eactiecode.com
Home Winkels De Koffieboon Kortingscode
Hot De Koffieboon Korting en Actiecode voor 35% Januari 2022 > > Bezoek dekoffieboon.be

De Koffieboon is opgericht om artikelen van topkwaliteit te leveren aan alle klanten in het hele land tegen voordelige prijzen. Bezoek De Koffieboon voor de nieuwste De Koffieboon Korting & Aanbiedingen die kunnen worden toegepast bij het afrekenen. Als u tijdens het winkelen vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van De Koffieboon.

  • Alle
  • Coupons
  • Deals
  • Gratis Verzending

FAQ for De Koffieboon

Biedt De Koffieboon een promotie aan voor terugkerende klanten?

Bij De Koffieboon kun je punten sparen! Punten sparen bij aankoop van producten, content te delen op Facbeook, in te schrijven op de nieuwsbrief, of door een review te schrijven. De punten die je hebt opgespaard kan je bij de volgende aankoop gebruiken. De punten blijven altijd geldig en kunnen dus niet vervallen.

Zijn er gratis verzendkosten bij De Koffieboon?

Ja! Standaard bezorging voor Belgie kost 4,95 en standaard bezorging in Nederland kost 5,95. Indien je in Belgie woont en voor hoger dan 49 euro een bestelling hebt geplaatst, krijg je gratis verzending! Dit is voor Nederlandse klanten helaas niet mogelijk. De bestellingen van De Koffieboon worden op een doordeweekse dag, nog dezelfde dag verzonden.

Welke betalingsmogelijkheden zijn bij De Koffieboon beschikbaar?

Bij De Koffieboon zijn er meerdere betaalmethoden beschikbaar om de bestelling te plaatsen. Je kunt onder anderebetalen met betaalkaarten zoals Visa, Mastercard, Maestro of Mister Cash. Ook kun je natuurlijk via het gebruikelijke online bankieren (KBC, Dexia, ING, enz.) betalen. Hiernaast kun je ook nog eens kiezen uit PayPal of iDeal. Alle transacties zijn versleuteld met een beveiligde server en zijn gegarandeerd voor een veilige betaling.

Waarom zou ik een review schrijven voor De Koffieboon?

Daar heeft De Koffieboon een goed antwoord op! Door een review te schrijven op een product van De Koffieboon krijg je 10 spaarpunten. Wat het leuke hieraan is, is dat je 10 reviews per maand mag schrijven! Dat zijn al 100 spaarpunten extra en dat betekent een lekkere korting voor bij je volgende aankoop.

Beoordeling
4.6 / 157 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de De Koffieboon nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!