eactiecode.com
Home Winkels Michael Kors promocode
10 Geldig Michael Kors promocode + coupon Mei 2022 > > Bezoek michaelkors.eu

Als u op zoek bent naar de nieuwste Michael Kors coupon & coupons, vergeet dan niet om op deze pagina te bladeren voor kortingen tot 70%. We hebben 10 Michael Kors kortingscode op deze pagina bijgewerkt om u te helpen meer te besparen bij het winkelen bij Michael Kors.

  • Alle
  • Deals
  • Gratis Verzending

FAQ for Michael Kors

Op welke manieren kan ik betalen bij Michael Kors?

Op de website van Michael Kors kun je met verschillende betaalmethoden online betalen. Dit kan via American Express, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, Klarna of cadeaukaart van Michael Kors. Mocht je je binnen Europa in andere landen dan Nederland bevinden, kun je ook kiezen voor later betalen, of in termijnen.

Zijn er gratis verzendkosten bij Michael Kors?

Ja! Bij Michael Kors worden vier verschillende verzendmethoden aangeboden, waaronder gratis bezorging. In Nederland, Belgie, Zweden, Noorwegen, Polen, Oostenrijk, Portugal, Hongarije en meer Europese landen worden de producten gratis standaard bezorgd. De levertijd van de producten bedraagt maximaal 5 dagen. Mocht je het product sneller willen ontvangen, kun je kiezen uit de andere drie verzendmethoden. Hier betaal je een klein bedrag extra voor.

Kan ik een giftcard aanschaffen bij Michael Kors?

Ja! Natuurlijk kunt u een giftcard aanschaffen voor de jarige en de jarige zelf laten kiezen uit alle producten beschikbaar bij Michael Kors, maar er zijn ook talloze opties beschikbaar voor hem en haar waarbij het cadeau gratis gepersonaliseerd kan worden. Je kunt het gekozen product personaliseren voor diegene door een gratis monogram te laten zetten, of bijvoorbeeld het product gratis te laten graveren.

Wat is het garantiebeleid van Michael Kors?

Alle producten van Michael Kors waaronder sieraden, horloges en brillen kennen een garantietijd van maximaal twee jaar vanaf de oorspronkelijke datum van aanschaf. Mochten reparaties vereist zijn kun je contact opnemen op de website van reparatie om het product naar het servicecentrum te sturen.

Beoordeling
4.0 / 489 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Michael Kors nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!