eactiecode.com
Home Winkels Intratuin coupon
Top 15 Intratuin kortingsbon en kortingsbonnen Oktober 2022
> > Bezoek intratuin.nl

Intratuin online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Intratuin kortingsbon geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Intratuin coupon & kortingscode gebruiken om grote besparingen tot 80% te krijgen.

  • Alle
  • Deals
  • Gratis Verzending

Recensie van Intratuin

Bas
2020-12-16 19:05:20

Leuke spullen maar erg duur

Leuke spullen maar erg duur. Personeel overigens wel vriendelijk. Vind dat mondkapjes maar niks

Ine Meijer
2020-12-19 22:51:54

Wat leuk,bij de bestelling sjabloon en…

Wat leuk,bij de bestelling sjabloon en krijtstift.Ook extra kerstverlichting. Weet niet of dit foutje was. Maar toch bedankt. Levering 1 dag later,maar kan daar wel mee leven in deze tijd.Zit op sommige dingen al 3 weken te wachten pffff.

Mevr. Marleen van Duinen
2022-05-28 12:52:20

Top service

Hier kunnen andere klantenservices nog wat van leren. Top ,vriendelijk, buiten de officiële retourtermijn product mogen terugsturen. Zelfde dag reactie. Volgende dag vervangend product weer ontvangen. Zonder kosten.

Magda VL
2019-12-01 18:52:32

Intratuin Duiven

Intratuin DuivenNiet echt goedkoop, maar SUPER gezellig (en dan vooral de kerstshow)Heel veel keuze, vriendelijk personeel, behulpzaam, gezellig restaurant, kortom: wij komen terug (al is het zeker niet bij de deur)Weer veel te veel gekocht en geweldige ideetjes opgedaan

Dickie Dick
2021-05-28 14:28:45

Goed service

Online 3 bloempotten besteld bij Intratuin echter door de bezorging van Post.nl was er een pot gebroken doordat hij de doos had laten vallen.Contact opgenomen met Intratuin en Post.nlHebben gratis een nieuwe pot gestuurd hierbij een pluim voor Intratuin.Van Post.nl echter niks meer vernomen slechte service voor dit bedrijf.

Pasta
2018-11-06 17:59:27

Fijne winkel in Barneveld

Fijne winkel in Barneveld

Sel
2020-06-18 17:36:57

Super slecht

Waardeloos dit! Dure kussens besteld online. Volgens PostNL bij de buren bezorgd maar die hebben niks in ontvangst genomen. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar en krijg al weken geen antwoord op mijn mails. Vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Bestel hier nooit meer!!!Toevoeging; Kreeg eindelijk contact via Facebook en daardoor netjes opgelost door intratuin. Alleen jammer dat Facebook eraan te pas moet komen voordat er iets gebeurd.

Heleen
2021-06-03 16:55:46

Geweldige service en zeer behulpzaam personeel.

Vanmorgen tuinset in filiaal Zwolle gekocht.Enorm behulpzaam en vriendelijk personeel, denkt met je mee. En doet zijn best om te kijken of wat de mogelijkheden zijn. Uiteindelijk prachtige tafel, goede kwaliteit, en trendy comfortabele stoelen gekocht,

Rob de Bruijn
2018-06-03 11:26:02

Heb een goede ervaring met Intratuin in…

Heb een goede ervaring met Intratuin in Geleen.Klant vriendelijk en goede service.

G.C. Bolderman
2021-04-22 11:40:42

Top service !!

Op woensdag artikel besteld en betaald, vrijdag geleverd.Artikel was niet naar wens dus zaterdag retourgestuurd, mail ontvangen dat het artikel ontvangen was en een mail dat het geld teruggestort zou worden.Vandaag stond het geld op de rekening en dat allemaal binnen één week.Kortom top service!!

FAQ for Intratuin

Hoe lang gaat Intratuin kortingsbonnen mee?

Klanten van Intratuin kunnen de corresponderende vervaltijd en het bereik van producten die kunnen worden gebruikt op de onderste plaats van Intratuin kortingsbon controleren. om niet elke aanbieding te missen die gunstig voor u is, stelt Intratuin voor dat u uw Intratuin coupon op tijd gebruikt om te voorkomen dat u deze niet meer kunt gebruiken nadat deze is verlopen.

Hoe contact opnemen met Intratuin?

Om klanten beter tijdige en effectieve adviesdiensten te bieden, heeft Intratuin een klantenservicekanaal geopend. U kunt op de knop \"Online contact\" of \"Contact opnemen met de klantenservice\" klikken op Intratuin. als je opmerkingen of vragen hebt en feedback wilt geven, stelt Intratuin ook voor dat je dit per e-mail of telefoon kunt doen.

hoeveel kan ik besparen bij Intratuin?

Vanuit het oogpunt van de klant biedt Intratuin klanten een verscheidenheid aan beschikbare kortingen, zoals -50% De Beste Deals Van Toppy. volgens de statistische gegevens van de inkooporders hebben in de Oktober alle Intratuin consumenten waarschijnlijk het totale bedrag van €43 in hun bestellingen bespaard!

Heeft Intratuin korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten kunnen natuurlijk genieten van een zeer goede winkelervaring in Intratuin, en de eerste aanbieding wordt speciaal voor hen voorbereid. als je in Intratuin tegen een lagere prijs wilt uitgeven, of 80% wilt besparen, kun je bladeren en de bijbehorende Intratuin kortingsbon krijgen op eactiecode.com.

Beoordeling
3.1 / 298 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Intratuin nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!