eactiecode.com
Home Winkels Hubo.be Kortingscode
14 Geldig Hubo.be Kortingscode + Korting Augustus 2022
> > Bezoek hubo.be

Als u op zoek bent naar de nieuwste Hubo.be Korting & Coupon, vergeet dan niet om op deze pagina te bladeren voor kortingen tot 70%. We hebben 14 Hubo.be Promotiecode op deze pagina bijgewerkt om u te helpen meer te besparen bij het winkelen bij Hubo.be.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Hubo.be

Jan
2021-12-30 17:20:09

Altijd vriendelijk

Alleen maar positief nieuws over de Hubo in Oudenaarde!

DPR
2021-03-03 18:50:46

Top service!

Een serre in promotie besteld via de webshop van Hubo. De stappen in het bestelproces werden netjes doorgegeven, levering ruim binnen de termijn van 3 weken. Ze kwamen met een oplegger en het pakket zou langs de openbare weg geplaatst worden, wij hebben echter een oprit van 200m waar de oplegger niet op kan, maar met een clarck werd het hele pakket netjes tot in onze tuin gebracht. Omdat de serre landelijk geplaatst is had ik via Hubo Oostkamp extra glasklemmetjes besteld, deze werden twee dagen nadien volledig gratis nageleverd. Top service en zeker voor herhaling vatbaar. ( De serre voldoet ook aan alle verwachtingen)

ricky ds
2020-05-26 12:11:41

Zaterdag besteld vandaag ontvangen…

Zaterdag besteld vandaag ontvangen 26/05Ik ben tevreden goede web schop ik raad deze web schop aan

Dann-Lin Vermeulen
2021-12-02 12:03:58

Heel behulpzaam team in Hubo Oudenaarde…

Heel behulpzaam team in Hubo Oudenaarde ! Top !

Andy
2021-05-24 10:02:20

De service na verkoop is echt TOP

De service na verkoop is echt TOP! We hadden problemen met een geleverd artikel en hebben Hubo Nijlen opgebeld. Ze hebben dit van zeer dichtbij opgevolgd en opgelost. Wij waren zo blij met deze service, dat we zonder aarzelen een nieuw gelijkaardig artikel hebben besteld. We kunnen op onze 2 oren slapen als we bij Hubo Nijlen bestellen. Hartelijk dank Hobo Nijlen-team!

hell
2021-11-13 13:22:11

hubo aarschot

hubo aarschot , onderdeel voor bosmaaier besteld , problemen met de levering bij de leverancier ,lang moeten wachten , onderdeel uiteindelijk opgehaald bij de leverancier door Marcel zelf , top service en nogmaals bedankt

Philippe Moreels
2022-05-11 15:07:21

Zeer tevreden!!!!!

Zeer tevreden over Hubo Aarschot,heb mijn huis buiten geverfd en zeer goede info gekregen i.v.m met de verf en het geschikte materiaal door de verkoopster.Had Levis verf gekocht zeer goede kwaliteit.Had grote pot verf te veel gekocht en nadienmijn geld terug gekregen.Bedankt,

Dirk
2022-04-10 14:52:55

Hubo Schilde

Brievenbus in blauwe steen gekocht bij hubo schilde. Bij thuiskomst en uitpakken bleek deze uit elkaar te vallen. Hubo gebeld en hier werden een aantal alternatieven voorgesteld of een terugbetaling. Gekozen voor een [iets) duurder alternatief. Deze stond een uur later op onze oprit zonder meerkosten. Topservice van de mensen van hubo schilde.

Mia Tummers
2021-03-14 07:07:58

Hubo Maaseik dikke pluim

Hubo Maaseik. Sinds enige tijd zijn wij klant bij Hubo Maaseik. Dikke pluim voor alle medewerkers in dat finiaal. Altijd even vriendelijk zeer hulpvaardig en erg professioneel in hun adviezen. In het bijzonder Ruben die ons zeer goed heeft geholpen om een keuken uit te zoeken. Veel adviezen en niks was teveel om ons te helpen. Ik was zeer onder de indruk. Proficiat jullie geven een voorbeeld om ons als de klant zich een koning te laten voelen. een dikke 10 voor allen daar. Mia Tummers

mevr I Salman-Mesman
2019-05-24 12:16:49

Vriendelijke medewerkers met verstand…

Vriendelijke medewerkers met verstand van klussen.Willen altijd helpen en geven een kundig advies.Wij komen graag bij de Hubo in Nieuw-Vennep.

FAQ for Hubo.be

Hoe lang gaat Hubo.be Promotiecode mee?

Je kunt je account invoeren om al je Hubo.be Korting te zien, elk zal de overeenkomstige vervaltijd onderaan weergeven. Vergeet niet om Hubo.be Kortingscode te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, en dan kun je 70% korting krijgen. ook kunt u uw Hubo.be Coupon niet langer gebruiken als u de vervaldata mist.

Hoe contact opnemen met Hubo.be?

Hubo.be belooft de beste klantenservice aan alle kopers bij hubo.be. U kunt de \"Contact\" -knop van Hubo.be zien door op de homepage van hubo.be en andere gedetailleerde pagina's te bladeren. op deze manier kunt u zo snel mogelijk contact opnemen met de klantenservice van Hubo.be.

hoeveel kan ik besparen bij Hubo.be?

Als de klant tijdens elke voorkeurskortingsactiviteit koopt, kan hij genieten van de maximale korting van 70% tegen de oorspronkelijke prijs. Volgens de statistieken van de enquête eactiecode.com hebben klanten die willen winkelen bij Hubo.be de afgelopen maand gemiddeld €49 met eactiecode.com bespaard.

Heeft Hubo.be korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten staan ​​centraal bij Hubo.be, en de eerste aanbieding is speciaal voor hen voorbereid. Tijdens de betaling kan het Hubo.be -systeem detecteren of u al eerder een winkelrecord heeft. Als u wordt bevestigd als nieuwe klant, kunt u de korting krijgen bij Hubo.be.

Beoordeling
4.2 / 659 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Hubo.be nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!