eactiecode.com
Home Winkels DRD Knaagdierwinkel Kortingscode
15 Geldig DRD Knaagdierwinkel Kortingscode + Korting Oktober 2022
> > Bezoek drdknaagdierwinkel.nl

Als u op zoek bent naar de nieuwste DRD Knaagdierwinkel Korting & Coupon, vergeet dan niet om op deze pagina te bladeren voor kortingen tot 55%. We hebben 15 DRD Knaagdierwinkel Promotiecode op deze pagina bijgewerkt om u te helpen meer te besparen bij het winkelen bij DRD Knaagdierwinkel.

  • Alle
  • Deals

Recensie van DRD Knaagdierwinkel

Ivana manderfeld
2022-04-28 17:12:56

Super

Zeer snelle bezorging, bestellingen altijd in orde, fijne producten.

ilona wolfslag
2020-06-05 09:38:23

Super service! Andere bedrijven kunnen er van leren!

Wauw wat een geweldige service en levering! Veel andere bedrijven kunnen hier nog wat van leren! Gisteren paar minuten voor 17:00u nog een bestelling geplaatst, (echt rond 16:58) en kreeg gelijk die avond nog een bericht dat mijn bestelling vandaag zou komen. Echt super! Jullie houden je aan je belofte en vind het super dat zelfs zulke kleine bestellingen, had een houten ren rad en een metalen drinkfles houder besteld, zelfs ook naar worden gekeken. Had het niet erg gevonden als het zaterdag pas geleverd zou worden, want ik was echt net voor 17:00u, maar complimenten! Bedankt Esther voor het inpakken van mijn bestelling ;) je hebt mijn dag top gemaakt!

Marc Zengerink
2020-03-29 10:56:23

Russische dwerghamsters Ferplast

Nu 2x wat besteld voor onze Russische dwerghamsters, buizen en dergelijk in verschillende kleuren. Fenomenaal snelle levering site geeft keurig de voorraad aan, en alles wordt op de pakbon keurig nagelopen en afgestreept, 2 maal een grote bestelling.Ontbrak niks, goed verpakt en niks beschadigd!Top!

Conny de Pril
2020-04-04 13:58:49

Inmiddels een vaste klant

Inmiddels een vaste klant. Ik woon in Hoogeveen en haal het altijd Daar op.. Super vriendelijk groot assortiment. Konijn in buiten ren vandaag Even houten speeltjes gekocht. Vorig jaar ook gekocht en ze wist nog precies welke ik eerder had gekocht. Dan ben je wel betrokken bij je klanten. Erg plezierig

Wim
2022-03-11 14:53:10

Altijd prima bij DRD

Altijd prima zaken doen met DRD Knaagdierwinkel. Met regelmaat bestel ik kruiden, zaagsel en de Joris bodembedekker van katoen. Vandaag ging er iets mis: 140 liter katoen besteld en een zak van 40 liter ontvangen. Kan gebeuren. Klantenservice heeft dit snel opgelost door kosteloos 120 liter na te zenden! Heel goed en naar tevredenheid opgelost dus

Een mens met een mening
2021-08-05 14:42:33

Prima!

Leuke winkel met producten die niet iedereen in huis heeft. Het enige minpuntje vind ik de BTW. Bij veel winkels betaal je gewoon een bepaald bedrag + verzendkosten (BTW zit er dan al in), maar bij deze winkel betaal je meer BTW bij een hoger bedrag. Als klant zie ik liever meteen hoeveel ik in totaal kwijt ben, in plaats van als ik op het punt sta af te rekenen. Daarnaast zijn de verzendkosten ook pas duidelijk aan het einde. Je komt dus voor een akelige verassing te staan als je 60 euro betalen wilt, want er komt nog meer dan tien euro bovenop!Ik denk dat ik snap waarom ze het zo hebben gedaan: Bij het vergelijken van de prijs met andere winkels, lijkt DRD goedkoper, dus dat trekt klanten. Wanneer de klant doorheeft dat het veel meer kost dan het lijkt, is de klant misschien geïrriteerd, maar heeft hij/zij ook geen zin meer om helemaal opnieuw bij een andere winkel een mandje samen te stellen, dus dan betaalt die klant een beetje extra bij ons. Het kan natuurlijk ook dat ik het helemaal fout heb, ik ben geen marketingprofessional, maar het komt wel degelijk zo op mij over. Daarom neig ik eerder iets te halen bij andere winkels, tenzij DRD de enige is die het op voorraad heeft. Ik geef vier sterren want de enige keer dat ik iets gekocht heb, ging helemaal prima.

