eactiecode.com
Home Winkels Keytrade Bank Kortingscode
Nieuwste Keytrade Bank Kortingscode en Korting van 55% Juli 2022
> > Bezoek keytradebank.be

Het is tijd om uw favoriete dingen te winkelen met de nieuwste Keytrade Bank Kortingscode en Coupon voor grote voordelen. Pas gewoon Keytrade Bank Korting toe op uw bestelling en betaal tegen een gereduceerde prijs. Ontdek verschillende hoogwaardige Keytrade Bank items uit uitgebreide categorieën in de officiële Keytrade Bank online winkel.

 • Alle
 • Deals
 • Deals

  Keytrade Bank Korting: Gratis Simulatie Bij Keytrade Bank

  Verloopt 28-8-22
 • Deals

  Keytrade Bank Coupon: Gratis Demo-rekening Bij Keytrade Bank

  Verloopt 27-9-22
 • Deals

  Keytrade Bank Actie | Profiteer Nu Van Kortingen Tot Wel 35%

  Verloopt 30-9-22
 • Deals

  Gebruik Deze Keytrade Bank Promotiecode En Pak 35% Korting

  Verloopt 30-9-22
 • Deals

  Ontdek De Keytrade Bank SALE | Ontvang Tot 45% Op Je Bestelling Bij Keytrade Bank

  Verloopt 30-9-22
 • Deals

  Keytrade Bank-outlet: Tot 55% Korting Op Outlet-items

  Verloopt 30-9-22
 • Deals

  Geniet Van Een Extra 35% Korting Op Sale Op Keytrade Bank

  Verloopt 30-9-22

Recensie van Keytrade Bank

Smooth
2018-01-27 19:09:55

Al heel lang klant als belegger en …

Al heel lang klant als belegger en nooit echt issues. De site is echter niet zo gebruiksvriendelijk en anno 2018 zijn de transactiekosten voor VS orders nog steeds belachelijk duur. Ze durven nog steeds 29,95$ per transactie. Stel je voor. Zijn er echt mensen die nog aan zo'n tarief handelen..?! Enkel interessant als je in BE aandelen handelt met kleine bedragen. (<2.500).

Fred Vanbellinghen
2020-12-28 09:10:22

Keytradebank

KeytradebankBen al jaaaaaren klant bij deze bank en gebruik al mijn rekeningen vrij intensief. Nog nooit noemenswaardige problemen gehad. Als je belt, kan het wat (te) lang duren voor je iemand aan de lijn krijgt, maar steeds vriendelijk geholpen geweest. Ik kan geen kwaad woord zeggen van deze internetbank.Ideaal platform om aandelen te kopen en te verkopen.

Wes
2020-06-20 04:50:44

Investeer in klantendienst!

Nu reeds enkele jaren (gedwongen) klant bij Keytrade. Over de online banking geen klagen. Beleggen gaat vlot, app werkt naar behoren. De klantendienst wordt geleid door politici. Nog nooit een duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. Vaak totaal naast de kwestie. Moeten overstappen omdat rabobank.be zijn beleggingen stop zette. Misschien was het personeel beter mee overgestapt met mijn rekeningen. Voor een online bank verwacht ik performante aanpak online service.

