eactiecode.com
Home Winkels Hornbach actiecode
Ontvang 70% Hornbach actiecode & kortingsbon Augustus 2022
> > Bezoek hornbach.nl

Profiteer als volgt van de beste Hornbach coupon & kortingsbonnen om tot 70% korting te krijgen op uw bestelling in Augustus 2022. Hornbach kortingsbon zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus bespaar nu en koop uw favoriete artikelen voor de laagste prijs. Volg ons vandaag als een van de eerste om te horen over nieuwe productlanceringen, plus Hornbach geldbesparende aanbiedingen en kortingscode.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Hornbach

Jackyboo Jow
2020-05-21 17:15:36

Wauw dus dit kan ook HORNBACH KERKRADE

nadat ik een hele slechte ervaring had met verkeerde verf en onvriendelijk personeel nu de correctie.De aanbevolen lak gebruik zoals het hoort, resultaat naar 3x lakken en 3 weglekken uitharden. Kreeg ik gele kringen op de vensterbanken waar iets stond. Hier heb ik Fotos van gemaakt en omdat het blik verf 2L weer leeg was contact met Hornbach opgenomen.Deze x werd mijn klacht serieus genomen, alles werd doorgepraat met Pascal M.Ze zei me terug te bellen op dinsdag met een antwoord. Ik kreeg telefoon dat de betreffende persoon er woensdag pas zou zijn en zij me dus nog geen uitsluitsel kon geven. Ik bedankje haar voor haar telefoontje, tenslotte afspraak is afspraak. Woensdag belde ze me met goed nieuws ik zou met het Lege blik langs komen en dan een ander blik mee krijgen.Ik kreeg een professionele verf mee en wel 2,5 L zonder bijbetaling TOP geregeld van Pascal M werkende bij HORNBACH KERKRADE

Anita W
2018-05-17 17:05:02

Fijne service lijstenmakerij Hornbach Breda

Ik moest een glasplaatje hebben in een oude lijst voor een schoolproject van mijn kind. De medewerker gaf aan dat ik op het goede moment kwam, hij had een stuk glas over van een andere opdracht en kon mijn lijst direct in orde maken. Meteen ook nieuw karton erachter gedaan en bevestigingspinnetjes in de lijst gezet. Binnen enkele minuten klaar voor een zeer schappelijke prijs! Ook voor een schoolproject moet je bij de Hornbach zijn ;-) Ik heb ook al eens passepartouts laten snijden, ook dat doen ze goed in Breda!

Harold Wesje
2022-06-03 10:41:17

Zeer goed en erg goedkoop

Zeer goed en erg goedkoop. Een must!

Annemarie Voorham
2021-06-14 14:14:36

Corona beleid Is het om medische…

Corona beleid Is het om medische redenen niet mogelijk om een mondkapje of faceshield te dragen? Dan zal HORNBACH jou accommoderen om bij ons aankopen te kunnen doen. We vragen je in dit geval om je te melden bij de ingang. Een medewerker zal je begeleiden bij je aankopen.Dit heb ik gedaan en dit is mij erg positief bevallen je krijgt als het waren een gastvrouw die jou begeleid naar waar jij wat wil kopen. Ze vertelde dat dit er heel veel ruzies door mensen waren en een goede manier gevonden om deze klanten niet te hoeven weigeren. Ik vond het fijn en heb het heel erg gewaardeerd

Dita Groenenboom
2021-03-26 09:32:03

Gereageerd op de prijsgarantie van…bandschuurmachine

Gereageerd op de prijsgarantie van Hornbach. Prijs was aanzienlijk goedkoper bij Praxis. Het verschil is terugbetaald + 10 % erbij. Uitstekende services.

sandra r
2020-05-28 08:08:47

Top gehandeld

Had drie dingen besteld bij hornbach, werd netjes van te voren op de hoogte gebracht van de iets langere levertijd ivm corona. Maar heb maar een dag extra hoeven wachten. Helaas 1 product niet op voorraad, heel spijtig maar ook hier tijdig van op de hoogte gebracht en geld ook vrij vlot weer gekregen van het niet te leveren product.Keurige nette shop tenminste betreft mijn bestelling. Ik bestel hier zeker vaker in de toekomst!

Cor
2017-10-05 21:39:14

Verpakkingen bevatten niet altijd wat er op staat.

