eactiecode.com
Home Winkels De Lijn Studentenkorting

De Lijn Studentenkorting April 2024

> > Bezoek delijn.be

Bekijk de nieuwste De Lijn Kortingscode en Korting op deze pagina. Versla de menigte en begin met besparen met 7 actief Coupon en Promotiecode. Besteed veel minder met deze geverifieerde De Lijn Studentenkorting en promoties. Verspil nooit een pond wanneer u 50% korting kunt krijgen met De Lijn Korting.

  • Alle
  • Deals

ADVERTENTIE

Probeer alle De Lijn-codes bij het afrekenen met één klik.

Vertrouwd door meer dan 2.000.000 gebruikers

Geverifieerd

Recensie van De Lijn

Xiana & Kiana
2022-06-13 16:04:23

Ik nam de bus van Zelzate naar Ertvelde…

Ik nam de bus van Zelzate naar Ertvelde eenmalig. Het was mijn eerste keer met de bus en overal op internet stond er ‘DLD’ ik stuurde een sms ‘DLD’ en er kwam op dat ik 7,50 euro moest betalen voor 1 ritje. Dit vond ik niet oke, ik heb meteen gezocht op internet en zag dat ik fout was en een dagpass genomen had. Ik heb gevraagd aan de buschauffeur of er een mogelijkheid was €5 terug te krijgen. Hij zei dat ik een e-mail moest sturen naar de lijn, dat deed ik. Ik kreeg na 1 dag al meteen antwoord. Ze gingen mij €5 overstorten. Topservice!

client(e)
2020-11-27 16:16:26

Heel handig, maar nooit op tijd! :)

Heel handig, maar nooit op tijd! :)

tamara
2022-03-06 13:15:28

de lijn super fijn en vriendelijke…

de lijn super fijn en vriendelijke chauffeurs . Voor de azijnpissers steek jullie hand in eigen boezem. ik rij dikwijls met bus. altijd optijd ook in de sneeuw het is jullie mentaliteit en gedrag . Dat chauffeur lastig word. Onophoudelijk bellen en niemand stapt af. Met vertraging reden vragen. hoor dikwijls disscussie en gescheld. ben ik de chauffeur ik stamp jullie bus uit. en muilband deftig aan. stop met nutteloze verwijten. en dan verbaasd dat er gestaakt word. brutaal naar chauffeur toe. uit stappen of ik gebruik pepperspray. Zal rap gedaan zijn op mijn dienst. Applaus voor alle behulpzame,brave, vriendelijke,knappe busschauffeurs groetjes uit pelt

Schoofs
2021-10-15 12:57:34

Beste de lijn hoe komt het dat we op de…

Beste de lijn hoe komt het dat we op de nummer 016313700 niet meer kunnen bellen als we de belbus bellen

FAQ for De Lijn

Hoe lang gaat De Lijn Kortingscode mee?

U kunt inloggen of een nieuw account aanmaken in De Lijn, klik op My Center om uw Korting te bekijken. Je kunt de lijst zien van De Lijn Kortingscode die je bezit, en elke De Lijn coupon zal onderaan de geldigheidsperiode laten zien.

Hoe contact opnemen met De Lijn?

Als u behoefte heeft om te communiceren met De Lijn, kunt u gedetailleerde en effectieve contactgegevens vinden op elke pagina van de delijn.be -pagina. u kunt de methode kiezen die u bij delijn.be handig vindt en contact opnemen met de klantenservice met De Lijn om in contact te komen en te communiceren met het personeel van het merk.

hoeveel kan ik besparen bij De Lijn?

Door middel van verschillende kortingen en promoties biedt De Lijn klanten producten met ultralage prijzen, en elk product kan gemiddeld €19 besparen. als je 50% wilt besparen en meer wilt weten, volg dan de Twitter, Facebook en andere sociale platforms van De Lijn voor meer recente koopjesinformatie!

Heeft De Lijn korting voor nieuwe klant?

Ja. Om de merkbekendheid te vergroten heeft De Lijn speciaal voor de nieuwe klanten het hele jaar door exclusieve first-time korting samengesteld. Zolang u nog nooit eerder in De Lijn heeft uitgegeven, kan deze aanbieding u gemiddeld €19 besparen.

Doet De Lijn doen zwarte vrijdag ?

Ja. Het Zwarte Vrijdag-evenement is een belangrijk evenement voor De Lijn om iets terug te doen voor de trouwe klanten van De Lijn. Het De Lijn Zwarte Vrijdag-evenement van 2024 zal plaatsvinden rond Thanksgiving.Welkom bij eactiecode.com voor exclusieve Coupon en meer koopjesinformatie van de De Lijn!

Heeft De Lijn Cyber Monday?

Ja, klanten de ultieme winkelervaring bieden is altijd de missie van De Lijn geweest. Het[Cyber ​​Monday] -evenement wordt gehouden zoals gepland in delijn.be in 2024. De Lijn zal natuurlijk niet missen! en er zal een ongekend grote korting zijn voor De Lijn tijdens het [Cyber ​​Monday] -evenement!

Beoordeling
4.5 / 35 Stemmen

Blijf altijd up-to-date met de eactiecode.com

Vergeet niet om u te abonneren op de De Lijn nieuwsbrief om direct de laatste trendinformatie te ontvangen!

Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het Cookiebeleid.