Martin Thienpont
2022-02-22 07:54:23

Ben decennia lang klant bij Keytrade

Ben decennia lang klant bij Keytrade, voor zicht-, spaar,- en effectenrekening, Visa en Keyplan. Altijd zeer tevreden geweest over de tarieven, service en de veilige inlog en interface voor het bankieren en beleggen.Zeer uitgebreide "Globale Analyse" met veel info over beursgenoteerde bedrijven die u niet vindt bij andere banken/brokers, zeer handig om zelf te beleggen in aandelen. Mooie duidelijke interface/dashboard met verschillende info over je portefeuille, indexen, grondstofprijzen, real time koersen, enz... Heb verschillende andere banken tools gebruikt maar Keytrade steekt er wat mij betreft met kop en schouder bovenuit.Oprecht nooit enig probleem ervaren, de telefonische service/info is makkelijk en snel bereikbaar tot 22u., en men is steeds vriendelijk en behulpzaam, helemaal TOP!Bovendien 5 cent per bankverrichting cadeau.Wie Keytrade geen goede bank vindt zal ze naar mijn gevoel ook nooit vinden.27/11/2021 UPDATE op mijn vorige review: vorige week contact gehad met Keytrade via mail, mijn mail verstuurd om 9:24u en om 10:18u al antwoord. Tweede mail gestuurd om 10:29u en om 12:44u al antwoord. Gisteren 26/11/2021, op vrijdagavond 20u telefonisch contact opgenomen en vrijwel direct antwoord, na een drietal veiligheidsvragen te beantwoorden om mijn identiteit te controleren meteen een deskundige en vriendelijke uitleg gekregen , "OP BLACK FRIDAY 20U" terwijl alle beurzen gesloten zijn, ook de Amerikaanse, probeer dat eens bij een andere bank. Dank u Keytrade!10/12/2021 UPDATE Vrijdagavond 20:30u telefonisch contact opgenomen en na de keuzemenu is er direct opgenomen door een vriendelijke medewerker en na een paar veiligheidsvragen heeft hij mij perfect en deskundig te woord gestaan. Keytrade doe zo verder, helemaal TOP!21/02/2022 Telefonisch contact opgenomen om 21:20u, na 2 beltonen is er opgenomen en ben ik vriendelijk en professioneel te woord gestaan.Op spaargids.be heeft Keytrade de hoogste review score van alle banken actief in België. En na mijn jarenlange (intensieve) ervaring met Keytrade bank heb ik echt mijn twijfels over de echtheid van sommige negatieve reviews hier, begrijp er echt helemaal niks van! Maar soortgelijke reviews lees je ook en vaak meer bij alle andere banken.

kurt
2021-01-24 17:41:53

Zeer tevreden

Zeer tevreden over. Gratis rekening, gratis visa, krijgt vergoeding overschrijvingen, ... top dus.

S R
2022-02-05 10:16:39

De support in Belgie is rampzalig

De support in Belgie is rampzalig. Het was al erg voor de coronacrisis maar nu is het nog erger geworden. Er is maar 1 bankkantoor in Brussel, dus als jullie een online bank willen zijn moeten jullie ook wel bereikbaar zijn via telefoon en email + eventueel chat. Als je dan al contact krijgt zijn ze ook niet echt hulpvaardig, je krijgt antwoord op je vraag maar meer info of extra hulp zit er niet in.Zolang je geen vragen of problemen hebt valt het nog mee. Met hun visa rekening kan je wel niet overal betalen, regelmatig moet ik een kaart van een andere bank gebruiken. Ook bij amazon heb je problemen als je je visakaart bewaard hebt. Bij de betaling wordt het verificatiescherm niet getoond en dan wordt de betaling niet aanvaard.

Sébastien Massart
2020-07-28 18:30:14

Heel tevreden over Keytrade Bank

Heel tevreden over Keytrade Bank. Bij problemen werd ik geholpen, misschien soms wat traag, maar het resultaat is goed. Tot nu toe nog geen ernstige problemen gehadIk kan niets verkeerds zeggen over de bank. Alles verloopt vlot en zonder problemen, ook met de kaarten (debet en visakaarten). Doe zo verder en verbeter de algemene prestaties. Keytrade Bank is een makkelijke en toegankelijke online-bank voor iedereen, met duidelijke richtlijnen!

