eactiecode.com
Home Winkels Beddenplein Kortingscode
Ontvang 70% Hot Beddenplein Coupon en Korting September 2022
> > Bezoek beddenplein.nl

Bij Beddenplein bent u verzekerd van topmerken en kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen. De online shop heeft regelmatig Beddenplein Korting, Promotiecode, Coupon en meer aanbiedingen. Deze zijn allemaal te vinden op deze pagina. We houden de kortingen voor u altijd nauwlettend in de gaten en zorgen ervoor dat onze website altijd up-to-date is, zodat u optimaal kunt profiteren van de concurrerende prijzen.

  • Alle
  • Deals

Recensie van Beddenplein

Frank en Dolly Lotthrinkx
2022-02-03 14:19:48

Super service en hulp

Na al heel prettig geholpen zijn door de dame van de chat tijdens de aanschaf van het bed werd alles prima geregeld, goed gecontroleerd en keurig op tijd geleverd. Alles geheel conform de afspraken. Inmiddels heeft zoonlief zijn eerste dagen (ja dagen aangezien hij in isolatie zit) doorgebracht in/op/rondom zijn bed en hij is dik tevreden en slaap heerlijk!

Jasmijn
2022-01-15 22:44:36

Erg positief over de service

Erg positief over de service. Je wordt netjes gebeld als de bezorger er bijna is. De bezorger heeft het bed naar boven getild en snel in elkaar gezet. Erg vriendelijk!

Natacha
2022-05-30 11:23:43

top service nog niet ontvangen

top service nog niet ontvangen, maar een top klanten dienst een misverstand heeft gemaakt dat ik later geleverd ging zijn dan voorzien even gemaild en dag zelf nog aangepast naar gewenste leverdag. echt een aanrader.

Anoniem
2022-04-04 17:13:27

Heerlijk bed!

Echt een top bed! Ik heb hem nu een paar dagen en hij ligt ook niet normaal lekker! Heel mooi in mijn nieuwe kamer! erg bedankt ook voor de goede levering!

Reamon Hendriksen
2022-01-16 10:08:14

Super goede service en montage

Super goede service en montage. Het bed was al binnen 2 weken na bestelling binnen en was binnen 10 minuten in me kamer en in elkaar gezet.

Jack Bezemer
2022-01-03 17:06:38

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service, werd aangenaam verrast, zo kan het dus ook! Melanie adviseerde en regelde alles perfect en snel! Blij mee!

resi bastiaens
2022-04-16 10:33:55

Super communicatie en afhandeling

Super communicatie en afhandeling. Op tijd met de levering en sympatieke gast, Bas.De bedden zijn prijs kwaliteit: TOP!

Thijs van den Born
2022-01-14 23:35:19

Top bed+ goede service. 100% aanrader

Heerlijk bed ontvangen! Eerst in de showroom wezen kijken en goed advies gekregen voor het juiste bed. Daarna online besteld en het bed binnen no-time ontvangen. De montage was ook goed geregeld, dus we konden heel snel van het bed genieten.

Tommy de Jong
2022-02-28 06:53:40

Super

Tja, elk voordeel heeft zijn nadeel, of in dit geval elk nadeel heeft zijn voordeel. Woon nu gedwongen weer 5 weken samen met mijn ouders in mijn huis, maar heb nu wel een heerlijk niet matras om te slapen. Hoewel, mijn ouders hebben het grote bed ingepikt, ik mag op de logeerkamer van mijn eigen huis slapen… maar, ook daar een heerlijk nieuw matras met dank aan Beddenplein. Snel geregeld, geweldig goede service bij een na-bestelling en dan toch alles op dezelfde dag geleverd. Super! Nog 3.5 week wachten en dan mag ik zelf het grote bed uit proberen…:)

Angela van de Vosse
2022-03-31 15:43:31

Tevredenheid - na ingediende klacht - gestegen

De levering van mijn bed verliep niet geheel vlekkeloos. Zo was het hoofdbord kapot en waren er verkeerde bedpoten geleverd. De oplossing heeft al met al 5 weken geduurd. Lang in afwachting gezeten en na deze weken was ik nog steeds niet helemaal tevreden. Ik voelde me als klant benadeeld omdat ik uiteindelijk bedpoten kreeg geleverd die ik niet had besteld/niet mooi vond. Beddenplein heeft hierover contact met mij opgenomen, hun excuses aangeboden en ze zijn me tegemoet gekomen door kosteloos een afspraak in te plannen om er nieuwe (gewenste) bedpoten onder te laten plaatsen door hun monteur!In eerste instantie was ik niet te spreken over de service van Beddenplein. Bij nader inzien wil ik mijn mening hierin toch wel bijschaven, want ik kan dit zeer op prijs stellen en voel me gehoord als klant. Het is fijn dat jullie een klacht écht serieus nemen en met de klant in gesprek gaan om tot een passende oplossing te komen.Echt top afgehandeld. Alsnog bedankt voor de service!

FAQ for Beddenplein

Hoe lang gaat Beddenplein Promotiecode mee?

Elke Beddenplein Kortingscode heeft een andere vervaltijd, u kunt Beddenplein Korting selecteren die u wilt gebruiken om de kortingen in te wisselen bij het maken van de betaling. Er zijn ook enkele Beddenplein Coupon die een beperkt bereik hebben, dus je moet het ook binnen het bereik gebruiken. . zoals een bepaald type product, wanneer het type product is uitverkocht, is uw Beddenplein Kortingscode ongeldig.

Hoe contact opnemen met Beddenplein?

Om klanten beter op tijd en effectief advies te kunnen bieden, opende Beddenplein een klantenservicekanaal. U kunt een bericht naar de klantenservice sturen door op een willekeurige pagina van beddenplein.nl op de knop \"Contact opnemen met klantenservice\" te klikken. de klantenservice van Beddenplein staat 24 uur voor u klaar en beantwoordt uw vragen zo snel mogelijk.

hoeveel kan ik besparen bij Beddenplein?

Volgens gegevens van eactiecode.com heeft Beddenplein in de afgelopen maand consumenten €41 kortingen opgeleverd en kan ze zelfs nog meer besparen met grote promoties en jaarlijkse kortingen! volg de belangrijkste mediaplatforms van Beddenplein voor de nieuwste activiteiten, zodat klanten van tevoren meer te weten kunnen komen over de spaargidsen van Beddenplein.

Heeft Beddenplein korting voor nieuwe klant?

Ja. Exclusieve kortingen worden verstrekt voor nieuwe klanten van Beddenplein. Met deze korting kunt u 70% besparen op de eerste aankoop van Beddenplein. natuurlijk, naast deze korting, zijn er 11 verschillende Beddenplein Kortingscode, ga naar eactiecode.com en je kunt daar kiezen op basis van je behoeften.

Beoordeling
4.5 / 54 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de Beddenplein nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!