eactiecode.com
Home Winkels LIVOLO Kortingscode
12 Geldig LIVOLO Kortingscode + Korting September 2022
> > Bezoek livolo.nl

Als u op zoek bent naar de nieuwste LIVOLO Korting & Coupon, vergeet dan niet om op deze pagina te bladeren voor kortingen tot 70%. We hebben 12 LIVOLO Promotiecode op deze pagina bijgewerkt om u te helpen meer te besparen bij het winkelen bij LIVOLO.

  • Alle
  • Deals

Recensie van LIVOLO

Niels
2021-06-17 20:06:44

Het is een heel mooi product

Het is een heel mooi product. Mits je het aan de praat krijgt. Zo eenvoudig als ze zelf stellen is niet waar. De simpele enkel polige schakelaars zijn eenvoudig, maar wisselschakelaars zijn al lastiger (deze moet je dus synchroniseren). Als je dit wil, dan moet je wel goed beseffen dat het niet zo eenvoudig is.

Pascal
2021-02-03 20:36:40

Glazen schakelaars en stopcontact met zwarte deur

Ziet er echt schitterend uit de zwart glazen schakelaars en stopcontacten in onze nieuwe woonkamer in combinatie met onze zwart glazen metalen deur.Heel tevreden, jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen.Klantenservice heeft me ook nog stap voor stap de wisselschakelaars uitgelegd hoe deze aan te sluiten, erg knap op afstand, scheelde me weer kosten voor een elektricien. (contact via Whats-App)Kortom erg blij mee.

Chantal
2020-06-30 19:20:44

Wat een prachtig product.

Wat een prachtig product.Staat echt heel mooie in onze complete woning, wij hebben de zwart glazen variant gekozen. Wat echt een aanrader is.

Leon uit Tilburg
2021-01-06 19:31:43

Wat een prachtig modern product.

Wat een prachtig modern product.badkamer voor gedeelte voorzien van betonstuc kleur(grijs) oude schakelmateriaal paste hier totaal niet bij totdat ik de site van Livolo bezocht,keuze was snel gemaakt ,het zwarte schakelmateriaal bleek de juiste keuze.keuken ook maar gelijk mee vervangen,echter hier liep ik tegen een klein probleempje aan, de gemonteerde led spots kon je namelijk op drie lichtsterktes laten branden 25%-50%-en 100%.wanneer de verlichting enige tijd aan was geweest kon je hem met de enkelpolige schakelaar vl-c701 niet meer uit maken.gebeld met Livolo zij wisten gelijk een oplossing voor mijn probleem , oplossing ; tussen een willekeurige lamp een adopter plaatsen.deze heb ik gratis toegestuurd gekregen van livolo.kijk dat noem ik nog eens service.sjapoo ik ben dik tevreden over dit product,kan het ook iedereen aanraden. afz Leon uit Tilburg.

Ben
2020-03-29 19:35:21

Zeer mooie producten en een erg prettig bedrijf!

Fantastisch mooi product gekocht bij een zeer prettig bedrijf. Vragen worden snel beantwoord via Whatsapp en door Livolo zelfs pro-actief gevraagd of de bestelling is bezorgd. Niet eerder meegemaakt, chapeau!

L. ivolo klant
2020-06-25 08:07:31

Mooi spul, slechte bereikbaarheid

Snelle leveringMooi spul, de normale schakelaars zijn plug en playKlantenservice is NIET bereikbaar. Paar keer bellen, Voicemail ingesproken, geen reactie.JAMMER!

Dennis Essink
2021-08-19 15:35:23

Super goed geholpen en mooie…

Super goed geholpen en mooie schakelaars. Had 4 maanden geleden wandcontactdozen en touch dimmers besteld. Door uitloop van de verbouwing deze pas 3 maanden later kunnen monteren. Wandcontactdozen hadden een draadverbinding met schroefjes. Dit werkte niet echt goed. Draden bleven niet zitten. Mailtje gestuurd en kreeg hiervoor zonder problemen nieuwe opgestuurd met een streek veer verbinding. Dimmer was enkele weken later stuk gegaan. Had de volgende dag al een nieuwe in huis !!Goede service !!!!!

Rombout Pruim
2022-01-24 12:36:44

Livolo reageerde supersnel en klantgericht.

Een goed bedrijf herken je uiteraard aan een goed product. Op dat gebied scoort Livolo prima. Het is echter een stukje klantzorg, waarmee een goed bedrijf zich echt onderscheidt.Een glasplaatje was door eigen toedoen beschadigd geraakt en Livolo reageerde supersnel en klantgericht. Direct werd mij kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd. Zeker 5 sterren waardig.

Simon Weeda
2022-01-07 14:17:07

Super tevreden over

Super tevreden over. Ik had een bestelling gedaan maar ik bleek geen serie- maar wissel(hotel) schakelaar nodig te hebben. Gelijk contact gezocht en ze hebben me via Whatsapp zeer goed geholpen en de bestelling tot 2x toe aangepast omdat ik ook las in de beschrijving dat de wisselschakelaars alleen met hun eigen wisselschakelaar werkten vanwege het lampje. Maar geen probleem snel geregeld. Super service en producten.

J.G. Groenewold
2021-01-17 14:56:48

Huidige versie is prima!

Nadat ik eerst een uiterst negatieve review geschreven heb, zie ik mij genoodzaakt deze thans aan te passen. Naar aanleiding van mijn eerdere review bood Livolo aan om mijn stopcontacten te vervangen door de nieuwe versie. Over de nieuwe versie kan ik kort zijn: deze voldoet voor 100% aan de verwachting. De klachten die ik had over de eerdere versie zijn volledig verholpen. Het is gewoon een prima product dat niet onderdoet voor de grote merken zoals Jung, Berker, Bush-Jaeger etc. Ik kan dit product zonder meer aanbevelen. Voorts een compliment aan de firma Livolo: het is zeer prijzenswaardig dat u iets doet met klachten van klanten. Dat wekt vertrouwen en ik kan uw bedrijf, evenals uw producten, dan ook van harte aanbevelen!

FAQ for LIVOLO

Hoe lang gaat LIVOLO Kortingscode mee?

Voor elke LIVOLO Korting wordt een overeenkomstige geldige gebruikstijd ingesteld. Controleer eerst de informatie en dan kunt u genieten van 70% korting en voordelen met LIVOLO Kortingscode tijdens de geldigheidsperiode. Als LIVOLO Coupon verloopt, kan deze niet langer worden gebruikt.

Hoe contact opnemen met LIVOLO?

U kunt de homepage van livolo.nl en alle gedetailleerde pagina's bezoeken, er zullen gerelateerde methoden voor contact met de klantenservice zijn. Via de methode livolo.nl om met de klantenservice van LIVOLO te praten. Op livolo.nl zijn er natuurlijk manieren om te bellen en te e-mailen.

hoeveel kan ik besparen bij LIVOLO?

Consumenten kunnen genieten van verschillende kortingen, zoals Wehkamp SALE Tot -70% Korting als ze een aankoop doen tijdens de grote kortingsactie van LIVOLO. volgens winkelgegevens kunnen LIVOLO -klanten €8 per bestelling besparen, en momenteel heeft LIVOLO 12 -promoties, klanten kunnen genieten van kortingen!

Heeft LIVOLO korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten en het klantenbestand uit te breiden, heeft LIVOLO speciaal voor de nieuwe klanten het eerste kortingsbeleid opgesteld. Als nieuwe klant van LIVOLO kunt u gemiddeld €8 besparen bij het betalen van de eerste rekening.

Beoordeling
3.1 / 752 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de LIVOLO nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!