Sarah Toestra
2021-10-22 07:59:50

Zeer behulpzaam

Geert Alderson van stock.transfers keytradebank en Test-Aankoop waren me zeer behulpzaam bij de moeizame overdracht van mijn port van Binck naar Keytrade.Eigen ervaring: bij problemen met banken en effectenmakelaars (EN: 'broker') moet men niet bij de pakken blijven zitten, van zijn hart geen moordkuil maken. Over Binck leest men tegenwoordig erge verhalen. Er moeten vandaag de dag velen met gezondheidsproblemen rondlopen wegens onzekerheid en/of ergernis. Volgens dokter Vogel is ergernis zelfs de voornaamste oorzaak van een gekende slepende ziekte.Aanvulling.Vele banken hebben het blijkbaar moeilijk om het hoofd boven water te houden. Ze leefden immers traditioneel van het verschil tussen debet- en creditrente (de rentemarge). De gevolgen zijn dan ook besparingen en ontslagen. Binck zal honderden zeer ervaren personeelsleden aan de deur zetten (zie outline. /WjpNuf). Veel klachten zijn m.i. het gevolg van onkunde en/of onwil (dat laatste bij banken in moeilijkheden).Mijn raad: de zaak in het oog houden, stil zitten zo mogelijk en hopen op betere tijden (die lijken toch reeds aangebroken).

Drebin Frank
2020-12-09 04:38:13

Keytrade is gewoon de max

Keytrade is gewoon de max. Je rekening openen kan je helemaal online doen ipv die grootbanken waar je effectief een afspraak moet maken om oog in oog met een oplichter in kostuum te staan (hint bnp paribas fortis). Tot nu toe zeer content ervan. Begrijp die azijnpissers hier niet die een lage score geven. Als het jullie niet aanstaat laat je dan oplichten bij een grootbank.Trouwens, bij Keyrade is je zicht/spaarrekening gratis alsook je bankkaart! Geen maandelijkse kosten! Ben blij een klant te zijn!

emmdoc
2020-08-18 10:53:32

Nog geen slechte ervaringen gehad

Nog geen slechte ervaringen gehad met deze internetbank. De klantendienst is zeer vriendelijk en steeds telefonisch te bereiken. Email-verkeer verloopt iets trager, maar dat heb je nu eenmaal bijna alles via email verloopt. Bankoverschrijvingen duren gemiddeld een werkdag, wat niet onoverkomelijk is. Verder werkt de app en de webapplicatie zeer goed.

FAQ for Keytrade Bank

Hoe lang gaat Keytrade Bank Korting mee?

De duur van het gebruik van elke Keytrade Bank Korting is niet precies hetzelfde, sommige zijn langer, andere zijn alleen voor kortdurend gebruik. Maakt u zich geen zorgen over de geldige gebruikstijd van elke Keytrade Bank Kortingscode, aangezien deze duidelijk zal worden aangegeven onderaan de Korting. je kunt meer gedetailleerde informatie zien over verschillende Keytrade Bank Coupon in eactiecode.com.

Hoe contact opnemen met Keytrade Bank?

U kunt contact opnemen met Keytrade Bank via de klantenservice op de pagina keytradebank.be. Over het algemeen wordt een bericht of de knop \"Contact\" weergegeven op de pagina keytradebank.be. U kunt deze knop gebruiken om direct een bericht naar de klantenservice van Keytrade Bank te sturen. de klantenservice van Keytrade Bank zal het probleem op tijd voor u oplossen. Keytrade Bank heeft ook een automatische antwoordfunctie geïntroduceerd.

hoeveel kan ik besparen bij Keytrade Bank?

Volgens de feedback van eactiecode.com -gebruikers kunnen klanten van Keytrade Bank bij alle bestellingen vóór 2022 genieten van €12 -kortingen op elke bestelling door Korting te gebruiken en deel te nemen aan verschillende activiteiten van Keytrade Bank. met promoties en seizoensopruiming kunnen alle consumenten meer Keytrade Bank -producten verkopen met minder geld! Ook kunnen de kortingsprijs en de kortingsbon samen worden gebruikt voor consumenten die winkelen in Keytrade Bank!

Heeft Keytrade Bank korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel biedt Keytrade Bank nieuwe klanten de eerste korting om 55% te besparen om meer klanten van Keytrade Bank aan te trekken en meer terugkerende klanten te behouden. Wil je van deze korting genieten, vul dan bij de betaalbalie de Keytrade Bank Korting van de nieuwe klant in.

Beoordeling
4.4 / 425 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Keytrade Bank nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!