eactiecode.com
Home Winkels Bose Kortingscode
Gratis Bose Kortingscode & Korting voor 60% Mei 2022 > > Bezoek bosebelgium.be

Vind alles wat je leuk vindt op Bose! Begin vandaag met besparen met exclusieve Bose Kortingscode & Aanbiedingen. We hebben 13 Bose Korting bijgewerkt om u te helpen tot 60% op te slaan in Mei 2022. Verspil nooit een grote kans om van enorme besparingen te genieten!

  • Alle
  • Deals

FAQ for Bose

Krijgen studenten korting bij Bose?

Ja! Met behulp van Student Beans kun je bij Bose maar liefst 25 euro korting krijgen op een bestelling met een waarde van meer dan 100 euro. Met de studentenkortingscode kun je bij het afrekenen deze invoeren en direct 25 euro van het totaalbedrag krijgen. Je hoeft je alleen maar te registreren en de korting wordt direct ontvangen!

Wat is het garantiebeleid bij Bose?

De producten aangeschaft bij Bose worden streng gecontroleerd en bij levering kun je het product verwachten in goede staat. Mochten er helaas toch defecties op de voorgrond verschijnen hanteert Bose een garantie van 2 jaar op alle producten en zelfs 5 jaar op luidsprekers. Indien er aansprake wordt gemaakt op de garantie kun je het product door Bose laten repareren, vervangen of retourneren.

Welke betalingsmogelijkheden zijn bij Bose beschikbaar?

Om het jou nog makkelijker te maken kun je op de website van Bose op vele manieren je producten afrekenen. Je kunt bijvoorbeeld met creditcard of bankrekening betalen, maar ook PayPal, Klarna, iDeal en vooruitbetaling worden geaccepteerd.

Wat zijn de verzendkosten bij Bose?

Bij Bose wordt er gestreefd naar kwaliteit van service. Niet alleen kan jij genieten van een proefperiode van 90 dagen met de bestelling, maar ook van 2 jaar garantie en natuurlijk gratis verzendkosten! Als jouw bestelling een hogere waarde heeft dan 45 euro wordt het pakketje volledig gratis verzonden, deur tot deur. De bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt en je kan je pakketje diezelfde week nog voor jouw deur verwachten.

Beoordeling
3.8 / 396 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Bose nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!