eactiecode.com
Home Winkels Keytrade Bank Kortingscode

Nieuwste Keytrade Bank Kortingscode en Korting van 65% April 2024

> > Bezoek keytradebank.be

Het is tijd om uw favoriete dingen te winkelen met de nieuwste Keytrade Bank Kortingscode en Coupon voor grote voordelen. Pas gewoon Keytrade Bank Korting toe op uw bestelling en betaal tegen een gereduceerde prijs. Ontdek verschillende hoogwaardige Keytrade Bank items uit uitgebreide categorieën in de officiële Keytrade Bank online winkel.

 • Alle
 • Coupons
 • Deals

ADVERTENTIE

Probeer alle Keytrade Bank-codes bij het afrekenen met één klik.

Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

Geverifieerd

 • Code

  Keytrade: 50EUR Bij Opening Rekening, Tot 15/05/24

  Verloopt 20-4-24
 • Code

  Bespaar 50€ én 5 Cent Per Verrichting Op Jouw Gratis Spaarrekening Bij Keytrade

  Verloopt 20-4-24
 • Code

  €50 Gratis Bij Openen Van Een Nieuwe Bankrekening Bij Keytrade Bank

  Verloopt 20-4-24
 • Code

  Krijg Gratis €50 Bij Keytrade

  Verloopt 17-4-24
 • Probeer alle Keytrade Bank-codes bij het afrekenen met één klik.

  Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

  Geverifieerd

 • Code

  Open Een Rekening Bij Keytrade En Geeft €50

  Verloopt 22-4-24
 • Code

  Pak €50 Gratis Bij Openen Van Een Keytrade Bankrekening

  Verloopt 22-4-24
 • Code

  €50 Gratis Bij Openen Van Een Nieuwe Bankrekening Bij Keytrade Bank

  Verloopt 22-4-24
 • Code

  50 Euro Op Je Rekenning Door Deze Code Te Gebruiken

  Verloopt 22-4-24
 • Code

  Open Een Rekening En Ontvang €50

  Verloopt 22-4-24
 • Code

  Gratis €50 Cadeau Bij Het Openen Van Een Gratis Zichtrekening

  Verloopt 22-4-24
 • Code

  50 EUR Bij Openen Gratis Keytrade Bank Account

  Verloopt 22-4-24
 • Deals

  Neem Korting Tot -65% Op Investir Comme Vous Le Voulez Aan Keytrade Bank

  Verloopt 23-4-24
 • Deals

  Obtenez D'une Réduction De 65% Sur La Boutique Keytrade Bank

  Verloopt 23-4-24
 • Deals

  Neem Visa Platinum Vanaf 1.000€ Aan Keytrade Bank

  Verloopt 24-4-24
 • Deals

  Visa Gold Laag Tot 1.000€ Aan Keytrade Bank

  Verloopt 23-4-24
 • Deals

  Keytrade Bank Kredietkaarten Vanaf €25 Aan Keytrade Bank

  Verloopt 23-4-24
 • Deals

  Visa Gold Dès 1.000€ Chez Keytrade Bank

  Verloopt 22-4-24
 • Deals

  Visa Platinum Dès 1.000€

  Verloopt 23-4-24
 • Deals

  Savings Accounts Vanaf €100.000 Aan Keytrade Bank

  Verloopt 23-4-24
 • Deals

  De Bank Voor Uw Vermogen Van Morgen Uit €25

  Verloopt 23-4-24
 • Deals

  Gratis Demo-rekening Bij Keytrade Bank

  Verloopt 22-4-24
 • Deals

  Gratis Effectenrekening Bij Keytrade Bank

  Verloopt 22-4-24
 • Deals

  Gratis Simulatie Bij Keytrade Bank

  Verloopt 22-4-24
 • Code

  Ontvang Tot 50% Op Geselecteerde Artikelen

  Verloopt 23-4-24
 • Deals

  Schrijf U In Bij Keytrade Bank En Koop Gratis Geschenken

  Verloopt 15-7-24

Recensie van Keytrade Bank

Jensen
2021-10-12 05:36:46

Ik had na wat dingen in te vullen…

Ik had na wat dingen in te vullen direct een rekening die ik direct kon gebruiken ook heb ik binnen de 2 weken mijn bankkaart en code gescheiden door een paar dagen ontvangen. Ook heb ik na 5 verrichtingen te doen (minimum van 1 euro) nog 50 euro welkomst geschenk op mijn rekening gehad dus voorlopig super positief..

