er vanuit dat dat de kleine zou zijn, die we nodig hadden. Dat bleek niet zo. Terugsturen was simpel, het kostte alleen wel verzendkosten, maar ik kreeg het oorspronkelijke bedrag inclusief (heen)verzendkosten terug.Vervolgens het goede artikel ontvangen.Klantenservice werkte heel vriendelijk en adequaat.

Verweij
2021-07-19 18:00:14

Zeer tevreden over snelle levering en montagevideo

Een nieuw wasmachine manchet gekocht voor mijn Samsung wasmachine. De volgende dag netjes geleverd. Op de website staat een duidelijk montagevideo. 100% tevreden.

Andrea Zwijnenburg
2022-02-14 17:52:41

Oneerlijke verzendkosten

Op zich ben ik best tevreden over de levering van mijn bestelling. Dat ik moest retourneren, kwam omdat ik zelf een verkeerd artikel had besteld. Maar wat ik minder vind, is dat je bij deze webshop € 5,99 verzendkosten betaalt voor DHL en € 6,49 voor PostNL, terwijl het een brievenbuspakje was. Voor dit soort pakjes zijn de tarieven € 3,95 bij DHL en € 4,10 bij PostNL… Niet netjes, zeker niet als je de verzendkosten voor een retour dan ook nog zelf moet ophoesten!

FAQ for Parts NL

Hoe lang gaat Parts NL Korting mee?

Parts NL is van mening dat elke klant begrijpt dat Coupon van Parts NL moet worden gebruikt binnen de geldigheidsperiode. Sommige klanten van Parts NL kunnen echter in de war raken over Kortingscode die gericht zijn op vaste goederen. deze Parts NL Korting moeten worden ingewisseld voordat de goederen zijn uitverkocht.

Hoe contact opnemen met Parts NL?

Als je suggesties, meningen of vragen hebt over de diensten of producten van Parts NL, kun je de knop 'Contact opnemen met klantenservice' vinden die is ingesteld door Parts NL en het telefoonnummer en adres van Parts NL op elke pagina van partsnl.nl. voeg gewoon e-maildetails toe en klik op de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" om online te communiceren met de klantenservice van Parts NL. De klantenservice van Parts NL streeft ernaar klanten een goede service-ervaring te bieden.

hoeveel kan ik besparen bij Parts NL?

Parts NL zal klanten maximaal de meest gunstige prijzen bieden. Volgens winkelstatistieken hebben gebruikers van eactiecode.com de afgelopen maand gemiddeld €48 bespaard. volg de belangrijkste mediaplatforms van Parts NL om meer te weten te komen over de nieuwste activiteiten en u meer geld te besparen!

Heeft Parts NL korting voor nieuwe klant?

Ja. U kunt korting krijgen op de eerste aankoop in Parts NL. Verifieer gewoon de identiteit van uw nieuwe klant en u kunt Parts NL Coupon speciaal voor u laten voorbereiden. Tegelijkertijd kunt u ook genieten van andere verschillende Parts NL Kortingscode.

Beoordeling
3.8 / 114 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Parts NL nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!