eactiecode.com
Home Winkels Jungle Gym Kortingscode
11 Geldig Jungle Gym Kortingscode + Korting Augustus 2022
> > Bezoek junglegym.nl

Als u op zoek bent naar de nieuwste Jungle Gym Korting & Coupon, vergeet dan niet om op deze pagina te bladeren voor kortingen tot 70%. We hebben 11 Jungle Gym Promotiecode op deze pagina bijgewerkt om u te helpen meer te besparen bij het winkelen bij Jungle Gym.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Jungle Gym

Gezina
2022-04-18 11:51:34

Een erg leuk en stevig speelhuis

Een erg leuk en stevig speelhuis. Ons zoontje vindt het geweldig. Het is wel veel werk en zijn veel losse onderdelen, maar als je de tekeningen goed volgt is het goed te doen.

Sake van der Weijde
2022-04-21 10:53:37

top speeltoestel!

we zijn ontzettend blij met het speeltoestel van jungle gym! het is stevig en de kinderen hebben er enorm veel plezier van. het is ook prima te doen om in elkaar te zetten!!

Denise Mathot
2022-06-08 15:47:53

“Ik heb een speeltuin gekregen”

Geweldige service, veel sneller dan verwacht en een mooie prijs. Waarom geen 5 sterren: - Het toestel stond voor de deur zonder vooraf aangegeven (gelukkig was ik thuis)- Bij het in elkaar zetten was het even schrikken dat we alles zelf moesten voorboren (tja, als je Ikea gewend bent kan je ook nergens meer tegen).Alles was meegeleverd en het speeltoestel staat perfect. De reactie was: “ik heb een speeltuin gekregen

Mireille De Coster
2022-05-11 14:10:51

Zeer tevreden kleinkind

Was niet echt simpel om in elkaar te steken omdat het verschillende torens zijn maar is gelukt en kleinkind is zeer tevreden

Anja
2020-12-05 22:28:03

Klimrek

Heel tevreden en kleinzoon geniet met volle teugen

Klant R
2021-06-06 12:49:37

Maakt de verwachtingen waar

Het uiteindelijke ontwerp ziet er net zo uit als dat op de website is uitgebeeld, wel zo prettig.Wel zelf alle planken even schuren en behandelen. Wij hebben gekozen voor zwarte beits.

Kevin Arnold
2021-06-15 20:49:48

Super tevreden

Super compleet en kwalitatief pakket. Correcte levering. Alles volgens afspraak.

Lotte van Leeuwen
2021-11-01 16:27:04

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit!

klant
2022-04-20 16:57:01

1 jaar later

Inmiddels het speeltoestel van Jungle Gym een jaar in de tuin. Veel plezier ervan.Minpunten: Ondanks dat we voor de duurste houtsoort - douglas - hebben gekozen, is het hout toch wel al op erg veel plekken gespleten. Waarbij wel al zelf verstevigingen hebben aangebracht. Daarnaast was het installeren ook echt wel een klusje. Al met al vind ik de prijs-kwaliteit verhouding matig.

Virginie Redant
2021-05-04 15:59:02

Je wordt steeds op de hoogte gehouden…

Je wordt steeds op de hoogte gehouden bij elke stap van je bestelling. Snelle levering en heel correct!Een aanrader

FAQ for Jungle Gym

Hoe lang gaat Jungle Gym Kortingscode mee?

Jungle Gym Coupon kan klanten helpen om 70% in hoge mate te besparen. In dit geval is er geen reden voor klanten van Jungle Gym om de kans om Kortingscode te gebruiken, te missen. Daarom is het belangrijk om te bevestigen wanneer Korting kan worden gebruikt op de relevante informatiepagina.

Hoe contact opnemen met Jungle Gym?

De klantenservicekanaalknop van Jungle Gym geeft de woorden \"contact met ons op\" weer, communiceert online met de klantenservice van Jungle Gym via deze plek en er zullen natuurlijk enkele algemene basisvragen zijn. Jungle Gym biedt een gecentraliseerde antwoordpagina voor vragen. U kunt deze ook vinden op junglegym.nl.

hoeveel kan ik besparen bij Jungle Gym?

Vanuit het perspectief van klanten biedt Jungle Gym consumenten momenteel 1 couponcodes, en klanten kunnen niet alleen genieten van gereduceerde prijzen, maar ook verschillende Kortingscode tegelijkertijd gebruiken. volgens de bestellingen die zijn gegenereerd door Jungle Gym, heeft de preferentiële informatie die door eactiecode.com vóór 2022 is verstrekt, klanten gemiddeld €29 bespaard!

Heeft Jungle Gym korting voor nieuwe klant?

Ja. Maar de eerste aanbieding is alleen geldig voor de nieuwe klanten bij Jungle Gym. Jungle Gym kan automatisch via het systeem controleren of u een nieuwe klant bent. Aarzel niet om deze kosteneffectieve kans te grijpen, het gebruik van de korting op de eerste bestelling kan u gemiddeld €29 besparen.

Beoordeling
3.4 / 265 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Jungle Gym nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!