Sarah Toestra
2021-10-22 07:59:50

Zeer behulpzaam

Geert Alderson van stock.transfers keytradebank en Test-Aankoop waren me zeer behulpzaam bij de moeizame overdracht van mijn port van Binck naar Keytrade.Eigen ervaring: bij problemen met banken en effectenmakelaars (EN: 'broker') moet men niet bij de pakken blijven zitten, van zijn hart geen moordkuil maken. Over Binck leest men tegenwoordig erge verhalen. Er moeten vandaag de dag velen met gezondheidsproblemen rondlopen wegens onzekerheid en/of ergernis. Volgens dokter Vogel is ergernis zelfs de voornaamste oorzaak van een gekende slepende ziekte.Aanvulling.Vele banken hebben het blijkbaar moeilijk om het hoofd boven water te houden. Ze leefden immers traditioneel van het verschil tussen debet- en creditrente (de rentemarge). De gevolgen zijn dan ook besparingen en ontslagen. Binck zal honderden zeer ervaren personeelsleden aan de deur zetten (zie outline. /WjpNuf). Veel klachten zijn m.i. het gevolg van onkunde en/of onwil (dat laatste bij banken in moeilijkheden).Mijn raad: de zaak in het oog houden, stil zitten zo mogelijk en hopen op betere tijden (die lijken toch reeds aangebroken).

Wes
2020-06-20 04:50:44

Investeer in klantendienst!

Nu reeds enkele jaren (gedwongen) klant bij Keytrade. Over de online banking geen klagen. Beleggen gaat vlot, app werkt naar behoren. De klantendienst wordt geleid door politici. Nog nooit een duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Vaak totaal naast de kwestie. Moeten overstappen omdat rabobank.be zijn beleggingen stop zette. Misschien was het personeel beter mee overgestapt met mijn rekeningen. Voor een online bank verwacht ik performante aanpak online service.

Ann Croymans
2021-03-22 12:39:03

Heel tevreden klant !

Heel tevreden klant !Vooral het automatische en het feit dat alles heel vlot aanpasbaar is, maken het voor mij een zeer goed product.Ondertussen hebben ook al verschillende familieleden een Keyplan, en ook zij zijn er heel tevreden over. Vooral omdat er geen omkijks naar is.Meestal kiezen we voor a-la-carte, maar 1 Keyplan gaat over de defensieve samenstelling.

Johan Vranken
2022-05-07 22:11:34

Sinds een paar maanden klant bij…

Sinds een paar maanden klant bij Keytrade en kan eerlijk niets negatief zeggen. Toegegeven dat ze niet de snelste zijn in het verwerken van transacties, maar het komt wel altijd in orde. Tot nu toe al drie keer naar de klantendienst gebeld en altijd betrekkelijk snel iemand aan de lijn met een vriendelijk en duidelijk antwoord. 5 cent per verrichting is mooi meegenomen en de Visa gold met verzekeringspakket kost bij andere banken aardig wat geld. Ben dus een tevreden klant. Gewoon niet vergeten dat bij Keytrade geduld loont.

Jürgen Wyffels
2021-11-20 22:05:44

Sinds begin dit jaar klant geworden

Sinds begin dit jaar klant geworden. Ja, eer je rekening bruikbaar is, wat tijd nodig (-puntje dus). Tip daarvoor: vraag ineens een 'Hard Key' aan, werkt een stuk makkelijker. Trouwens prima telefonisch geholpen per telefoon, na een nog aanvaardbare wachttijd (+/-2 min). Kreeg ook een welkomspremie van 50€ en ja die 5 cent per betaling met Bancontact (die ik niet verwacht had) is een mooi extraatje. Heb ondertussen een paar maanden ook een 'Keytrade Plan'. Voor een klein bedrag maar, maar heb daar wel een rendement op die mijn andere bank mij niet kan bieden! Ik ben maar een kleine klant, ik vermijd onnodige kosten. Misschien is Keytrade Bank voor de haaien die maximaal rendement uit minimale inspanning meer verwachten niet de ideale bank (meer). Maar voor een eenvoudige klant (zoals ik) is het perfect!

