eactiecode.com
Home Winkels Eyewish kortingscode
Shop met 70% hot Eyewish korting + promo September 2022
> > Bezoek eyewish.nl

Weet u niet waar u kortingen kunt vinden voor Eyewish? Zoek dan niet verder. Hier, Op deze pagina hebt u met slechts één klik gratis toegang tot de populairste Eyewish promo & kortingscode. Wissel vandaag nog uw Eyewish promotiecode in en bespaar direct op uw Eyewish bestelling voordat deze geweldige codes verlopen!

  • Alle
  • Deals

Recensie van Eyewish

bep
2020-08-29 13:39:58

Ik ben in alphen aan den Rijn geweest…

Ik ben in alphen aan den Rijn geweest en wat een top service! Ik kwam voor oogmeting en een bril de man die mij hielp was super eerlijk hij zegt je sterkte is ietsje slechter niet heel veel dus je kunt evt ook nog even met je eigen bril verder. Ik wilde een nieuwe en hij kwam gelijk met monturen die bij mij paste ik kocht er geen 1 maar 2 alle opties doorgenomen ben top geholpen kan niet wachten op mijn nieuwe brillen!!

Arnold Roosendaal
2019-09-05 14:37:53

Een dikke 10 Plus

Was aan het oppassen bij mijn dochter in Broek op Langedijk en kreeg een ongelukje en mijn hoofd stuk maar ook helaas mijn bril helemaal uit zijn verband. Ging naar het winkelcentrum en naar Eye Wish Opticiens kijken of die iets voor mij kon/wilde betekenen. Waren wat klanten maar werd meteen keurig welkom geheten en zou mij zsm komen helpen. Kwam idd snel en ik vertelde mijn verhaal en gaf aan dat ik hem daar “niet” had gekocht maar of hij iets voor mij kon betekenen? De eigenaar of bedrijfsleider ging meteen voor mij aan de slag ondanks wat andere klanten en heeft mijn bril netjes hersteld/gesteld en zit nu beter dan hij ooit heeft gezeten. Betalen: niets service!! Super netjes en maak je tegenwoordig niet snel meer mee. Wat in de fooien pot gedaan wat absoluut niet hoefde

Dirk Van Den Berg
2020-02-19 14:49:58

Oude Binnenweg is geweldig

Oude Binnenweg is geweldig, wij komen altijd met zijn tweeën tegelijk. Samen meten en een nieuwe bril uitzoeken en worden altijd keurig geholpen. Ook bij reparaties altijd goede service.

Reinier Gort
2022-01-07 10:11:08

In Arnhem Kronenburg keurig geholpen

In Arnhem Kronenburg keurig geholpen. Zeer vriendelijk en zeker kennis van zaken.

Mandarijn
2020-06-11 05:59:28

Eye Wish Heemskerk reparatie

Mijn zonnebril was stuk gegaan (het steuntje dat op de neus zit was eraf). Eye wish Heemskerk heeft kosteloos de steuntjes vervangen. Heel vriendelijke vrolijke dames in de winkel die me heel goed hebben geholpen.

Heleen
2020-06-12 19:35:12

Geweldig geholpen

Bij de vestiging Delfzijl ben ik erg goed geholpen door medewerker Marja. Ik had al meerdere winkels bezocht maar vond geen mooie bril en werd niet vakkundig geholpenIk kwam hier binnen en de eerste bril die ze voor mij uitzocht was raak. Mijn moeder had exact dezelfde ervaring een paar weken later. Bedankt!!!

Gafour Amozlouf
2021-07-21 08:31:43

Gisteren ben ik Bij Eyewish geweest…

Gisteren ben ik Bij Eyewish geweest voor een reparatie aan mijn zonnebril die best prijzig was, mevrouw achter de balie die ging gelijk aan de slag en dat terwijl ik de bril niet eens daar heb gekocht!! eindstand heeft ze mijn bril gemaakt waarmee ik heel erg blij was want ik hoefde zo vlak voor mijn vakantie niet een nieuwe aan te schaffen. Ik vroeg nog wat de kosten waren maar daar wilde ze niet aan mee werken het was volledig SERVICE ... nou als je het over SERVICE hebt dan moet je naar EYE WISH OPTICIENS VESTIGING 888 IN HOORN OP LOCATIE GROTE NOORD.Super bedankt voor de goede service....

Marc van Turnhout
2020-09-30 12:50:57

Top ervaring

9 maanden geleden voor een eerlijke prijs een bril en zonnebril gekocht in Etten-Leur. Nu breekt met afzetten mijn bril in tweeën. De volgende dag gratis en voor niets het montuur vervangen. Zonder lastige vragen te stellen. Wel mazzel natuurlijk dat het montuur op voorraad was.Dat noem ik topservice.

Herman Debora De Wilde Marsman
2020-05-31 04:36:42

niet ervaren

niet ervaren, lang niet zoals de vorige eigenaar

Bert Lindsen
2021-11-30 16:39:49

Ik heb onlangs een oogmeting gehad

Ik heb onlangs een oogmeting gehad, en een montuur uitgezocht. Ik was in Heemskerk en de opticien nam alle tijd en gaf goed advies. Ik ben erg goed geholpen

FAQ for Eyewish

Hoe lang gaat Eyewish kortingscode mee?

Eyewish korting kan klanten helpen om 70% in hoge mate te besparen. In dit geval is er geen reden voor klanten van Eyewish om de kans om kortingscode te gebruiken, te missen. Daarom is het belangrijk om te bevestigen wanneer promo kan worden gebruikt op de relevante informatiepagina.

Hoe contact opnemen met Eyewish?

Eyewish heeft speciaal het klantenservicekanaal van \"Contact Customer Service\" geopend om de problemen op te lossen die klanten willen raadplegen. Je kunt het kanaal vinden door op een willekeurige pagina van Eyewish en eyewish.nl te bladeren om contact op te nemen met het personeel van het merk om je problemen op te lossen.

hoeveel kan ik besparen bij Eyewish?

Vanuit het oogpunt van de klant biedt Eyewish klanten een scala aan beschikbare kortingen. Volgens de gegevens is de gemiddelde €20 de afgelopen maand voor klanten opgeslagen! volg de belangrijkste mediaplatforms van Eyewish om meer te weten te komen over de nieuwste activiteiten en u meer geld te besparen!

Heeft Eyewish korting voor nieuwe klant?

Ja. Om nieuwe klanten uit te breiden om te winkelen bij Eyewish en meer terugkerende klanten aan te trekken, heeft Eyewish speciale kortingen om nieuwe klanten te helpen 70% te besparen. Natuurlijk zijn er nog vele andere Eyewish korting, die u kunt kiezen op basis van uw behoeften op eactiecode.com.

Beoordeling
4.9 / 283 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Eyewish nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!