eactiecode.com
Home Winkels Burgerme Kortingscode
Ontvang 55% Burgerme Kortingscode & Promotiecode Oktober 2022
> > Bezoek burgerme.nl

Profiteer als volgt van de beste Burgerme Korting & Actiecode om tot 55% korting te krijgen op uw bestelling in Oktober 2022. Burgerme Promotiecode zijn slechts een beperkte tijd geldig, dus bespaar nu en koop uw favoriete artikelen voor de laagste prijs. Volg ons vandaag als een van de eerste om te horen over nieuwe productlanceringen, plus Burgerme geldbesparende aanbiedingen en Aanbiedingen.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Burgerme

Eva De Vries
2022-05-31 22:47:58

Super tent!

Heerlijk gegeten, het eten zag er goed uit en smaakte goed. Goed belegde broodjes en heerlijke friet. Zeker een aanrader, al helemaal voor dit geld. Ook de bezorging was top, ze kwamen precies op tijd!!

Charon Bouwman
2021-11-29 15:17:24

Top service

Top service! Echt lekker eten smaakt heerlijk.

MargotB
2021-08-11 16:57:12

Snelle bezorging

Snelle bezorging, vriendelijke en beleefde bezorgerBurger en friet heeeeeerlijk

MK
2022-02-18 17:41:45

Burgers als op de foto

We hebben gegeten bij BurgerMe in Tilburg. Burgers zijn goed, ze worden geserveerd als op de foto! Heel vriendelijk geholpen en een nette zaak!

Anita Pothoven
2021-06-26 17:28:00

Heel lekker,toch te laat ,wel op tijd…

Heel lekker,toch te laat ,wel op tijd besteld.Eten is koud,maar de smaak is goed.

Luise Vlinder
2022-03-29 02:11:54

Deze hamburgers

Deze hamburgers

FAQ for Burgerme

Hoe lang gaat Burgerme Kortingscode mee?

Het probleem waar u zich het meest zorgen over maakt, is zeker de verloopperiode van het gebruik van Burgerme Kortingscode. Onthoud dat zolang de Burgerme Korting geldig is, u van bepaalde kortingen kunt genieten. de geldigheidsperiode van Burgerme Korting is echter niet hetzelfde, dus u moet ze snel gebruiken en de kans om 55% op te slaan niet missen.

Hoe contact opnemen met Burgerme?

De klantenservicekanaalknop van Burgerme geeft de woorden \"contact met ons op\" weer, communiceert online met de klantenservice van Burgerme via deze plek en er zullen natuurlijk enkele algemene basisvragen zijn. Burgerme biedt een gecentraliseerde antwoordpagina voor vragen. U kunt deze ook vinden op burgerme.nl.

hoeveel kan ik besparen bij Burgerme?

Burgerme biedt klanten van tijd tot tijd promotionele activiteiten. Door verschillende acties en kortingen kunnen klanten gemiddeld €22 per product besparen. om 55% te besparen, zullen sociale media van Burgerme ook regelmatig Kortingscode informatie publiceren over Burgerme waarin klanten geïnteresseerd zijn!

Heeft Burgerme korting voor nieuwe klant?

Ja. Om het klantenbestand uit te breiden en meer terugkerende klanten te krijgen, zal Burgerme Kortingscode leveren voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten hoeven alleen Burgerme Kortingscode aan de kassa te presenteren om gemiddeld tot €22 rechtstreeks op burgerme.nl te genieten.

Beoordeling
4.2 / 338 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Burgerme nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!