Inge D'Hooghe
2021-04-27 10:49:29

Het aanmaken van een individuele…

Het aanmaken van een individuele rekening is gelukt na enkele pogingen.

Steven
2019-11-08 20:26:11

Bank met potentieel, maar rotslechte klantenservice

Keytrade is volgens mij een zeer goede uitdager op de markt, maar heeft nog zeer veel te leren. Ik ben al ruime tijd klant bij hen en sinds 1 jaar is het ook mijn hoofdbank geworden.Wat betreft hun product aanbod staan ze zeer sterk in de markt. Het aanbod is compleet (leningen, debetkaart, kredietkaart, aandelen, fondsen, zoomit, prima online bankieren,...) en wordt nog actief uitgebreid. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar horen toch bij de betere op de markt.Uiteindelijk zit ik daar voor mijn lening, zichtrekening, VISA, pensioensparen (niet meer actief), keyplan en een aantal fondsen.Alles gaat vlot bij Keytrade, zolang je binnen de lijntjes tekent. Moet je ondersteuning vragen dan merk je snel waarom het een low cost bank is. Hun helpdesk is namelijk om depressief van te worden. Mails met iets minder gewoonlijke vragen krijgen compleet geen reactie wat toch wel de nodige frustratie kan opleveren.In mijn geval heeft het mij wel een pak geld opgebracht, want na 1 maand geen reactie (op mijn vraag betreffende mijn lening aanvraag) alsnog telefoon gekregen en toch iets extra in de wacht kunnen slepen waardoor ze onder het aanbod van een andere bank konden gaan.Naast de magere support moet je er ook de soms wel ruwe kantje ervan verdragen. Nieuwe VISA kaarten uitgeven waarvan je de PIN nog niet kan wijzigen (oeps, dat zit in de eerstvolgende update van onze app) moet je als klant maar aanvaarden.Nu daartegenover staat wel een gratis VISA kaart (met gratis verzekering), zichtrekeningen (ook met 2 personen), geld afhalen bij een andere bank, 5 cent krijgen per verrichting, zeer competitieve leningen, gebruiksvriendelijk online webbanking,... Keytrade is een internet bank met een prachtig product aanbod. Ze moeten wel nog leren dat ook een internet bank moet inzetten op een goede klantrelatie en dit zeker niet hoeft met een helpdesk die 24/7 beschikbaar is of met 300 kantoren. Als ze al eens antwoorden binnen een schappelijke termijn op alles soorten vragen via mail, chat of twitter dan verdienen ze hun 5 sterren.

P.G
2022-02-08 09:59:20

voor wie volledig autonoom wil…

voor wie volledig autonoom wil bankieren en beleggen een goede keuze, vraagt wel wat knowhow ...

Martin Thienpont
2022-02-22 07:54:23

Ben decennia lang klant bij Keytrade

Ben decennia lang klant bij Keytrade, voor zicht-, spaar,- en effectenrekening, Visa en Keyplan. Altijd zeer tevreden geweest over de tarieven, service en de veilige inlog en interface voor het bankieren en beleggen.Zeer uitgebreide "Globale Analyse" met veel info over beursgenoteerde bedrijven die u niet vindt bij andere banken/brokers, zeer handig om zelf te beleggen in aandelen. Mooie duidelijke interface/dashboard met verschillende info over je portefeuille, indexen, grondstofprijzen, real time koersen, enz... Heb verschillende andere banken tools gebruikt maar Keytrade steekt er wat mij betreft met kop en schouder bovenuit.Oprecht nooit enig probleem ervaren, de telefonische service/info is makkelijk en snel bereikbaar tot 22u., en men is steeds vriendelijk en behulpzaam, helemaal TOP!Bovendien 5 cent per bankverrichting cadeau.Wie Keytrade geen goede bank vindt zal ze naar mijn gevoel ook nooit vinden.27/11/2021 UPDATE op mijn vorige review: vorige week contact gehad met Keytrade via mail, mijn mail verstuurd om 9:24u en om 10:18u al antwoord. Tweede mail gestuurd om 10:29u en om 12:44u al antwoord. Gisteren 26/11/2021, op vrijdagavond 20u telefonisch contact opgenomen en vrijwel direct antwoord, na een drietal veiligheidsvragen te beantwoorden om mijn identiteit te controleren meteen een deskundige en vriendelijke uitleg gekregen , "OP BLACK FRIDAY 20U" terwijl alle beurzen gesloten zijn, ook de Amerikaanse, probeer dat eens bij een andere bank. Dank u Keytrade!10/12/2021 UPDATE Vrijdagavond 20:30u telefonisch contact opgenomen en na de keuzemenu is er direct opgenomen door een vriendelijke medewerker en na een paar veiligheidsvragen heeft hij mij perfect en deskundig te woord gestaan. Keytrade doe zo verder, helemaal TOP!21/02/2022 Telefonisch contact opgenomen om 21:20u, na 2 beltonen is er opgenomen en ben ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan.Op spaargids.be heeft Keytrade de hoogste review score van alle banken actief in België. En na mijn jarenlange (intensieve) ervaring met Keytrade bank heb ik echt mijn twijfels over de echtheid van sommige negatieve reviews hier, begrijp er echt helemaal niks van! Maar soortgelijke reviews lees je ook en vaak meer bij alle andere banken.

