eactiecode.com
Home Winkels Biker Outfit Kortingscode
Biker Outfit Kortingscode + Promotiecode van 90% September 2022
> > Bezoek bikeroutfit.nl

Het is niet nodig om met het budget rekening te houden bij het winkelen voor Biker Outfit artikelen, omdat we u elke dag de nieuwste Biker Outfit Kortingscode en Korting bieden om u te helpen geld te besparen op uw favoriete Biker Outfit producten. Ons professionele personeelsteam kiest altijd zorgvuldig de meest lucratieve aanbiedingen voor u.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Biker Outfit

Christian
2021-12-09 20:00:40

Gerbing XRL handschoenen besteld

Gerbing XRL handschoenen besteld. Ze zijn netjes verpakt in een niet al te grote doos wat ook een pluspunt is naar mijn mening. Ik bestel hier wel eens vaker wat motorspullen en behalve dat de voorraad soms niet helemaal klopt doet de webshop het erg goed. Op deze bestelling specifiek heb ik niets op aan te merken.

Arnoud
2020-12-23 07:22:14

Online ruilen zonder probleem

Onverhoopt online het verkeerde vizier besteld. Wel voor juiste model Shoei helm, maar blijkbaar zijn er twee edities van één model. Zonder probleem wordt binnen één dag het vizier retour genomen en juiste vizier toegestuurd. Daar word ik blij van

I Leentfaar
2021-12-13 07:12:03

Top service

Helm gekocht met black friday. Tijdens het opzetten was er een vreemde klik hoorbaar. Helm werd zonder probleem omgeruild voor ander exemplaar. Tevens werd de pinlock gemonteerd en kreeg ik uitleg hoe de intercom het beste kon worden gemonteerd. Super vriendelijke medewerkers. Top service!

Miguel Nunez
2022-06-13 20:18:11

Goede online motorgear supplier

Al meermaals Motorgear besteld. Indien iets niet past of niet voldoet aan de verwachtingen, nemen ze alles netjes terug en verzenden ze een alternatief of krijg je het betaalde bedrag terug gestort.Fijne winkel met leuke promoties

hans D
2021-09-27 13:48:36

Als het past is het goed..

Een mooie leren Revit jas besteld die in de aanbieding was. Een zogenaamde Rev’it samplesKostte toch nog 299€.Supersnelle levering maar helaas werd de jas geleverd zonder de bijbehorende thermovoering.De jas zat ook te ruim daardoor.Dus teruggestuurd en netjes mijn geld terug.Dat geldt helaas niet voor de gemaakte verzendkosten.Beetje jammer want ik verwachtte toch wel een compleet product dus niet mijn fout.

Thomas A
2022-04-15 17:05:48

Gesmoked vizier roof boxer v8

Ik heb een zwarte vizier gekocht voor een boxer v8 helm en het is een top product!

A.K.
2021-05-06 19:51:23

Erg goeie service!

Erg goeie service!Mijn vrouw heeft zonder problemen naar broek kunnen ruilen, en is geslaagd een goeie broek te vinden voor op de motor. Ik ben na enige vraag wat ik over de broek had ook goed geslaagd! Zaten zelfs knie en heup pads bij, en daar was ik niet van uit gegaan gezien ik de broek bij een andere zaak kreeg zonder de pads. Bedank jongens

Thomas
2021-07-22 09:14:13

Helemaal top!

Meerdere keren iets gekocht, altijd vriendelijke en persoonlijke service en een groot assortiment. Nadat ik onderuit gegaan ben met een John Doe broek gekocht bij Biker Outfit aan hebben ze me heel goed geholpen in het contact met John Doe (omdat ze een goede verhouding met de importeur hebben). Hierdoor verliep de communicatie makkelijk en wist ik steeds waar ik aan toe was. Dit is het verschil tussen een megacorporatie die je doorverwijst naar een klantenservice, en een bedrijf van mensen die hun product en hun klanten verstaan en waarderen. Erg tevreden over de winkel en het personeel, helemaal top!

Charmeiny Charm
2021-09-08 17:49:10

Top winkel

Top winkel! Zowel online als in de winkel zelf!Mooie kleding/schoenen gekocht met goede prijzen :)

Martijn
2021-07-16 11:55:25

Fijne service ondanks klein foutje

Gisteren een nieuwe motorhelm gekocht bij Biker Outfit. Scherp geprijsd en ik heb de helm vandaag netjes ontvangen. Er zou een dark smoke vizier bij de prijs inbegrepen zijn, deze zat echter niet in de doos. Na contact te leggen met de klantenservice was dit binnen een minuutje geregeld. Het missende vizier ontvang ik morgen alsnog per post, hier heb ik vanzelfsprekend niet voor hoeven te betalen. Ook was de persoon van de klantenservice zeer vriendelijk!

FAQ for Biker Outfit

Hoe lang gaat Biker Outfit Coupon mee?

Biker Outfit begrijpt dat het belangrijkste voor klanten is of deze Biker Outfit Korting vervallen. Maak je geen zorgen! De gebruikstijd van Biker Outfit Kortingscode wordt duidelijk uitgelegd op bikeroutfit.nl. je hoeft alleen de items te kiezen die je leuk vindt en Biker Outfit Coupon te gebruiken binnen de geldigheidsperiode, je kunt je veel geld besparen.

Hoe contact opnemen met Biker Outfit?

Op elke pagina van bikeroutfit.nl vindt u de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" die is ingesteld door Biker Outfit, klik op deze knop om online met de klantenservice te communiceren. U kunt ook de hotline van de klantenservice van Biker Outfit bellen voor advies. aarzel niet om dit te doen als u problemen ondervindt tijdens het winkelen op bikeroutfit.nl

hoeveel kan ik besparen bij Biker Outfit?

Door de huidige 12 aanbiedingen en promoties, biedt Biker Outfit grote kortingen aan alle consumenten. elk product dat door klanten is geselecteerd, kan een korting krijgen van €43, als u een redelijke keuze heeft. In combinatie met Kortingscode kunt u genieten van 90% tegen de oorspronkelijke prijs.

Heeft Biker Outfit korting voor nieuwe klant?

Ja. Biker Outfit heeft momenteel speciaal voor nieuwe klanten exclusieve aanbiedingen voor nieuwe klanten ontwikkeld via zijn eigen speciale Biker Outfit Kortingscode -systeem. U kunt als nieuwe klant genieten van de gemiddelde besparing van €43 wanneer u de producten van Biker Outfit de eerste keer koopt.

Beoordeling
3.5 / 706 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Biker Outfit nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!