eactiecode.com
Home Winkels Goodiebox kortingscode
Top 10 Goodiebox coupon en promotiecode September 2022
> > Bezoek goodiebox.nl

Goodiebox online winkelproces is 100% veilig en we hebben elke Goodiebox coupon geverifieerd om ervoor te zorgen dat u gerust kunt zijn. Winkel gewoon en bespaar eenvoudig bij ons! Op deze pagina kunt u de volgende geverifieerde Goodiebox kortingscode & promo gebruiken om grote besparingen tot 70% te krijgen.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Goodiebox

mevrouw Bouman
2021-11-23 10:00:49

Goodiebox is een te gek concept.

Goodiebox is een te gek concept.Buiten elke maand leuke dingen in je pakketje, kan je hem ook gratis retour sturen als het een keer niet je smaak is. De klantenservice is vriendelijk en heel snel. Vandaag sprak ik Sterre. Ze krijgt een dikke 10 van mij.

Yas T
2021-08-19 10:42:11

Al een jaar lid en zeer tevreden

Al een jaar lid en zeer tevreden! Elke keer opnieuw verrast met de heerlijke en goede producten die mag ontvangen. AANRADER!

Emily Miedema
2022-02-09 13:22:19

Goede service

DHL zou langs zijn geweest met de Goodiebox. Thuis gewacht, DHL niet gezien. Vervolgens is de box naar een pick up point gegaan terwijl ik de rest v/d week niet thuis was. Uiteindelijk terug naar Goodiebox gestuurd. Verhaal uitgelegd en direct antwoord: ik krijg de box opnieuw toegestuurd. Hele nette service!

Klant
2021-04-28 12:59:47

Great company

Great company. The customer service is also great!

Rian MacGillavry
2021-05-29 16:10:42

Eyelash serum

In de laatste goodiebox zat een eyelash serum.Deze heeft helaas gelekt.Ik heb hier foto's van gemaakt en een reactie op gestuurd. De rest van de box was super. Vanuit goodiebox een nieuwe eyelash serum gekregen. Ik vind dit een geweldige service en wil dit graag iedereen laten weten. Super bedankt.

Jill
2021-06-17 13:21:46

Aanrader!!!!

Zoo blij met de goodiebox elke maand! Elke keer echt weer een cadeautje. De klantenservice van hun is ook heel erg goed! Had deze maand een kapot product ontvangen en binnen een dag het product opnieuw thuisbezorgd gekregen!! Zeker een aanrader!!

Noel
2022-03-24 20:15:02

I love Goodiebox

I love Goodiebox! Elke maand weer iets verrassend eb een moment voor jezelf. Ik zou iedereen het aanraden want ik gun iedereen vrouw haat moment een keer in de maand !

Daria Manveyler
2022-06-01 13:34:16

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, aardig en reageren snel!

Tesse
2022-04-04 12:18:52

Goede service

Mijn pakketje was door de postbezorger retour verzonden, wegens schade onderweg. Ik stuurde een mail met de vraag hoe het nu verder ging en ik kreeg een super snelle, duidelijke reactie. Boxen zien er altijd goed uit en er is een snelle, goede service.

Eva De Vries
2022-03-22 11:05:47

Hele goede service

Hele goede service! Contact opgenomen nadat er een product was gelekt, ik kreeg meteen een nieuw product opgestuurd. Super!

FAQ for Goodiebox

Hoe lang gaat Goodiebox promotiecode mee?

Goodiebox begrijpt dat het belangrijkste voor klanten is of deze Goodiebox coupon vervallen. Maak je geen zorgen! De gebruikstijd van Goodiebox kortingscode wordt duidelijk uitgelegd op goodiebox.nl. je hoeft alleen de items te kiezen die je leuk vindt en Goodiebox promotiecode te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, je kunt je veel geld besparen.

Hoe contact opnemen met Goodiebox?

U kunt de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" die wordt aangeboden door Goodiebox gemakkelijk vinden door op de homepage van goodiebox.nl en alle gedetailleerde pagina's te bladeren. Aarzel niet en klik op deze knop om met de klantenservice van Goodiebox te praten en uw problemen tijdens het winkelen op te lossen.

hoeveel kan ik besparen bij Goodiebox?

Volgens de feitelijke bestelgegevens van consumenten, kunnen consumenten van Goodiebox -producten vanaf September gemiddeld €42 -kortingen krijgen. Elk jaar biedt Goodiebox klanten een groot aantal promoties, net als Wehkamp SALE Tot -70% Korting. Goodiebox kortingscode kan meer orderbedragen besparen op evenementen en seizoensmarketing!

Heeft Goodiebox korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten heeft Goodiebox speciaal exclusieve kortingen voor nieuwe Goodiebox -klanten geformuleerd, dit is de nieuwe klantenkorting. er zijn 10 verschillende kortingscode op eactiecode.com voor alle klanten, maar de eerste aanbieding is alleen voor de mensen die nog niet eerder zijnotry van Goodiebox -producten hebben gekocht.

Beoordeling
4.5 / 497 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Goodiebox nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!