FAQ for Keytrade Bank

Hoe lang gaat Keytrade Bank Korting mee?

De duur van het gebruik van elke Keytrade Bank Korting is niet precies hetzelfde, sommige zijn langer, andere zijn alleen voor kortdurend gebruik. Maakt u zich geen zorgen over de geldige gebruikstijd van elke Keytrade Bank Kortingscode, aangezien deze duidelijk zal worden aangegeven onderaan de Korting. je kunt meer gedetailleerde informatie zien over verschillende Keytrade Bank Coupon in eactiecode.com.

Hoe contact opnemen met Keytrade Bank?

U kunt contact opnemen met Keytrade Bank via de klantenservice op de pagina keytradebank.be. Over het algemeen wordt een bericht of de knop \"Contact\" weergegeven op de pagina keytradebank.be. U kunt deze knop gebruiken om direct een bericht naar de klantenservice van Keytrade Bank te sturen. de klantenservice van Keytrade Bank zal het probleem op tijd voor u oplossen. Keytrade Bank heeft ook een automatische antwoordfunctie geïntroduceerd.

hoeveel kan ik besparen bij Keytrade Bank?

Volgens de feedback van eactiecode.com -gebruikers kunnen klanten van Keytrade Bank bij alle bestellingen vóór 2024 genieten van €22 -kortingen op elke bestelling door Korting te gebruiken en deel te nemen aan verschillende activiteiten van Keytrade Bank. met promoties en seizoensopruiming kunnen alle consumenten meer Keytrade Bank -producten verkopen met minder geld! Ook kunnen de kortingsprijs en de kortingsbon samen worden gebruikt voor consumenten die winkelen in Keytrade Bank!

Heeft Keytrade Bank korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel biedt Keytrade Bank nieuwe klanten de eerste korting om 65% te besparen om meer klanten van Keytrade Bank aan te trekken en meer terugkerende klanten te behouden. Wil je van deze korting genieten, vul dan bij de betaalbalie de Keytrade Bank Korting van de nieuwe klant in.

Doet Keytrade Bank doen zwarte vrijdag ?

Ja. Wilt u aan het einde van het jaar een cadeau sturen van Keytrade Bank voor familie en vrienden? Dan mag je de Zwarte Vrijdag-uitverkoop van Keytrade Bank niet missen! 2024 Keytrade Bank Black Friday komt aan zoals gepland, welkom om deel te nemen.Mis de geweldige kans niet om de grootste Keytrade Bank Korting van het jaar te bemachtigen!

Heeft Keytrade Bank Cyber Monday?

Ja, Keytrade Bank veel producten krijgen korting op[Cyber ​​Monday], en in 2024 jaar, en zullen ook een groot aantal klanten Kortingscode opleveren. Klanten kunnen eactiecode.com volgen voor meer gerelateerde informatie. Keytrade Bank zal natuurlijk niet missen! en er zal een ongekend grote korting zijn voor Keytrade Bank tijdens het [Cyber ​​Monday] -evenement!

Beoordeling
4.7 / 474 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Keytrade Bank nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!

Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.