Dozen bevatten niet datgene wat je koopt.Heel veel verpakkingen zijn vaak al open geweest en zijn dan niet compleet! Ik had zelfs bij thuiskomst een radiatorkraan van de concurrent! Moest weer terugrijden (50 km heen en terug) maar enige compensatie voor HUN fout was onbespreekbaar. De aardige jongen van het sanitair bestelde op de website zonder verzendkosten, maar vervolgens krijg ik een telefoontje dat ik weer mag langsrijden. Na wat duwen en trekken werd de kraan naar mijn huis gestuurd. Toen die bezorgd werd, bleek een totaal andere te zijn. Inmiddels had ik ook een email gestuurd. Ik werd door een meneer van Hornbach gebeld die vond dat dit niet kon. Hij bood aan om dan maar de kraan bij mij thuis op te halen. Ik had inmiddels al ergens anders een goede gekocht.De meneer van Hornbach is inderdaad de kraan komen ophalen en had nog een leuke verrassing. Al met al keurig opgepakt nadat ik geklaagd had.

Rik de Grundel
2020-06-28 06:27:46

Hele fijne bouwmarkt, goede service en prijs

Hele fijne bouwmarkt, waar personeel weet waar ze over praten. Prijs en service helemaal top.Ik snap de slechte recenties eerlijk gezegd niet. Natuurlijk zal er wel eens iets misgaan, maar als ik het vergelijk met andere bouwmarkten qua kennis personeel en prijs, stijgt Hornbach hier wat mij betreft bovenuit!

Frans Elbers
2018-12-14 12:02:07

Topservice Deco-afdeling Nieuwegein.

Gisteren, 13 december 2018, ging ik naar de Hornbach in Nieuwegein. Een Doppel Rollo was stuk. Het oprolmechanisme haperde en was aan de binnenkant beschadigd door een losgeraakt onderdeel. Op de deco afdeling geïnformeerd of er een vervangend onderdeel verkrijgbaar was. Ik werd geholpen door Plonie van de deco afdeling. Wat een service!. Ze bleef maar zoeken maar het onderdeel wat ik zocht werd niet gevonden. Ook belde ze de leverancier maar die namen niet op omdat het middagpauze was. Plonie vroeg om mijn telefoonnummer. Ze zou de leverancier later nog bellen. Min of meer teleurgesteld ging ik naar huis. Toen ik thuis kwam had Plonie reeds gebeld. Ze was nog verder gaan zoeken. Ze had nog een exemplaar gevonden! Toen ik na een half uurtje weer terug kwam bij Hornbach liep ik rechtstreeks naar de Deco afdeling en Plonie kwam direct op mij af.Ze had er nog eentje gevonden, was door de winkel gelopen om te kijken of ik er nog was en direct naar mijn huis gebeld. Ik was natuurlijk heel blij! Plonie bedankt. Bedankt voor je adviezen, je hulp en je dat je niet opgaf! Toen ik naar huis ging had ik echt het Kerstgevoel. Wat een top-service!

Tim Damen
2022-03-18 07:31:16

Slechte eerste ervaring maar toch goed opgelost

Edit: Oorspronkelijk 1 ster gegeven door slechte hulp klantenservice na een slechte levering. Denk ik pech gehad met de persoon die ik aan te telefoon kreeg want ik ben uiteindelijk alsnog prima geholpen. Jammer dat op deze manier de eerste ervaring slecht is terwijl dat niet had gehoeven. Oorspronkelijke review: Leveren niet en als je de klantenservice belt krijg je te horen, en dit is letterlijk gezegd ik citeer: "dat is niet ons probleem dan moet je te leverancier bellen". Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.

FAQ for Hornbach

Hoe lang gaat Hornbach actiecode mee?

Verschillende Hornbach actiecode hebben verschillende geldigheidsduur. Ga in het algemeen naar de homepage van hornbach.nl en klik op My Center. Daar kunt u de specifieke gebruiksmethode, vereisten en vervaltijd van elke coupon onderaan Hornbach coupon bekijken.

Hoe contact opnemen met Hornbach?

Als u tijdens het winkelproces vragen heeft en contact wilt opnemen met de klantenservice van Hornbach, via de overeenkomstige knop \"Contact opnemen met klantenservice\" of \"Online contact\" ingesteld door Hornbach, kunt u berichten sturen naar de klantenservice. Over het algemeen staat deze knop onderaan hornbach.nl.

hoeveel kan ik besparen bij Hornbach?

Hornbach zal klanten maximaal de meest gunstige prijzen bieden. Volgens winkelstatistieken hebben gebruikers van eactiecode.com de afgelopen maand gemiddeld €40 bespaard. volg de belangrijkste mediaplatforms van Hornbach om meer te weten te komen over de nieuwste activiteiten en u meer geld te besparen!

Heeft Hornbach korting voor nieuwe klant?

Ja. Alleen nieuwe klanten kunnen de eerste aanbieding van Hornbach gebruiken. Als u voor de eerste keer probeert een aankoop te doen op hornbach.nl en Hornbach erkent dat u nog niet eerder in Hornbach heeft uitgegeven, wordt u als een nieuwe klant beschouwd en biedt Hornbach u een korting.

Beoordeling
3.3 / 553 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Hornbach nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!