eactiecode.com
Home Winkels Efarma Kortingscode
Tot 70% Efarma Kortingscode en Actiecode September 2022
> > Bezoek efarma.nl

Efarma is een toonaangevend merk dat synoniem staat voor hoogwaardige producten en klantvriendelijke service. Aarzel nooit om de beste Efarma items te kopen met de nieuw bijgewerkte Efarma Kortingscode & Aanbiedingen voor maximaal 70% besparingen. Bespaar geld door uw online producten via deze pagina te bestellen. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste Efarma Promotiecode.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Efarma

Conny
2021-10-25 21:34:41

Altijd de t.h.t. datum controleren

Op zich geen superslechte apotheek. Levert snel en is goedkoper dan andere apotheken. Maar dat komt tegen een prijs. Hadden we vorig jaar al een "krijgertje" waarvan de t.h.t. datum flink was overschreden (maar "we konden het gerust gebruiken hoor"), in augustus 2021 hebben we sterilon gekocht die houdbaar was tot mei 2020! Het is toch iets dat je op wondjes gebruikt en dan vinden wij het wel fijn als het niet over datum is. Komt zo een beetje over als dozenschuiver. We hebben er maar helemaal niet achteraan gebeld want we kunnen het ongetwijfeld "nog gewoon gebruiken hoor". Wij zijn in ieder geval erg terughoudend met het kopen van drogisterij artikelen.

WernerT
2021-02-23 10:13:22

Bloeddrukmeter snel geleverd.

Bestelde bloeddrukmeter snel in huis (2 dagen) tegen een normale prijs. Geleverd via koeriersdienst Trunkrs in de avond. Helemaal tevreden.

Jan Bert
2021-06-02 12:58:00

prima

Medicijn met een recept van mijn huisarts besteld. Prijs is laag bij efarma vs bij mijn apotheek. Helaas was deze op maar had wel al betaald. Netjes een e-mail ontvangen met daarin een voorstel voor een andere merk. Dat vond ik prima en snel geleverd. Ook hebben ze gezegd wanneer het andere merk weer beschikbaar is. Eerste bestelling was dit en het contact was prima alleen jammer dat het product werd aangeboden terwijl het niet op voorraad was.

Johnny Wulff
2022-06-11 00:36:59

Efarma en is een goede apotheek Ik had…

Efarma en is een goede apotheek Ik had medicijnen besteld duurde beetje lang dat ze geleverd werden maar dat was niet de schuld van efarma maar van mijn huisarts die werkte niet mee..ik heb het bestelde gekregen ,maar kwam iets te kort hun gemaild en werd de volgende dag als nog bezorgd.Dat noem ik nu een top service.Voor mij is efarma een blijvertje

Sharon
2020-05-12 15:16:04

Mooie producten in de webshop en…

Mooie producten in de webshop en reageren onwijs snel!

Lianne
2020-03-30 17:07:28

Tevreden

Gisteren besteld en vandaag al bezorgd Goede service

Pieter den Breems
2020-04-24 16:24:23

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan…

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij Efarma en ik heb een super goede ervaring met Efarma keurig optijd bezorgd efarma is zeker aan te raden. Ik heb niets anders dan lof . Complimenten efarma ga zo door .

RP
2020-05-15 14:12:08

EFarma heeft mijn geld terug gestort

Ik heb een bestelling gedaan bij EFarma. Logisch dat je moet betalen als ik een product bestel. Dus heb ik geld overgemaakt, maar dan krijg ik ineens achteraf een mail dat ze het product helaas niet toe kunnen sturen maar ik een recept moet vragen bij mijn huisarts.Ik bestel juist online omdat ik geen zin heb in al dat gedoe en als ik dat geweten had, had ik het nooit online besteld.Want...... wil je ze bereiken, dat lukt helaas niet want elke keer als je belt ben je vijfde in de wachtrij en die is na 15 minuten onveranderd. Op een mail waarin ik mijn geld terug vraag, reageren ze niet. Het was eerlijker geweest als ze transparanter waren en eerlijk als je vooraf aangeeft dat je het product niet kunt krijgen zonder recept

pj
2012-02-04 06:18:38

Vrienden hebben hier x aantal keren beteld en steeds ok!!!!!

Vrienden van me bestellen soms wat meds via deze site, en ze hebben nog nooits iet slecht gehad met hun. Geen problemen, alles is 100% zoals ze de artikkels/meds beschrijven. En steeds tiptop levering en snel, want ik ben van Belgïe ;-). Heb zelf account aangemaakt juist. Binnenkort zelf een bestelling of 2 plaatsen. Ben er voor 100% gerust in!!! Kan zijn dat mensen lachten hebben, maar ik zeg hier alleen wat ik zelf heb gezien en gehoord ;-). Volgens de vrienden een 11/10!!! Groeten uit BE :D

kitty prevot
2021-06-26 14:46:08

Heb 2jr geen enkele negatieve reactie…

Heb 2jr geen enkele negatieve reactie tot nu heb een recept via arts opgestuurd omdat mijn huis apotheek iedere keer een ander afgeeft waar ik problemen met heb gehad dacht oké eFarma geeft het goede die ik zelf betaal maar nu blijkt krijg ik weer een goedkoper medicijn wat ik niet kan verdragen heb mail gestuurd ben benieuwd of het wordt opgelost

FAQ for Efarma

Hoe lang gaat Efarma Promotiecode mee?

Wil je Efarma Kortingscode niet missen? Hier is de eenvoudige manier voor u om de geldige gebruikstijd van verschillende Efarma Korting te begrijpen. Op de couponpagina op efarma.nl vindt u meer informatie over de informatie van Efarma Coupon. dan kun je genieten van 70% kortingen bij het afrekenen.

Hoe contact opnemen met Efarma?

Efarma stelt het klantenservicekanaal in onder aan de efarma.nl -startpagina en elke gedetailleerde pagina om klanten te helpen bij het oplossen van een probleem dat ze niet zelf kunnen oplossen. .u kunt de knop \"Contact opnemen\" op elke pagina bij efarma.nl vinden om in contact te komen met de klantenservice van Efarma.

hoeveel kan ik besparen bij Efarma?

Efarma zal zijn klanten maximaal de beste prijs bieden, en klanten kunnen zelfs genieten van 70% van de oorspronkelijke prijs van de bestelling. De gedetailleerde winkelanalyse van eactiecode.com toont aan dat gebruikers van eactiecode.com tot €47 hebben gespaard op Efarma vóór September.

Heeft Efarma korting voor nieuwe klant?

Ja. Nieuwe klanten krijgen de exclusieve kortingen voor het kopen van Efarma -producten. Om specifieker te zijn: Efarma levert Kortingscode voor nieuwe klanten bij de eerste aankoop. na ontvangst van de Efarma Coupon, kunnen nieuwe Efarma -klanten genieten van kortingen direct op de afrekenpagina.

Beoordeling
4.6 / 436 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Efarma nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!