Kiki Janssens
2013-01-11 12:27:49

Alles prima in orde!

Ik had wat hamsterbenodigdheden besteld hier. Toch even spannend omdat er nergens beoordelingen staan. Alles is perfect verlopen,je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle verzending naar België. Net een tweede bestelling gedaan,dus dat zegt wel wat :) Hier bestel ik zeker terug!

Femke Oldenburger
2013-08-19 19:50:01

geweldige winkel!!!

Deze site bezorging snel , is een vertrouwbare site, goedkoopste artikelen met een groot assortiment, de best online Dierenspeciaalzaak. Ik ben heel veel tevreden! Ik vind dit de beste online dierenwinkel!!!!

Jesse Ajax
2021-10-05 16:00:30

Super winkel

Super winkel! Super snelle verzending alles tip top in orde , overzichtelijke website en nog een leuk kaartje bij de bestelling verstopt!

Grietsje
2016-01-29 13:23:56

Zeer goede service

Het aanbod en de prijzen zijn zeer goed. Over het algemeen zijn ze het best geprijsd/de goedkoopste. Producten worden snel en correct geleverd. Indien er onverhoopt toch iets mis gaat neemt de klantenservice de klacht serieus en lost het zeer correct op. Drdknaagdierwinkel.nl is zeker een betrouwbare aanrader!

FAQ for DRD Knaagdierwinkel

Hoe lang gaat DRD Knaagdierwinkel Coupon mee?

De geldigheidsperiode van DRD Knaagdierwinkel Kortingscode is anders, sommige moeten op korte termijn worden gebruikt, maar sommige kunnen lange tijd worden gebruikt. U kunt DRD Knaagdierwinkel Korting kiezen om te gebruiken volgens uw behoeften. DRD Knaagdierwinkel is van mening dat elke klant een bevredigende winkelervaring kan krijgen in drdknaagdierwinkel.nl.

Hoe contact opnemen met DRD Knaagdierwinkel?

U kunt de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" die wordt aangeboden door DRD Knaagdierwinkel gemakkelijk vinden door op de homepage van drdknaagdierwinkel.nl en alle gedetailleerde pagina's te bladeren. Aarzel niet en klik op deze knop om met de klantenservice van DRD Knaagdierwinkel te praten en uw problemen tijdens het winkelen op te lossen.

hoeveel kan ik besparen bij DRD Knaagdierwinkel?

Volgens de feedback van eactiecode.com -gebruikers kunnen klanten van DRD Knaagdierwinkel bij alle bestellingen vóór 2022 genieten van €26 -kortingen op elke bestelling door Korting te gebruiken en deel te nemen aan verschillende activiteiten van DRD Knaagdierwinkel. met promoties en seizoensopruiming kunnen alle consumenten meer DRD Knaagdierwinkel -producten verkopen met minder geld! Ook kunnen de kortingsprijs en de kortingsbon samen worden gebruikt voor consumenten die winkelen in DRD Knaagdierwinkel!

Heeft DRD Knaagdierwinkel korting voor nieuwe klant?

Ja. Momenteel heeft DRD Knaagdierwinkel speciaal een nieuw klantvoorkeurbeleid geïntroduceerd voor mensen die drdknaagdierwinkel.nl voor het eerst bezoeken. U kunt uw verbruiksrecord bekijken in DRD Knaagdierwinkel. Als u geen record heeft, kunt u deze korting krijgen bij DRD Knaagdierwinkel.

Beoordeling
3.5 / 358 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de DRD Knaagdierwinkel nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!